שרשור חיובי

Emergency Exit

New member
אצלנו,

זה כל יום. מ4 עד 8 ולפעמים גם ב10 עד 2 בלילה ככה אני עושים עבודה יעילה
אני בהנהגת שרון דרום. שבט בזק

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gifשבוע עמוס ../images/Emo178.gif

ראשון-חופש+ חברות . שני-חופש שלישי-חופש רביעי-לנסוע לסבתא חמישי-אצל סבתא שישי-אצל סבתא שבת-חוזרים מסבתא XDD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיאי.

ראשון- שעה בביתספר. הייתי המוווווווווווווון עם יונתן ואז דניגריי ואז עם שניהם D: שני- מסיבת סיום של י"ב. אוי מרגש. יונתן כזה בוגר ומסיים ביתספר
חחחחחחחחחחחחחחחח שלישי- ת"א בבוקר. עבודה אחריצהריים. רביעי- עבודה אחריצהריים. רופא. חמישי- עבודה אחריצהריים. איזה מסיבתיומולדת בערב? שישי- לא ידוע. שבת- לא ידוע.

pati15

New member
|מתלהב|

ראשון-הייתי בבית XD שני-הייתי בבצפר,קיבלתי תעודה,הלכתי לחברה והלכתי לשבת עם חברים =) שלישי-מנקה את החדר הוא במצב גרועע ואז לא יודעת XD רביעי-לא תיכננתי כלום חמישי-לא תיכננתי כלום שישי-שונאת את היום הזה שבת-שונאת את היום הזה לא מספיק יש חופש עוד יום שבת??!

yael0000

New member
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא../images/Emo211.gif

ראשון-צבא שני-צבא שלישי- ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייית רביעי- אממ בית חמישי-בית שישי-בית שבת- בית

BegForMercy

New member
טוב באיחור../images/Emo69.gif

קצת נטשתי... ראשון- היה כבר שני- היה כבר שלישי- קמתי בצהריים..כלום כלום כלום | הופעה בערב | שחר רביעי- כלום | אימון חמישי- כלום | אימון שישי- בגרות בחיבור שבת- לומדים קצת לאזרחות? בקיצור אין לי כלום בחיים חוץ מאימוניםXD

A t a s h i

New member
עונה, בדיליי. ../images/Emo6.gif

ראשון- מסיבת סיום לאח שלי במרכבות לטרון. שני- מתכונת באזרחות || ת"א!~ ים ומקס ברנר. 3> שלישי- יומולדת לאמא. רביעי- גח"ש. חמישי- מתכונת במתמטיקה, בגרות בע"פ בספורט. שישי- בגרות בחיבור || התנחלות במודיעין. D: שבת- סביר להניח שכלום. XD

למעלה