אצלי מה שהכי נחטף זה הפסטה בחמין....
1/2 חבילת מקרוני מס' 7 {עבה} , או כל פסטה עבה אחרת 4-5 בצלים קצוצים מלח, פלפל שחור גרוס טרי {בנדיבות רבה מאוד} מעט צ'ילי גרוס 2 -3 כפות דבש. להכנה: מטגנים את כל הבצלים במעט שמן זית, עד הזהבה עמוקה. מבשלים את הפסטה חצי בישול, כך שתישאר קשה אבל אלסטית. מסננים ושוטפים במים קרים. מערבבים בקערה את הבצל המטוגן עם הדבש והתבלינים ומוסיפים את הפסטה. מקפיצים היטב, כך שכל חומרי ה"רוטב" עוטפים יפה את הפסטה, ו מכניסים לשקית קוקי קשורה. מניחים מעל החמין, וזה יוצא מעדן עולמי. זה מעט משחים והופך למתקתק-חריף, וזה הדבר שהכי נטרף אצלי בחמין. לא סתם מומלץ... הרבה מומלץ.