שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
שרשור חיובי ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

מצטערת על האיחור
יצאתי אתמול בערב עד ממש מאוחר ולא היה לי כוח להתחבר :\ ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע טוב לכולם
, ברוכה הבאה לחדשים, ואממ אתם קולטים שעוד משהו כמו שבועיים מתחילים ללמוד

rachel malasa

New member
../images/Emo175.gifעונה אחרי הרבה מאוד זמן

ראשון-אולימפידה-אלכס היום ^%$^&$&*
שני-מארגנת דברים לטיול..אולי הולכת לשוק[?] שלישי-טיול לכינרת%&#%& רביעי-טיול לכינרת%$&# חמישי-עושה עבודות לחופש שישי-כנ"ל. שבת-
Good Week!

BegForMercy

New member
אלכס >:

אוף איך התאכזבתי בשבילו!!! שנה שעברה הייתי בקורס מדריכים בקיץ בהדר יוסף וכל יום ראינו אותו מתאמן ומזה נדלקנו עליו חחחח זה כזה באסה הוא פשוט הפסיק להסתובב בדאבל האחרון שהוא לא עמד בו..מסכן כמה לחץ :| לונדון 2012 אנחנו סומכים עליו D:

rachel malasa

New member
../images/Emo45.gif

כלכך קיוויתי שהוא לא ייפול בתרגיל הזה, כי ראיתי שתיים לפניו שנפלו אחרוה בנחיתה, ואני כזה מחזיקה אצבעות, ואז הוא נופל :(, והשדר המטומטם הזה : "אין מדליה! הלכה המדליה!" וואי בא לי לבעוט בו סXD

rachel malasa

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif

היום שהג'ימייקני עשה שיא אולימפי חדש 200 מטר, [כה, אני רואה את זה XD], אז הוא מתחיל להשתגע כזה: "ואוווווווווווווווווווווהההההה, ואהההההההההההההההההה שיא אולימפימ חדש! אני לא מאמין.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבחור הזה אהההההההההההההההההההההההההההה!" גאד, תתאפסו על עצמכם

נסטי XD

New member
עונה..

ראשון- בבית, לא עושה כלום || מתחילה עבודה במתמטיקה? שני- יומולדת לאמא || בבית || פורשת בטח מהעבודה XD שלישי- ממשיכה את העבודה || בבית רביעי- מחליטה לעשות את העבודה בשבוע הבא.. || אורזת חמישי- במרכז שישי- במרכז || הופעה של מישו.. שבת- יומולדת
|| וסעת ל"דיאלוג בחשכה.." שבוע טוב לכולם!!

וואו,שמעתי על "דיאלוג בחשיכה". ../images/Emo141.gif

חברה שלי הייתה בזה,זה נשמע ממש מגניב. תהני.

נסטי XD

New member
זה כה מקום שאת נכנסת אליו והכל בחושך, את

יושבת לאכול בחושך מוחלט כזה, זה כאילו לחיות בתור עיוור...נשמע ממש מגניב..

xXx Lilo xXx

New member
את גם צריכה ללכת אחרי המדריך...../images/Emo29.gif

שהוא אגב עיוור, והוא מדליק נורה אדומה כזאת ואת עוקבת אחריה. וכאילו יש חושך מוחלט!

xXx Lilo xXx

New member
אעאעא יום שבת יומולדתתתתתת D:../images/Emo29.gif

אני ממש מקווה לפתוח לך תשרשור בזמן אם יתנו לי XD תהני בדיאלוג בחשכה זה ממש מגניב

נסטי XD

New member
חח נראה שאת יותר מאושרת מהיומולדת ממני..XD

בתכלס, אני לא סובלת לחגוג לעצמי..XDDD אבל עדיין, כפרעליך

xXx Lilo xXx

New member
יש לי נטייה לשנוא תיומולדת שלי../images/Emo29.gif

הוא מביא לי מזל נאחס... אבל כיף לחגוג לאחרים, שזה בארור!

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gifאני ;)

ראשון-נוסעת עם אחותי למרכז .. שני-להפגש עם חברה , חוג שלישי-חוג .. רביעי-לאדעת עדיין ><" חמישי-חוג שישי-לנוח ולסדר ת'חדר
שבת-לאדעת עדיין ..

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

ראשון- כמעט בסיס. בריכה שני- בסיס שלישי-בסיס רביעי- בסיס חמישי-בסיס שישי-בסיס שבת-בסיס

למעלה