שרשור חורף~

Digi Lista

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif על התגובות המרגשות../images/Emo24.gif

נחמד לקבל פרגון,זה מעודד ונותן אנרגיות להמשיך
בינתיים אני עדיין חולה,למעשה עוד שעה בערך יגיע רופא נוסף לביקור בבית שלי כי במקום להשתפר הבריאות שלי נחלשת עם כול הסירופים והסוכריות נגד שיעולים למיניהם,הלילה קמתי מהשינה כמה פעמים בגלל השיעולים וכרגע יש לי במקביל גם צריבה בגרון ובאוזניים(ויש לי היסטוריה מפוארת של בעיות בגרון ולכן כדאי להיזהר),הפכו אותי היום לשפן ניסיונות עם תרופות סבתא שונות כמו למשל חתיכות בצל עם דבש ולימון(זה סביר בטעם כשמתרגלים,לפי ההוראות צריך לקחת קצת בכפית אחת לשעה,זה דווקא משעשע שעוד לא הגעתי לבית ספר וכבר מורה אחת נכנסה לכיתה וטרחה להכין את השילוב הזה)ועוד רעיונות,בכול אופן לדעתי אני צריכה אנטיביוטיקה או תרופה במרשם של רופא(אלא אם זה משהו חמור יותר נניח דלקת ריאות ואז אני עוד עלולה ל"בלות" ביום הולדת שלי בבית חולים בשבת הקרובה)... לגביי השאלה של תמר-חלק מהתלמידים בשתי הכיתות הללו שציינתי(נכות ללא פיגור)ניסו בעבר להשתלב אבל לפעמים מעדיפים לחזור למקום בו לא יסתכלו עליך כחריג(זה לא חשוב ששכלית הם לא חריגים אולי אף מעבר באינטיליגנציה בהשוואה לילדים רגילים בגילם)עצם זה שיש לך הליכון/קביים/כיסא גלגלים או שיש לך סייע/ת שעוזרת בעניינים בהם אתה פחות עצמאי(נניח עזרה בהורדה מכיסא הגלגלים לשירותים,עזרה בכתיבה...)כבר הופך אותך באיזשהו מובן לשונה ולא כול אחד יכול להתמודד בקלות עם התחושה הזאת,בנוסף אליהם לחלק מהילדים לא נמצא השילוב המתאים בבית ספר רגיל או שההורים לא דוחפים מספיק,יש הרבה גורמים שמעורבים בהחלטה...הסיבות יכולות להיות רבות ומגוונות,התהייה היא אם מסכימים שילד ש"רק נכה"(ואצלנו בביה"ס זה באמת "רק" בגלל שיש עוד הרבה לקויות ופגיעות אצל ילדים)ישתלב בבית ספר רגיל ויצא מהבית ספר של החינוך במיוחד בכול מחיר?לשאלה הזאת יש אינספור תשובות ונימוקים... ביומיים האחרונים באו עוד ילדים וביקשו להצטרף(אחת דפקה על דלת הכיתה שלי באמצע שיעור וביקשה אותי "דחוף",מה שכמובן לא היה דחוף אבל כן הביע את התלהבותה מהעניין והיא רוצה ללכת להגדרתה כדי "להיות איתי שישי-שבת"זה מחמיא ובכול זאת הרעיון של הנעשה שם לא אמור להיות רק כי אדם מסויים נמצא שם,זה בונוס אבל אני רוצה שיהיו שם בלי קשר,מצד שני זו התחלה טובה)-בגלל השיעולים לא יכולתי לדבר בטלפון עם ילד שבא כול שנייה וביקש שאדבר עם אימא שלו על העניין אז כתבנו לה מכתב,במקביל אחד שדווקא נראה מאוד מתאים מתעקש שהוא לא רוצה ללכת כרגע אבל אני מאמינה שבסוף גם הוא ישתכנע כשיראה שרוב הילדים בגיל וברמה שלו מהבית ספר הולכים ונהנים,הילדה שהלכה אגב עושה יחסי ציבור מעולים והמחמאות זורמות מכול הכיוונים(מה שגורם לכול אלה שמנסים לשים לי רגליים קבוע לשתוק קצת, ללא שום תגובה ממני אליהם או עימות גלוי איתם,זו דווקא דרך נעימה להרגיש ניצחון...),אנשי צוות בבית ספר טענו שמה שעשיתי בשישי-שבת עם הילדה הזאת שווה יותר מכול מה שהם עושים שנים בגלל שאם הבית ספר שלנו אמור לעודד לעצמאות ככול הניתן(כמובן שבכיתה כמו שלי העצמאות לעולם לא תהיה אפילו 80%)לא בהכרח הכיסאות הממונעים או ההליכונים יעניקו את העצמאות אלא יציאה אמיתית מהבית ואין ספק שגם ההורים מרוצים כשיש להם קצת זמן לעצמם או לאחים האחרים מה שלא תמיד קורה שיש ילד עם צרכים מיוחדים...עכשיו נשאר לראות מה באמת יקרה עד השבת הבאה של הקבוצה ב14-15.12... שוב
על הפרגון,לא כתבתי כדי לקבל מחמאות אלא באמת בשביל לשתף ושמחתי שקראתם

