שרשור חיובי...

xXx Lilo xXx

New member
שרשור חיובי...../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

~תקשיבו, באלי לשנות לפינה את השם, כי לפעמים זה לא כ-ז-ה חיובי, אז הצעות יתקבלו בברכה
~ ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שיהיה לכם שבוע טוב ומהנה

Emergency Exit

New member
ממממ.../images/Emo42.gif

ראשון- ארוחת בוקר עם חברות. \ קונים דברים לטיול. \ ישנה? \ הולכת לרופא. \ ישנה טובב. שני- 6 בבוקר מחנהקיץ שלישי- מחנהההההההההה רביעי- מחנההההה חמישי- מחנההההה שישי-מחנההההה שבת-מחנההההה
קיצר נתראה עוד 9 ימים

BegForMercy

New member
שבוע חיובי ביותררר *-*

|חופרת| ראשון- תל אביבבבבב *-* \\ אימון \\ אורזת שני- אימון בוקר כנראה. \\ נוסעים לקחת את סבתא ואז לשדה תעופה *----------------------------* שלישי- לונדוןD::: רביעי- לונדוןD::: חמישי- לונדוןD::: שישי- לונדוןD::: שבת- לונדוןD::: אני כ'כ מחכה כברררררררררררררר

Johnni456

New member
תהני../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

ההורים שלי נוסעים בסוף החופש ללונדון. ובא לי גם. והם עוד חייבים לי חו"ל כי ביומולדת שלי הם היו בטורקיה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לונדון ;;;;;;;;;;;; אני מתגעגעת!! פאאאק. הלוואי ויכולתי כל שמונה חודשים לטוס ללונדון ;; יענו. 4/2007 ואז 12/2007 ועכשיו 8/2008 אני אהיה בדנמרק ולא בלונדון חח הופעות? משהו?
~מתה~~בודקת מה יש בלונדון השבוע~

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהולישיט.הולישיט.הופעות!

רביעי (מחר) - Gallows חמישי - האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא MCFLY! גם בחמישי בהופעה אחת- Furthest Drive Home, Kill The Arcade, All Forgotten, Tell It To The Marines שישי - כלום מעניין. שבת - קיילי מינוג אם זה מעניין מישהו ~,~

הממ. ../images/Emo141.gif

ראשון-חברה באה אליי. כנראה שנלך אליה יותר מאוחר...
שני-לחברה אחרת יש הופעה.
הולכות לשם ואז ישנה אצל אותה חברה מאתמול. XD ||בבון טסה! |סניף| שלישי-אח שלי חוזר מאוסטרליה@$#$%^#^.
רביעי-Don't know. אין משו מתוכנן... חמישי-כנ"ל. שישי-Same. שבת- כלום?

חחחחחח. ../images/Emo141.gif

תשלחי לי במסר את הפלאפון שלך,נראה לי שגם מחר אנלא אספיק להתחבר למסן. [אני מחוברת עכשיו אבל את לא#@%!%!@%]

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

ראשון- עובדת שני- עובדת שלישי- עובדת רביעי- עובדת חמישי- עובדת שישי- חוגיטרה אחרון
שבת- SOS [?] שבוע טוב

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

ראשון- אני ודניגריי התעוררנו אצל יונתן. אחים וכאלה. חדר כושר. יונתן ישן אצלי. שני- עם אחותי מהבוקר ואז מקדונלדס. שלושה חודשים עם יונתן
שלישי- עם אחותי בבוקר. ת"א צהריים-לילה D: רביעי- כלום. חמישי- שיעור פרטי. מכון כושר. שישי- נמצא משהו. שבת- כנ"ל.

xXx Lilo xXx

New member
מזל טוב על ה-3 חודשים ^^"../images/Emo29.gif

אגב הוספת אותי למסן, סתומרת למחוק תישן?!

yael0000

New member
יאי חוזרין מחר לצבא!../images/Emo211.gif

לא
ראשון- עבודה, וכנראהע ת"א.והייתי קצת בבריכרה ועכשיו אני עייפה טייילים שני-צבא שלישי- צבא רביעי-צבא חמישי-צבא שישי-צבא? שבת-צבא!

למעלה