שרשור חוויות 4.10 בארבי כפר סבא

Leelush3

New member
יפצ'ווווווווווווווו

אחלה תמונותתתתתתתתתתתתתתת :) שמחה שנהננתתת, בקרוב ב29 (;

../images/Emo214.gifהתמונות שלך כל כך מדהימות!!!!../images/Emo99.gif

אני כבר לא רוצה להעלות את שלי, כי שלי כל כך ...." לא משהו" לעומת שלך!!!! רואים ב99% מהתמונות את העשן שהיה בהופעה [עשן?!
]
את היית בהופעה עם חברה שלך, נכון?! רק עכשיו אני מקשרת.. חבל שלא אמרת שלום!!
תודה רבה על כל התמונות המדהימות, אני נהנת להסתכל בהן בכל פעם מחדש !!!

moriboy666

New member
אכן עשן.. לא אדים..חח../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

כפיר עדין לא הופיע בתוך סאונה.. אולי יום אחד...:)

Pure M

New member
ממ ובכן,

הגענו די מוקדם, הרבה לפני הזמן, אז נכנסנו ותפסנו מקום טוב, והיתה לנו שעה להעביר, אז נכנסנו והטרדנו קצת את כפיר והאנשים שם מאחורי הבמה
וכמובן עשינו איזה מיליון תמונות, והיה נחמד:] וכשהתחילה ההופעה היה קצת ריק, וכל הזמן חשבתי שיגיעו עוד אנשים, אבל לא הגיעו. אני משער שמבחינת כפיר והבארבי זה לא משהו, אבל למי שהיה בהופעה, זה היה אחלה דבר. הופעה כזו.. ביתית, הרבה צחוקים קטנים כאלה שבחיים לא יהיו בהופעה גדולה. סאונד מטורף, אמן מוכשר, הופעת חימום נחמדה, ובחורה ששרה כאילו היא על הבמה מהרגע שנולדה. אני חושב שההופעה הזו היתה ההופעה עם הסאונד הטוב ביותר שהייתי בה, הופעה מהנה מאוד
אז.. יצא טוב מאוד מההופעה, למרות שזה היה מאמץ מטורף להגיע אליה. היה שווה. והנה תמונה מהמצלמה של הדר, רק לטעימה, את השאר היא תעלה כבר

../images/Emo214.gifושוב- תודה. ../images/Emo23.gif

ההופעה הזאת היא בזכותך אחרי הכל...
[אני שמחה שגם אתה נהנת] "אין כבר זמן, עוד אשלם על זה במזומן"

Pure M

New member
"גם" אני?../images/Emo3.gif

אני שמח שגם את נהנית
יואו, האין כבר זמן הזה XDDD תהיי בריאה

../images/Emo214.gifבקיצור- היה מושלם.

[נדמה לי שאני אגיד את זה אחרי הרבה הופעות נוספות...] *אבי [המלאך שמנגן על הבס
] ראה אותי ישר כשהגעתי למקום והוא הכניס אותי ואת משה לחדר אמנים
** נוכחתי לדעת שטעיתי ולנגן של כפיר [שמנגן על החשמלית] קוראים און בן אבי, ולא צחי.
*** דיברנו וצחקנו והיה כיף להעביר ככה את הזמן... **** כמובן שיש גם תמונות
***** לא היו בהופעה הרבה אנשים, וזה היה מאוד מוזר בגלל שאני רגילה להופעות מלאות בקהל! למרות שלא היו בהופעה הרבה אנשים, כל האנשים שהיו בה, אחד אחד, היו מדהימים! ההופעה הייתה אינטימית, כולם ביחד צחקו [ואפילו הפסדתם את כפיר שר על הבמה "שלומית בונה סוכה"...] ברגע שהתחילה ההופעה זיהיתי מהזוית של העין את גל [
] וישר קראתי לו להצטרף אלינו [אח"כ הוא היה איתנו גם במוזס
], גם משה וגם גל אמרו שהסאונד היה ממש מצוין הפעם. אני לא הבחנתי בשום דבר שונה במיוחד מלבד העשן ["אדים" בשביל גל - בדיחה פרטית שיזכור לי לנצח..
] שהפריע לי לצלם תמונות נורמליות, אבלללללל.... צילמתי כמה תמונות
אני מעלה לכם כעת יותר מחמישים תמונות, בתקווה שהאינטרנט לא יקרוס, ומחר אני אעלה תמונות נוספות
מקווה שתאהבו את התמונות
וחשוב לי להודות לכפיר וכל המשפחה שלו, הנגנים שלו, מור [המנהלת הופעות שלו] וכמובן למשה וגל שבזכותם הלילה הזה הפך להיות עוד זכרון מושלם
נ.ב- יש גם קטעי וידאו שתראו מחר

למעלה