שרשור חיובי...

Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gifסליחה על הנצל''ש אבל..

למקרה שלא שמתם לב כתבתי שבערך כל השבוע שלי מסתכם במחנה אז.. הגיע העת אני עוזבת אתכם עוד כמה שעות לעבר יער ציפורי.. נתראה בעוד 9 ימים.

xXx Lilo xXx

New member
יוווווווווווו אני כבר מתגעגעת ../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

מקווה שאת עושה חיים

pati15

New member
אני :]

ראשון-הייתי בבית חצי יום ואז יצאתי D: שני-שוב חצי יום בבית ראיתי סרטים ואז יצאתי/ירדתי למקלט ישבנו שם עם אחים שלי XD שלישי-מחר עדיין לא יודעת אבל ברגיל זה או שכל היום לא בבית כמעט או שחצי יום בבית וחצי בחוץ :p עדיין לא ידוע לאן הולכת :p רביעי-שוב אותו הדבר =) חמישי-אותו הדבר :p שישי-אמממ לא יודעת אני שונאת ת'יום הזה XD שבת-גם אותו אני שונאת D: רציתי לנסוע לת"א השבוע או שבוע הבא יש לי כסף צריך לבזבז על שטויות שאני מתלהבת מהם כמה 5 שנים חחח סתם אה ואגב ניגנתי איזה כמה שבועותץ בגיטרה לא שלמדתי משהו אבל כבר שובעיים לא ניגנתי אני צריכה לנגן אני פשוט כלכך עצלנית :p וזה חרא אני שונאת כשאני ככה XD אה ואני מאודמאוד רוצה ללמוד סקייטטטט זה אחלה דבר :p

Johnni456

New member
סקייט זה מגניב../images/Emo98.gif../images/Emo79.gif

אבל זה קצת קשה ומתסכל כזה >< לקחו שנים עד שהצלחתי לעשות "אולי"

xXx Lilo xXx

New member
אעאעאע עוד שבוע צו ראשון ../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

ועוד שבוע ויום איטליה D: ראשון- קניתי ספר מת' לשנה הבאה ומחברות. (חעחעחע אין יותר היסטוריה!!!!) || חברה שלי הייתה אצלי, ראינו את וולי E (ס'חמודדדד) ואז את סטאפ אפ 2 באיכות DVD
שני- סתם יום משעמם טילים. שלישי- הבני דודים באים אלינו עד הערב || בעשרים לשבע תור לרופא עיניים (צו ראשון) || קונה לי טופ לחולצה החדשה שלי מTNT (כי קניתי טופ לבן לחולצה ירוקה כהה כזאת וזה מזה התאים אבל בא לי גם טופ שחור :O ) רביעי- כניראה, יש מצב, אני אפגש עם חברה שלי
|| עוד שבועעע איטליה
(עם חברה שלי) חמישי- אעאעאע התקפי פאניקה ובדידות לצו ראשון XD || עוד 6 ימים. שישי- עושה קניות עם אבא לטיול || יוצאת עם חברות בערב מסיבת פרידה כניראה ומחלקת תמכתבי טיסה!!! || עוד 5 ימים
שבת- בטח גמורה על המיטה || עוד 4 ימים!!!!!!!!!!! חפרתי עם הספירה

Sacred Lie

New member
אפשר לטוס איתך? ../images/Emo7.gif

מה השבוע העמוס הזה אין לי כלום שתביני..............
אחח החופש הזה..

xXx Lilo xXx

New member
אוקיי. מסתבר שאני טסה יום שלישי XDDD../images/Emo29.gif

וזה טוב לדעת, אחרת לא הייתי טסה. אבא בא אלי ביציאה כזאת של "את יודעת שלא יהיה לך הרבה זמן לנוח אחרי הצו ראשון?" ואני כזה "תכננתי לישון כל יום רביעי" והוא כזה "את מתכוונת לישון ברומא?" ואני ואמא שלי בוהות בו ואנחנו כולנו המומות רצח כאילו WTF ואז הוא מביא תכרטיס טיסה והוא כזה "הינה 30 לחודש ב4 בבוקר" ואני כזה .... אוווו פאקקקקק XDDDDD

xXx Lilo xXx

New member
בבוקר צו ראשון.../images/Emo29.gif

בלילה טיסה XD יום מטורף לחלוטין, אם אני אצליח לישון לפני הטיסה מה טוב.....

xXx Lilo xXx

New member
הטיסה היא ב4 וחצי בבוקר.../images/Emo29.gif

אני אמורה לנחות (בס"ד) בשבע וחצי בבוקר. אז זה שלוש שעות XD

למעלה