שרשור חתיכות. אהם... כלומר שחקניות

reasonforall

Active member

Don Nirtin

New member
אמילי ואן קאמפ

הכרתי אותה באוורווד (עוד סדרה מקסימה
)....... מאז הגברת הספיקה לקפוץ לאחים ואחיות (שלא סיימתי, איפשהו בפרק 18 של עונה 1), לפזז בתור ההיא מנקמה (הסדרה שכולם שונאים כי לא מתקדם לכלום) וכ'ו.

אבל אוורוד. זה למה הגברת פה.

איל51

New member
שתדעו שאני ממש כועס

ואפילו זועם, שאף אחד לא שם פה את מיסי פרגרים, אודט אנאבל ושרה שהאי (יחד עם "התאומה" שלה מרסדס מייסון)!

ובכלל, יש לי רעיון לשרשור - "הופרדו בלידתם" הדוגמא הראשונה שלי היא.....שרה שהאי ומרסדס מייסון...

אתה קולט שזה צריך ללכת לשרשור דיוני השרשור

עכשיו ניר יצטרך להזיז לשם.
&nbsp
ואני יודע שאתה צוחק (למרות שאין שום חיוך או לשון) אבל...
שים בעצמך פשוט!
&nbsp
יש לא מעט נשים שאני מתכנן לשים ולוקח לי זמן להגיע אליהם. אני בטח לא אשים כאלו שאין לי מושג מי הן.
&nbsp
היה לפני איזה חצי שנה שרשור הופרדו בלידתן. זה בהחלט מספיק זמן כדי לעשות אחד כזה חדש. נראה לי שהוא די הצליח אז. (אני כמובן אמצא את הקודם ואפרסם דברים לפי מה שיש שם וככה אני אנצח... זה תחרות נכון?)

איל51

New member
לא קולט שום דבר בשעה כזו

ולא ברוב השעות ד"א...

יש חיוך, הרבה חיוך. הוא פשוט על הפנים שלי אז....לא רואים.

ברור שזאת תחרות, ומעצם זה שאני העליתי את הרעיון לשרשור הופרדו בלידתם הנוכחי, אני ניצחתי.

Don Nirtin

New member
ליאה מישל

תגידו מה שתגידו, הדמות שלה מעצבנת, אבל לא בגלל זה הגברת פה.

הגברת פה בגלל שהיא הוכיחה לי שהיא חזקה מאוד גם אחרי מותו של קורי מונטיית' ז"ל, וגם כי אני נורא מעריך אותה. אין לי מושג אם היא עם מישהו היום, ולמען האמת, אני מאוד מקווה שכן.

אז כן, ליאה מישל.

Don Nirtin

New member
שרה מישל גלר

AKA- באפי קוטלת הערפדים וגם הבת של רובין וויליאמס בסדרתו האחרונה.

למה היא פה? שחקנית שאני דווקא כן אוהב, למרות שהיא קצת מוגזמת, אבל היא טובה בעיניי.

ו.... נקווה לראות אותה בסדרה מצליחה בשנים הקרובות

twisted nerve1

New member
אני לא כזה אוהבת את שמ"ג

כאילו מחוץ לבאפי. וגם כבאפי אני לא מתה עליה. אבל יש לי חולשה לנשים בסצנות אקשן ויש לה מלא כאלה בבאפי והיא ממש סקסית לדעתי שם (גם תמיד שיש לאנשים חתכים על הפנים הם נהיים אפילו יותר סקסיים בעיני) ועליה זה ממש יפה.

twisted nerve1

New member
אולי
לבאפי

זו לא בדיוק תמונה סקסית, אבל אני פשוט מתה על השוט הזה. זה הורג לי את הלב. אני חולה חולה על המבט שלה פה ועל הדמעה הזאת. זה. לא יודעת. פשוט שוט יפייפה, וזה גם קשור לסצנה שהוא לקוח ממנה. אי אפשר ממש להפריד

חחחח איך זה ספוילר?

אפילו לי, שראיתי את כל הסדרה מיליון פעם, לא יודע מה קורה בתמונה הזאת.
(והאמת אני קצת מתבייש בעצמי על זה)

twisted nerve1

New member
באמת?
באפי (באמת עכשיו)

זה בסצנה בעונה 7 כשהיא וספייק בכנסיה והוא מספר לה שהוא החזיר את הנשמה. טוב, צודק זה כנראה לא ספוילר.
&nbsp
וגם... ידעתי משהו על באפי שאתה לא ידעת!!

twisted nerve1

New member
הו... איזה כייף. רציתי לשים אותה

בדיוק הגעתי לפרק שהיא מופיע שם ממש הרבה והתאהבתי בה. ללא ספק דמות מעולה, חמודה בטירוף וגם יפה.
&nbsp
אני מתה על השילוב המוזר הזה בין הליפסטיק הסגול המשקפיים - משהו בזה כזה מוזר וחמוד. והיא גם ממש חמודה. כייף דמות של גיקית טובה. מקווה לראות אותה יותר בהמשך הסדרה.

לוסי לולס הגדולה (זינה, באטלסטאר גלקטיקה, ספרטקוס)

ויש התארחה במלא סדרות נוספות (חלק מצאתי תמונות)

*שירשרתי במקום לא נכון אז אני עושה את ההודעה מחדש.

למעלה