את הגשם החזק הראשון פספסתי
אבל ראיתי אותו דרך החלון. אני אוהבת את החורף כי אין בו ג'וקים, כי קר, כי יש גשם ולפעמים גם ברד, בגלל המרקים והשוקואים והתה, ובמיוחד כי בחורף מתלבשים יפה יותר. לדעתי. וכמובן שגם חנוכה,למרות שמאז שגמרתי בצפר עוד לא היה לי חופש חנוכה, ונדמה לי שהשנה גם אין קון בחנוכה (תקנו אותי אם אני טועה) אבל יש חנוכיה וסופגניות ובייבלידים ומחזות זמר לילדים (הפסתקי ללכת אליהם מלפני שנתיים. כן, הלכתי בשמינית. לאלדין. הייתי בכל המחזות זמר של תום אנבי, וזה למרותש נאי חושבת שהוא עומו קוקסינל שרק מחפש תירוצים להסתובב עם תחתונים אדומים בפומבי. אז באלדין הוא לבש כל מיני חולצות בטן ומלמלות, ובתום סאוייר הוא היה בלי חולצה בכלל. הוא גם ממש שחיף. XP) (וכמובן, האו היה פליפה במחזמר קטנטנות, מה יכול להיות יותר הומואי מזה? O_O) אני חושבת ששמיים אפורים זה יפה, אבל גם שמיים כחולים בהירים של קיץ. שמתי לב שלפני שהחורך התחיל היה ממש חם והיה אבק באויר וממש מגעיל, וכולם רק חיכו שירד כבר גשם. אולי זה היה בכוונה כדי שגם אלה שמעדיפים קיץ יצפו לחורף. בכל אופן, השנה שנת שמיטה אז זה בסדר אם תהיה שנת בצורת. (כלומר, זה לא אומר שאלוקים כועס עלינו או משהו. מעניין מה פצצות אטום אומרות על מה שאלוקים מרגיש כלפינו. אה, אגב, אלוקים הוא אל דבר גשמי בכלל ואין לו רגשות, מה שכתבתי כאן עליו היתה רק האנשה.)