שרשור חרוש - לא נורא

tttttttttt1

New member
שרשור חרוש - לא נורא ../images/Emo13.gif

אז אנשים - אחרי שהבנו כבר מי המין השולט פה [
לבינתיים ] אז בוא נראה מה אנשים לומדים...אל תכתבו פה את כל המערכת שלכם..רק לפי הקריטריונים הבאים מתמטיקה - אנגלית - מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים - מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין - טוב..זהו....לא היה לי משהו יותר טוב לעשות בבזמן שנשאר לי עד בית ספר
....

tttttttttt1

New member
ואני אתחיל - כי בטח אין פה אף אחד

בשעה כזאת
מתמטיקה - לצערי 4
אנגלית - 5 מוגברים - ביולוגיה וכימיה [יהיה טוב
] מקצועות מוזרים - יש לנו מגמת רובוטיקה..לא ממש ברור לי מה הם עושים שם ..אולי זה מעניין..אולי לא...אף פעם לא ניסיתי =) בוקר טוב

may0rw

New member
ואולי כן יש פה ../images/Emo13.gif

מתמטיקה - 5 אנגלית - 4 ..בגלל שקיבלתי 76 ולא 80 דמט.. מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים - ביוטכנולוגיה וכל הנסםחים של זה..חח מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין - ממ יש לנו 5 יח' ברוסית.. שזה קצת מוזר
אבל מגניב להם..

יאללה

מתמטיקה - 3 אנגלית - 4 מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים - סוציו-פסיכו ועכשיו גם פילוסופיה
! מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין - וואלה,לא יודעת

בוקר אור../images/Emo42.gif

ב"ה קמתי לפני חצי שעה! מתמטיקה - 3 אנגלית - 4 מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים - היסטוריה תנך משנה וספרות
מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין - היסטוריה לעומק-חקר השואה. רק אצלנו זה קיים,וזה כ"כ ,אבל כ"כ מעניין! כ"כ מעניין עד שאני מוכנה להשאר ביום שני עד 5 כדאי ללמוד את זה!

patito ƒeo

New member
:] ../images/Emo107.gif

מתמטיקה - 3 אנגלית - 5 מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים - אומנות, השנה פרשתי מקולנוע מעשי אז יש לי רק 3 יחידות של העיוני.. מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין - בטח להרבה יש, אבל תעבורה זה אחד המקצועות היותר מוזרים ומיותרים ואני שונאת את זה.

אומ.

מתמטיקה - 5 יח"ל אנגלית - 5 יח"ל מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים - ציור ותולדות האמנות, ביולוגיה. מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין - יש מסלול מיוחד בגמיש שנקרא "ביו רפואה", יש רוסית מוגבר.

Blue Aura

New member
הידיים שלי קפואות. ../images/Emo186.gif ../images/Emo189.gif

מתמטיקה - 3. אנגלית - 4. מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים - כלבנות. מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין - לא יודעת.

Tinkit16

New member
|דבוה| 3, 4, לעבודה ../images/Emo3.gif

מתמטיקה - 3
[נו מה
, עדיף לבכות על זה?!] אנגלית - 4. הייתי 5 ולא היה לי כח לזה... תמיד אפשר להשלים?
מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים - עקרון יש את המגמה, שהיא אמנות, שמקנה לי 9 יח' + תעודת טכנולוגית, אבל אני מגבירה היסטוריה ועושה עבודת גמר שמקנה לי 4 יח' סה"כ. מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין - מכונאות, נחשב?

עונה!../images/Emo187.gif

מתמטיקה - 4 יחידות אנגלית - 5 יחידות מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים - 5 בבילוגיה ו5 ספרות מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין יש תעבורה לא יודעת אם לומדים אצלכם ויידיש

tttttttttt1

New member
טוב אני אתן תגובה כללית

לכולם כי אין לי זמן כל כך לענות לכל אחד בנפרד
אז ככה - אחלה שאתם עונים...אצלי בבית ספר גם היה מקצוע של תעבורה...וזה מקל טיפה על לימודי התיאוריה המשעממים אבל לא בהרבה.... ראיתי פה מגמת כלבנות...אני לא אשאל מזה כי ראיתי שכולם שואלים את זה וזה בטח ממש מעצבן
בקשר למקצועות מוגברים אין לי מה להגיד כל כך..חחחחח... והאמת - גם בקשר למתמטיקה ואנגלית אין לי כל כך מה להגיד....
.. בכל מקרה...שיהיה לכם אחלה אחר הצהריים...

Infinity AL

New member
קר../images/Emo186.gif כל כך!

מתמטיקה - 4 אנגלית - 5 מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים - ביולוגיה, משפט עברי מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין - אממ יש מכטרוניקה..הם משחקים שם בלגו וכאלה
לא דעת

מיאו

מתמטיקה - 5 אנגלית - 5 מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים - פיזיקה ומחשבים מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין - אממ.. לא נראה לי שיש :S כלכלה אולי?

הדרייי1

New member
...

מתמטיקה- 3 יחידות
אנגלית 4 יחידות עם המורה הכי מעצבנת בארץץץ!!! מקצועות מוזרים שיש לנו ושלאף אחד אין... חקלאות
חהחה בטוחה שאף אחד מפה לא לומד את זה חהחה אה כן וגם היה לנו כלבנות אבל כבר אין...

למעלה