שרשור חיובי :)

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif|אישלג|../images/Emo68.gifשלי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=989&msgid=54160753 אני אאלץ כנראה להקליט זהות בדויה ביום שישי../images/Emo4.gif... אבל זה חמיוני../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif, אז אני סולחת../images/Emo9.gif וגם ניפ\טאק שכחתי../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif... כנראה בגלל שראיתי את זה באיחור של יום../images/Emo3.gif

Free Lancer

New member
הייתי עונה

אבל השבוע שלי הוא לא משהו מתוכנן, אני פשוט קם ומחליט מה לעשות באותו יום.
מהש בטוח זה שביום רביעי יש ניפ/טאק

Jane Locke

New member
היה שבוע דכאון חוץ מ:

טעם העירא ביום חמישי... היה טעים וכיף! חוץ מזה תקופת בחינות מתחילה!!!! אה!!!!!!!!!

THE HELL BOY

New member
נאמ../images/Emo87.gif

ראשון- פרק של עקרות בית נואשות. אין דבר יותר מענג מזה. שני- מישהי שאני לא סובל נקעה רגל
שלישי- כלום. היה יום מדכא ונקלעתי למשבר ארור. רביעי- לא משהו משמעותי. אולי ניפ/טאק
חמישי- חופש. היה מתכונת במתמטיקה אבל אני פטור מהמקצוע הזה. שישי- חופש. הברדתי מביולוגיה. היום- לגלות שנשאר 3 ימים למתכונת בהיסטוריה
....

inbal145

New member
פטור ממתמטיקה#?$#@%?$#!^?!

איךךךך%?$#^?$#^?! למהההההה$?@%$?!^$#^# אהעאהעאהעאא4%?$#@^?#^#?^@$^%#$@!^$! רוצה גם.

noooga

New member
my week

יום ראשון- יום בו אנו נפרדים מהמורים והשיעורים המזורגגים האלו! יום אחרון ללימודים!! (אבל עדיין באים לבצפר.. למה? בהמשך) יום שני- חזרות בבצפר (הנה ההמשך).. ואממ.. נקווה שתהיה פעולה אחרי בצפר.. יום שלישי- חזרות בבצפר.. ובערב חוג/שיעור תיאטרון
יום רביעי- חזרות (נו מה?) ולא נראה לי שיהיה משהו מיוחד אחרי בצפר.. אצלי זה בא בהפתעות. יום חמישי- חזרות בבצפר (כן, כרגיל..) ואז אולי אולי פעולה. יום שישבת- נחים בבית עם כל המשפוחה!

LemonLimeLilach

New member
אוו רעיון נחמד ../images/Emo13.gif

יום ראשון - שיעור אזרחות אחרון! ויהיו לי התמונות מההופעה של רנינט
יום שני - עבודה והרבה כסףףףף + כוכב נולד ושני פרקים של חברים!
יום שלישי - בינתיים כלום. יום רביעי - בית ריק! יום חמישי - בגרות בספרות. בייייייייייי ספרות. יום שישי - אליאס
יום שבת - מממ. לא יודעת.

ShiRooSh4

New member
רעיון נחמד..

היום-אה..כלום.אה אין לי מואץ
שני-טקס יום ירושלים ויומולדת..לא לי.. שלישי-כלום. רביעי-איכ של יום.אה,ניפ\טאק.. חמישי-מימדיון.. שישבת-זה"ב?

b u s t e d

New member
להמון אנשים יש יומולדת השבוע!

בכל פורום שאני נמצאת בו יש מישו.. וברך כלל זאת לא אני!

b u s t e d

New member
תודה ../images/Emo24.gif

וואי כמה פעמים שכתבת לי מזל טוב...
(אל תביני אותי לא נכון <אהההםאםםאם חנה אההם> אני לא מתלוננת...) בכל מקרה- השבוע באמת נולדו המון אנשים! רק בכיתה שלי (40 אנשים) יש השבוע 5 ימי הולדת

../images/Emo2.gifהיי גם אצלי!!

מהכיתה שלי (38 אנשים) יש יומולדת השבוע ל-4 אנשים

linki252

New member
מזה???? כמה אנשים בכיתות?../images/Emo12.gif

אני בכיתה של 31 אנשים ואין לאף אחד יומולדת השבוע!

b u s t e d

New member
אהה איזה כיף לך!

(כיתה קטנה..) ביסודי היו לי 28 ועכשיו 40... שלא נדבר על זה שאנחנו 412 ילדים בשכבה.

RenanaD

New member
../images/Emo131.gif

שלישי: בגרות 3 יח"ל בכימיה, ביי ביי למקצוע הזה עד שנה הבאה. מקבלת ציון מגן בספרות. ברית לאחיין שלי. רביעי: ניפ/טאק. חמישי: בגרות בספרות, ביי ביי למקצוע הזה לעולם ועד!!! שיעור נהיגה
שישי: חופש מבי"ס, אפשר לקום מאוחר. שבת: הרבה הרבה שינה טובה

tribe spirit

New member
באיחורשל יום:)../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

ראשון-ממ...סידרתי לחברה טובה שלי את החדר,נותן הרגשה טובה:)וראיתי את הסרט אנסטסיה אחרי שלא ראיתי אותו המוןן זמן. שני-למדתי רק שעה(הברזתי באישור(!)משעתיים הסטוריה ולא היתה מגמה:))וקמתי מאוחר... שלישי-פעולה אחרונה סופסוף!נו מור להדריך בימי שלישי אבר!+מפגש פולין ראשון. רביעי-וואו.כלום ברמה עצובה.אה!בייביסיטר,שזה אומר כסף להופעות:) חמישי-יש הופעה של הדורבנים,יש לי הזמנה חינם,אולי אני אלךץ שישי-יום שלמות!סופסוף לגמור עם המתכונת בהסטוריה,ובצהריים יש את 'פחד קהל' בצוותא(זאת הצגה שי"ב בבצפר שלי עשו כגמר,והזמינו אותם להופיע עם זה שם,מומלץ ביותר1זה באחת:))ובערב הופעה של יוני בלוך מארח את חמי רודנר-מה יכול להיות יותר מושלם מזה?!זה גם אומר לפגוש המוווון אנשים שאני המוווון אוהבת
שבת-בגלל שיש לי יום שלם לשרוף בת"א עד האוטובוסים,אני כנראה אפגוש מישי שלא ראיתי המון זמן ואלך לים..נורא בא לי פתאום.

למעלה