שרשור חרוש - לא נורא

הדרייי1

New member
חהחה

שנה שעברה רציתי להרחיב ספרות ואז אמרו לנו שאי אפשר כי אין מספיק ילדים והשנה החליטו שאפשר להרחיב ספרות אז אני רוצה..אני צריכה ללכת להירשם ולא בטוח שיכניסו אותי אז בגלל זה רשמתי אולי.....

HeNoOsH

New member
.......=]

מתמטיקה- 3 אנגלית- 5 מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים- פסיכולוגיה-סוציולוגיה ותנ"ך מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין- אממ לא נראה לי שיש כזה..

vered151

New member
עונההה ../images/Emo9.gif

מתמטיקה - |הדגשכרגע 5 אבל רוצה לרדת ל 4...| אנגלית - 5 =] מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים - 8 יחידות עיצוב גרפי
מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין - אממ..יש מסלול של ארץ ישראל...שזה ממש ממש ממש ממש כיף ויש אותו רק בעוד בית ספר אחד בארץ.. חוצמזה יש הייטק שזנ נראה לי גם מגניב... ועיצוב אופנה שלא נראה לי שיש בעוד הרבה מקומות..זהו
יווומטוווב

טמטם

מתמטיקה - 5. אנגלית - 5. מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים - פיזיקה ומוזיקה. מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין - ממ יש מגדר במסגרת מדעי החברה.

../images/Emo29.gif מתמטיקה -3 אנגלית -4 [XDDDהעילגות שלי שוברת שיאים] מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים -קולנוע^__^ול"ס שלקחתי מחוסר ברירה]: מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין - היה לנו פעם קרימינולוגיה אבל ביטלו את זה...ול"ס זה לא מעניין אבל אין את זה בהרבה מקומות בארץ.אה ויש מנהל,הם לומדים שם חשבונאות וחרטה כזהP:

tttttttttt1

New member
חחח זה לא עילגות...פשוט כל אחד עושה

כמה שהוא יכול...לא סוף העולם...תמיד אפשר לשפר...

The Shoe

New member
:)

מתמטיקה - 5 אנגלית - 5 מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים - פיזיקה וכימיה מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין - מממממ אין כאלה

The Shoe

New member
תודה:):):)

סיימתי כבר מתמטיקה שנה שעברה, אז נשארו רק עוד 3 ^^

אוקיי אז ככה

מתמטיקה: 3 יח''ל (אני לא אוהבת מ''מ). אנגלית : 4 יח''ל (השתפרתי השנה..... ואני אופטימית). מקצועות מוגברים: 5 יח''ל מדעי החברה (פסיכולוגיה סוציולוגיה) + 3 יח''ל תנ''ך, שמתווספות ל2 יח''ל שכולם עושים, ביחד זה 5 יח''ל תנ''ך. את האמת שאת כיתה י', התחלתי עם מגמות אחרות.... מדעי המחשב, ומנהל עסקים.אבל עזבתי את מנהל עסקים לטובת מדעי החברה, ותנ''ך מוגבר התחלנו ללמוד השנה. מקוצועות שלא לומדים בבתי ספר אחרים ובבית ספר אצלי לומדים? לא שידוע לי.רק חבל שאצלי בבית הספ,ר אי אפשר להגביר היסטוריה, או שחבל שאין מגמת כלבנות, או צילום. וטל, תעבורה אצלנו זה מקצוע חובה, ולא בחירה. יש לנו שעה שבועית של השיעור הזה.

St Peanuts

New member
נממ..

מתמטיקה - 5 אנגלית - 4-5 מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים - תנ"ך תושב"ע וביולגיה מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין -הממ אולי מגמת ארץ, אבל יש מצב שיש את המגמה הזו בבתי ספר מהסוג שלי

אני

מתמטיקה - 4 אנגלית - 5 מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים - ביולוגיה קולנוע מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין - איןן

צטלע

New member
OK

מתמטיקה - 5 מוגבר אנגלית - עדיין אין חלוקה מקצועות מוגברים [5 יחידות] אחרים - פיזיקה, ערבית, צרפתית מקצועות מעניינים/מוזרים שיש לכם בבית ספר וסביר להניח שבבתי ספר אחרים אין - המ, רובוטיקה?

bnzaky

New member
1-../images/Emo89.gif שולטים.......2-

אממ מתמטיקה-5 (לבינתיים...) אנגלית-5 פיזיקה-5 (אבל נראלי אני עוזב למחשבים) ביולוגיה-5 (גם מגמה) ומקצוע מעניין שיש לנו ואין בבתי ספר אחרים(לפחות ברוב בתי הספר אין) זה מחש"י-זה במקום ספרות למי שרוצה....וזה ממש מעניין מדברים על פילוסופיה יהודית(כן אני יודע שזה נשמע פלצני...אבל באמת שזה אחלה)

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif הכוונה למחשבת ישראל?

ממ אם כן, אצלנו זה מגמה

למעלה