שרשור חיובי

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

כמו בכל שבוע, אתם מוזמנים לכתוב את הדברים הטובים שיקרו לכם השבוע [מצטערת על האיחור :X] =+= ראשון- היה יום חופש, ויום חופש זה תמיד טוב =+= שני- חופש =+= שלישי- חופש =+= רביעי- שום דבר מיוחד. אבל נו, באמת, כאילו שעוד לומדים אז P: חמישי- מצלמים תוכנית לערוץ המקומי =+= כלומר, אין ביצפר :X שישי- הופעה של אפרת גוש :\ אבל אני בטח לא אסע אליה :\ אז זה לא חיובי :\ שבת- שבת זה תמיד חיובי! =+= יעל

b u s t e d

New member
אהה זה כל שבוע.. טוב ../images/Emo3.gif

ראשון- סתם הייתי בקניון שני- לראות ניקיטה שלישי- לראות ניקיטה רביעי- יום סינמה סיטי וניפ\טאק חמישי- מחריכים אותי ללכת להפגנה מבצפר
חצופים! שישי- באות אלי 2 חברות למרתון אליאס
שבת- --"--

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo26.gif

ראשון - היה כבר
שני - חופשחופשחופששינהשינהשינה שלישי - עבודה רביעי - ממ נפתרת מספורט סופית ושופינג בעזריאליייי חמישי - אין לי שמץ שישי - כנ"ל שבת - כנ"ל אפשר להוסיף עוד? יום שני שאחרי זה - אני מסיימת בצפר. לנצחחחחחחחחחחח.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifאניייי יעאל../images/Emo99.gif ראשון - היה../images/Emo3.gif שני - חופש (או ליתר דיוק חרישה לתנ"ך) שלישי - כנ"ל רביעי - בגרות בתנ"ך, אחרונה מלבד המועד ב' במתמ'../images/Emo13.gif, וגםםםם אני נוסעת למור../images/Emo99.gif לראות איתה MIL ואז, הכנסססססססס ואני רואה את לילך../images/Emo99.gif וסופרננע../images/Emo99.gif ורחלע../images/Emo99.gif ומור באה איתי ביחד../images/Emo9.gif וכיף לי../images/Emo9.gif חמישי - שומדבר מיוחד, סביר להניח שאין בצפר../images/Emo3.gif שישי - אני טסה לבולגריה ומפספסת הופעה של אפרת../images/Emo7.gif, שזה לא מאוד חיובי../images/Emo7.gif שבת - אני בבולגריה../images/Emo3.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifיופי אומנות השרשור../images/Emo3.gif רואים כמה אני עירנית בשעה כזו... אני חושבת שאם אני מתחילה שרשר לא נכוןזה אומר שאני צכה לישון../images/Emo3.gif לילה טוף../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo29.gif

LemonLimeLilach

New member
את רואה את MIL יום רביעי עם מור?!

הייתי צריכה לחכות וללכת איתכן זה היה הרבהההההה יותר גדול מלראות עם אנשים שלא יודעים מי זה מייקל! אה, ואת טסה לבולגריה? הייתי שם
מה את הולכת לעשות שם?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifכעעעעעע זה כה רולאז../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif רעיון של מור אובייסלי רק היא גאונית שכזו../images/Emo9.gif, אני נוסעת אליה אחרי הבגרות בתנך ואנחנו רואות את ההקרנה של 17:00 ודופקות איחור אופנתי לכנס../images/Emo9.gif יאי לנו../images/Emo9.gif כע אני טסה עם ההורים שלי../images/Emo3.gif יש כנס מהעבודה של אבא שלי, סתם 4 ימים להתפנן בחו"ל במסווה של "כנס"...../images/Emo3.gif יש לך המלצות בשבילי מה לעשות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

LemonLimeLilach

New member
בבולגריה? ../images/Emo6.gif

זה יותר ארץ למסע שורשרים כזה.. אני נסעתי עם המשפחה כי אנחנו משם חח אפשר למצוא שם בגדים יפים. אני מצאתי גם נעליים וכל מיני שטויות כאלה

Rachel47

New member
למה לא שוודית../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

וליל...את מבולגריה
נחממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממד

LemonLimeLilach

New member
חחחחח

לינה לא מבולגריה
אבל זה היה מגניב להגיד "אני ולינה מאותו מקום". לא שנולדתי שם או משהו. אבל עדיין היה מגניב.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifחיחיחיח אני יודעת, גם אני תהיתי מה לעזאזל יש להם בבולגריה../images/Emo3.gif, אבל לפני שלוש שנים היה שייט בספינה ענקית כזו 14 קומות משו מטורףףףף זה היה כיף אז אני בטוחה שגם זה לא יהיה שיא החרא../images/Emo3.gif, מקסימום, אני יוצאת עם דיסקים בזול כי אני קונה בדיוטיפרי../images/Emo9.gif בגדים ונעליים... אני אזכור את זה../images/Emo9.gif את מבולגריה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חיחיחיחיחחיחי מסע שורשים איזה מגניבי../images/Emo9.gif

LemonLimeLilach

New member
דיסקים ממש לא זולים בדיוטי פרי!

אבל מה, יש לי מנהג בדיוטי פרי.. יש דלפק כזה של עלית, עגול - תמיד ממש לפני שהולכים לשער עלייה למטוס אני קונה שם שוקולדים לטיסה
אבל אפעם לא הייתי דרך טרמינל 3 אז אין לי מושג איך זה עובד שם. זה דיוטי אחר?
בתכל'ס בבולגריה יש דברים כמו כל מקום אחר
יש להם גם ים. אל תשכחי בגד ים

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifברור שזול, יש שם התו השמיני, זו חנות זולה לאללה... חוצמזה שאני יודעת פחות או יותר את המחיר של מה שאני רוצה לקנות שם אז אם לא זול לא נקנה (ונהרוג את עצמי../images/Emo3.gif) אין לי מושג אם זה דיוטיפרי אחר... לא טסתי מאז הטיול בת מצווה שלי../images/Emo6.gif ואני בהחלט לא אשכח בגד ים../images/Emo9.gif תודע רבע בובע../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifפ"ת...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifאוטובוס ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif 164 מגיע מנסציונה לפתח תקווה../images/Emo9.gif יאאאאאאאא מחררררררררררררררררררררררררררר אני רואה אותךךךךךךךךךךךך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ואת לילךךךךך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ואת מוררררררררר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ואת סופרננעעעעעעעעעעע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif כיף לי../images/Emo9.gif

למעלה