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע שעודדנו אותך.כל הכבוד לך על הכל והחלמה מהירה!

חח אוי גם לי יש מלא בעיות בגרון

כל כמה זמן,בפעם האחרונה שבדקתי הרופא הביא לי 7 תרופות.מגעילות ממש

remundo

New member
את הגשם החזק הראשון פספסתי

אבל ראיתי אותו דרך החלון. אני אוהבת את החורף כי אין בו ג'וקים, כי קר, כי יש גשם ולפעמים גם ברד, בגלל המרקים והשוקואים והתה, ובמיוחד כי בחורף מתלבשים יפה יותר. לדעתי. וכמובן שגם חנוכה,למרות שמאז שגמרתי בצפר עוד לא היה לי חופש חנוכה, ונדמה לי שהשנה גם אין קון בחנוכה (תקנו אותי אם אני טועה) אבל יש חנוכיה וסופגניות ובייבלידים ומחזות זמר לילדים (הפסתקי ללכת אליהם מלפני שנתיים. כן, הלכתי בשמינית. לאלדין. הייתי בכל המחזות זמר של תום אנבי, וזה למרותש נאי חושבת שהוא עומו קוקסינל שרק מחפש תירוצים להסתובב עם תחתונים אדומים בפומבי. אז באלדין הוא לבש כל מיני חולצות בטן ומלמלות, ובתום סאוייר הוא היה בלי חולצה בכלל. הוא גם ממש שחיף. XP) (וכמובן, האו היה פליפה במחזמר קטנטנות, מה יכול להיות יותר הומואי מזה? O_O) אני חושבת ששמיים אפורים זה יפה, אבל גם שמיים כחולים בהירים של קיץ. שמתי לב שלפני שהחורך התחיל היה ממש חם והיה אבק באויר וממש מגעיל, וכולם רק חיכו שירד כבר גשם. אולי זה היה בכוונה כדי שגם אלה שמעדיפים קיץ יצפו לחורף. בכל אופן, השנה שנת שמיטה אז זה בסדר אם תהיה שנת בצורת. (כלומר, זה לא אומר שאלוקים כועס עלינו או משהו. מעניין מה פצצות אטום אומרות על מה שאלוקים מרגיש כלפינו. אה, אגב, אלוקים הוא אל דבר גשמי בכלל ואין לו רגשות, מה שכתבתי כאן עליו היתה רק האנשה.)

Snake Bandage

New member
דווקא יש קון ב-9 לדצמבר

משהו של אמא"י. אבל אל תצפו לראות אותי שם, אני עם כנסים גמרתי.

remundo

New member
אני לא הייתי בשום כנס בשנה שעברה ^^"

רק באייקון 2006 הייתי, וגם זה רק לכמה שעות בשביל לצרוח כשניל גיימן עובר לידי >>"

למעלה