עכשיו ניר יצטרך להזיז לשם.

ואני יודע שאתה צוחק (למרות שאין שום חיוך או לשון) אבל...
שים בעצמך פשוט!

יש לא מעט נשים שאני מתכנן לשים ולוקח לי זמן להגיע אליהם. אני בטח לא אשים כאלו שאין לי מושג מי הן.

היה לפני איזה חצי שנה שרשור הופרדו בלידתן. זה בהחלט מספיק זמן כדי לעשות אחד כזה חדש. נראה לי שהוא די הצליח אז. (אני כמובן אמצא את הקודם ואפרסם דברים לפי מה שיש שם וככה אני אנצח... זה תחרות נכון?)
תגידו מה שתגידו, הדמות שלה מעצבנת, אבל לא בגלל זה הגברת פה.
הגברת פה בגלל שהיא הוכיחה לי שהיא חזקה מאוד גם אחרי מותו של קורי מונטיית' ז"ל, וגם כי אני נורא מעריך אותה. אין לי מושג אם היא עם מישהו היום, ולמען האמת, אני מאוד מקווה שכן.
כאילו מחוץ לבאפי. וגם כבאפי אני לא מתה עליה. אבל יש לי חולשה לנשים בסצנות אקשן ויש לה מלא כאלה בבאפי והיא ממש סקסית לדעתי שם (גם תמיד שיש לאנשים חתכים על הפנים הם נהיים אפילו יותר סקסיים בעיני) ועליה זה ממש יפה.
זו לא בדיוק תמונה סקסית, אבל אני פשוט מתה על השוט הזה. זה הורג לי את הלב. אני חולה חולה על המבט שלה פה ועל הדמעה הזאת. זה. לא יודעת. פשוט שוט יפייפה, וזה גם קשור לסצנה שהוא לקוח ממנה. אי אפשר ממש להפריד
בדיוק הגעתי לפרק שהיא מופיע שם ממש הרבה והתאהבתי בה. ללא ספק דמות מעולה, חמודה בטירוף וגם יפה.

אני מתה על השילוב המוזר הזה בין הליפסטיק הסגול המשקפיים - משהו בזה כזה מוזר וחמוד. והיא גם ממש חמודה. כייף דמות של גיקית טובה. מקווה לראות אותה יותר בהמשך הסדרה.