שרשור חיובי

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo99.gif

אבל אם את ומור תגיעו מאוחר לא יהיה לכן זמן להיות איתנו הרבה! רייצ'ל ורננה - אתן באות איתי לסיבוב שופינגי בעזריאלי, נכון?! עדיף שאני אכתוב את זה בפורום השני

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאנחנו באות בערך ב-19:30-20:00... גם סופרננע באה ב-20:00... נראה אותכם יהיה מגניבי../images/Emo9.gif

LemonLimeLilach

New member
אני שם כבר ב 19:00 ../images/Emo99.gif

רייצ'ל אנד מי אר גוינג טו האב פאןןןןןןן תתקשרו אלינו כשאתן מגיעות! יש לכן את הטלפון של אחת מאיתנו?

Rachel47

New member
את יודעת מה זה אומר../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

אולי נפסיד את הפרק היום :-O

LemonLimeLilach

New member
יש וידאו

כבר למדתי לחיות על הקלטות
אני בטוחה ב 100% שאני אפסיד את הפרק, בלילה יש לי אוטובוס פעם בשעה

Rachel47

New member
וואיייייי....איזה באסההה ../images/Emo15.gif

לונורא... טוב אני אשכנע את אחותי להקליט לי...(יש לה חזרות לווינטר ובטח לא יהיה לה כוח...מסכנונת)

taliush166

New member
אוו זה טוף!

ראשון: היה... שני: היה פחח היה חג חביב וטעים מאד! שלישי- מן הסתם אני אחרוש לבגרות בתנ"ך שתהיה ביום רביעי...
רביעי- בגרות, חזרות להצגה וחרישה לבגרות בלשון.....
חמישי- חורשת ללשון ! אוף גאד דמט! שישי- בגרות וחזרות! חרא של שבוע..

limors2

Active member
חיובי?....../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

מחר אין חופש. ואין לי עד תשעה באב. ואז אין לי עד ה1/9 שאז אני צריכה למצוא מה לעשות עם החיים שלי. וזה עוד 80 ימים. וזה קצת וזה מפחיד
אז אין לי שומדבר חיובי.....

RenanaD

New member
שלי ../images/Emo131.gif

ראשון: היה לי שיעור נהיגה, אחיות שלי ואחיינים שלי באו לחג
שני: שומדבר מיוחד
שלישי: אני אלך לקניון עם אחותי והבנים שלה, קניות זה תמיד טוב!
רביעי: בגרות אחת לפני אחרונה-תנ"ך, נוסעת לת"א חמישי: שיעור נהיגה שישי+שבת: לוידעת

ShiRooSh4

New member
די באיחור..

ראשון-חופששששש שני-חופששששששש שלישי-חופששששש רביעי-לא עושים כלום בצצפר ויש ניפטק חמישי-צריך להיות משו בטלויזיה..והולכים למימדיון.. שישי-זוב"י?!

darklighter

New member
קשה למצוא דברים חיוביים...אבל

ראשון-כלום שני-היה חברים שלישי-היה מכושפות רביעי-ניפטאק חמישי-כלום שישי-חוגגים לחברה שלי יומולדת...אז זה כנראה חיובי שבת-כלום

השבוע מתחיל מאוחר כרגיל...

ראשון- ערב שבועות שני- שבועות שלישי- נסעתי לירושלים רביעי- בגרות בתנ"ך+ניפ/טאק חמישי- מחר יום שישי שישי- מחר שבת שבת- שבת קודש

למעלה