שרשור חידות

the freaky girl

New member
יש לי עוד רעיון..

אולי שר הבריאות ידע ששר האוצר לא יצליח לעשות רעל חזק, אז הוא עשה רעל ממש ממש חלש, כך שכשהם שתו, הוא נשאר חי, והמלך לא קיבל ת מבוקשו, כי אלה היו רעלים חלשים מאד... בונוס על החשיבה?

the freaky girl

New member
אויי.. עוד אחד..

אולי זה לא משנה, כי הוא רצה רעל הכי חזק במלוכה, והרעל הכי חזק שהיה-זה ההוא.. כי לא צריך היה להכין עוד אחד... או שאולי שר הבריאות רצח את שר האוצר ולכן גם לא הכין את הרעל, ובגלל זה המלך לא קיבל את מבוקשו? יצירתית..

bariska

New member
חח יצרתית מאוד אבל

לא.. אבל אהבתי את התשובה הקודמת היא היתה די בכיוון

bariska

New member
חח אופס לפני

שהלכתי לאימון שכחתי לכתוב תתשובה
שר האוצר תיכנן להכין 2 שיקויים אחד חלש והשני מים. מכיוון שידע שהשיקוי של שר הבריאות חזק יותר הוא ישתה לפני התחרות את השיקוי החלש וביום התחרות הוא יקבל את השיקוי החזק משר הבריאות שינטרל את השיקוי החלש,בנתיים,שר הבריאות ישתה את המים ולאחר מכן את השיקוי החזק שלו ואז ימות. שר הבריאות הבין זאת לכן השיקוי שהכין הוא..גם מים כך ששר האוצר ששתה קודם לתחרות שיקוי חלש ימות כשישתה את המים של שר הבריאות ולאחר מכן את המים שלו.וכמובן שהמלך לא קיבל את שלו משום שהשיקויים של שניהם הם מים.

bariska

New member
הינה משהו קל..

(אבל כשאומרים ת'זה בעלפה אז זה קצת מבלבל) לאבא של דני היו שלוש בנים..יצחק..יעקוב ו..

the freaky girl

New member
יווו..

לזה אני חיכיתי?... אני גם חשבתי על אפשרות של מים.. רק לשר הבריאות... אווווווווף, כמה שאני קרובה ולא מצליחה..

bariska

New member
עוד חידה../images/Emo13.gif

לצד הכפר שבעמק על הר גבוה התגורר לבדו זרובבל. ועיוור היה. שעה שמת אביו שגר בכפר, התקבצו אנשי הכפר לתת עצה כיצד להודיעו על שמועה זו... שכן אף אחד מאנשי העמק לא היה מעז לטפס על צלעות ההר התלולים סתם כך... ואכן כצפוי לא נמצא מתנדב למלאכה קשה זו עד שקם אחד מבני הכפר, שאלתיאל שמו, שידוע שאמיץ היה והרים את ידו לאות הסכמה. ולא לחינם הרימה במקום לצעוק לאות הסכמה... שאילם היה... כעת אמרו נא חכמי הפורום כיצד יודיע שאלתיאל האילם לזרובבל החרש על בשורת האיוב???

Sheep From Hell

New member
ממ....

יסחב איתו למסעע את הגופה של אבא שלו ואז הוא יראה שאבא שלו מת...חחח

vk3

New member
הבנת הנקרא, הלא כן ../images/Emo35.gif

" ... התגורר לבדו זרובבל. ועיוור היה", " ... לזרובבל החירש".

bariska

New member
אופס

התבלבלתי קצת נו מה יש?זרובבל היה עיוור ושאלתיאל היה חרש

the freaky girl

New member
../images/Emo4.gif

לא הבנתי בכלל את החידה... מי חירש/אילם/עיוור, מי צריך לעזור למי וכו'.. אתה יכול לרשום את החידה שוב?

bariska

New member
אוףףףף

לא משנה כבר בלבלתי את עצמי..קבלו משהו אחר.. כמה ידיים רואים בתמונה

למעלה