שרשור חיובי

Since you've been gone... ../images/Emo141.gif

I've been begging you please... ראשון-חזרתי משישבת אצל חברה. אולי בערב סרט או משו. שני-כלום. בטח אנסה להתחיל מתמטיקקה/בקיאות. שלישי-חברה באה אליי בצהריים בערך. קניון וסרט או משו. ישנה אצלי. רביעי-סופרלנד. יאיייי.
חברה חוזרת הביתה.
חמישי-הממ אולי שוב מתמטיקקה /בקיאות. אולי חברה באה אליי. שישי-שומדבר מיוחד. מתמטיקקה/בקיאות,i guess. שבת-מנוחה בבית?

BegForMercy

New member
איזה ללמוד :|

ראשון- חיסון+בדיקות דם היה כואב :| \\ ישנתי \\ חצי שעה אופניים ואז כושר.
\\ מקלחת \\ משעמם לי ממש עכשיו. שני- שחיית בוקר \\ פיזיותרפיה \\ ים? שלישי- אימון? \\ אם לא אימון אז כושר רביעי- שומדבר מיוחד חמישי- אימון? \\ אם לא אימון אז כושר שישי- ינון חוזר (?) \\ עומרי חוזר חחח שבת- כלום החיים שלי משעממים בלי אימונים >:

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

ראשון- בבוקר אצל חברה || רופא >< שני- סופרלנד D: שלישי- אצל דודים רביעי- אצל דודים חמישי- מימדיון D: שישי- בבית שבת- SOS [?]

Emergency Exit

New member
../images/Emo152.gif.

ראשון- גילוי ראשג''דית בלונה פארק
שני- בבית או משו שלישי- אולי בריכה או סתם בבית רביעי- ישיבת צוות ראשונה!
חמישי- בבית או משו שישי- בטח יוצאים שבת- לאדעת כוסעומו >_>

xXx Lilo xXx

New member
Life Burns../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif

השיר של Apocalyptica והסולן של דה רסמוס... |ריר| ראשון- חרא של יום. שני- בטח רואה את ניר
שלישי- מתחילה להרוס את היומן החדש שלי רביעי- בטח בקניות אחרונות לבצפר חמישי- ממשיכה את ההריסה. שישי- יוצאת איתו
שבת- למישהי כאן יש יומולדת.. נכון? חחחח סתםםםםםם לנסטי כפרע יש יומולדתתתתתת
|אייקוןשלבקבוקנסטי|(צריך אחד כזה לא?)

xXx Lilo xXx

New member
אוי כן שכחתי משהו קטן...../images/Emo29.gif

שלישי- שישי- הבני דודים החמודים שלי ישנים אצלנו כי ההורים שלהם בהולנד וסקוטלנד
(ולא לקחו אותי להולנד אבל לפחות הם מביאים לי M&M XD) בשבת אנחנו מעבירים אותם לסבתא אז ככה שאני בטח אשן אצל סבתא ויהיה כיףףף

Emergency Exit

New member
כל הזמן את יוצאת עם האיש הסודי!

אולי תגלי כבר מיזה
איפה הכרתם מה יש בניכם.. אין פה סודות! מוחע.

xXx Lilo xXx

New member
בונה!../images/Emo29.gif

פתחתם איזו שיחה כאילו מה? זה כולה ידיד שלי, גם עם ידידים אסור לצאת? ><" סוד
הרגתן אותי.

xXx Lilo xXx

New member
או גאד. עכשיו הבנתי שאתן לא הבנתןXDDD../images/Emo29.gif

ניר - ידיד שלי מהשיכבה. איתו (האלמוני XDDD) - ידיד שלי שהוא לא מהבצפר
אז כן, אני לא יוצאת עם ניר. כאילו יוצאת כידידים פאק בלבלתן אותי

נסטי XD

New member
חחח כפרעליך!!

באמת מי זה ניר??? :O:O:O, טוב אני אתחבר למסן..XDDDD, הפעם זה מקרה חירום..

pati15

New member
אני=)

ראשון-בית,חברה,דודה מאמריקה באה לביקור. שני-בערך ב-5 או 4 לפנות בוקר לא הרגשתי טוב ובכללי לא ישנתי כל הלילה. ממ הייתי אמורה לנסוע לת"א אבל בסוף לא הסתדר ביגלל שהייתי "חולה" , ודודה מאמריקה הייתה אצלינו אז הייתי צריכה לשבת איתו וכאלה.בערב הסענו אותה לתחנה מרכזית והיא נסעה לקרובים אחרים שיש לה כאןן. באסה רציתי לנסוע איתה לאמריקה =\ שלישי-שיעור ראשון באנגלית ונידמה לי אחרון חחחחח סתם לא יודעת .מממ חברה ובית. רביעי-לפי מה שמתכננת ת"א.אחרי זה לא יודעת בית כניראה XDD חמישי-בית ,חברה,בית חחח.או שלא יודעת. שישי-בבית אני חושבת . שבת-לא יודעת XD

Johnni456

New member
אמגגגגגג אני טסה ללונדוןןןןןןןןןןןןן DDD:../images/Emo79.gif

בשבת אני טסה ללונדון אנשים DD: זה היה אחד הדברים הכי ספונטניים שהודיעו לי בחיים שליD: לונדון כן מחכה לי D: ראשון- לונדון D: שני- לונדון שלישי- לונדון רביעי- לונדון חמישי-לונדון שישי- לונדון שבת- לונדון D:

Johnni456

New member
אוי אני מטומטמת../images/Emo69.gif../images/Emo79.gif

משום מה הייתי בטוחה שהעלת שרשור חדש כי התפוזונה הזה הראה לי את השרשור הזה ריק ורק אחרי ששלחתי הודעה הוא התמלא משום מה >< ואני בכ"מ נוסעת ללונדון DD:

mafakit

New member
OOOOO: שווה!!@ |אלפקה|../images/Emo218.gif

לונדון
מלא אנשים טסים ללונדון
מגניב לך DD: תהני הרבה הרבה D:

למעלה