אצלי לא רואים את התמונות מהפורום הישן פה. אצלך כן? גם אני לא רואה את התמונות
GoldenEyes Well-known member 16/10/20 #80 נכתב ע"י Lhuna3: אצלי לא רואים את התמונות מהפורום הישן פה. אצלך כן? לחץ כדי להרחיב... גם אני לא רואה את התמונות
נכתב ע"י Lhuna3: אצלי לא רואים את התמונות מהפורום הישן פה. אצלך כן? לחץ כדי להרחיב... גם אני לא רואה את התמונות
מ מושון הישן2 Member 16/10/20 #81 נכתב ע"י Lhuna3: אצלי לא רואים את התמונות מהפורום הישן פה. אצלך כן? לחץ כדי להרחיב... רואים בהחלט רואים תנסי דפדפן אחר, יכול להיות שזה קשור להגדרות אבטחה, כי אני מקבל כל פעם התראת אבטחה שאני נכנס לתפוז
נכתב ע"י Lhuna3: אצלי לא רואים את התמונות מהפורום הישן פה. אצלך כן? לחץ כדי להרחיב... רואים בהחלט רואים תנסי דפדפן אחר, יכול להיות שזה קשור להגדרות אבטחה, כי אני מקבל כל פעם התראת אבטחה שאני נכנס לתפוז
Lhuna3 Well-known member 16/10/20 #82 נכתב ע"י מושון הישן2: רואים בהחלט רואים תנסי דפדפן אחר, יכול להיות שזה קשור להגדרות אבטחה, כי אני מקבל כל פעם התראת אבטחה שאני נכנס לתפוז לחץ כדי להרחיב... וואלה, בפיירפוקס רואים אותן באמת. באסה שבכרום לא.
נכתב ע"י מושון הישן2: רואים בהחלט רואים תנסי דפדפן אחר, יכול להיות שזה קשור להגדרות אבטחה, כי אני מקבל כל פעם התראת אבטחה שאני נכנס לתפוז לחץ כדי להרחיב... וואלה, בפיירפוקס רואים אותן באמת. באסה שבכרום לא.
didalf Well-known member 16/10/20 #83 נכתב ע"י Lhuna3: וואלה, בפיירפוקס רואים אותן באמת. באסה שבכרום לא. לחץ כדי להרחיב... הא וואלה גם באדג' (אין לי פיירפוקס אז ניסיתי מה שיש במחשב, ואני כנראה האדם היחיד אי פעם שהשתמש באדג')
נכתב ע"י Lhuna3: וואלה, בפיירפוקס רואים אותן באמת. באסה שבכרום לא. לחץ כדי להרחיב... הא וואלה גם באדג' (אין לי פיירפוקס אז ניסיתי מה שיש במחשב, ואני כנראה האדם היחיד אי פעם שהשתמש באדג')
טוני החתול Well-known member מנהל 16/10/20 #84 נכתב ע"י מושון הישן2: רק אני מזיל ריר? לחץ כדי להרחיב... בהחלט הרבה ריר כאן! תודה רבה על העלאת השרשורים האלו מהאוב נכתב ע"י Lhuna3: אצלי לא רואים את התמונות מהפורום הישן פה. אצלך כן? לחץ כדי להרחיב... אני רואה את כל התמונות. ואני עובד בכרום.
נכתב ע"י מושון הישן2: רק אני מזיל ריר? לחץ כדי להרחיב... בהחלט הרבה ריר כאן! תודה רבה על העלאת השרשורים האלו מהאוב נכתב ע"י Lhuna3: אצלי לא רואים את התמונות מהפורום הישן פה. אצלך כן? לחץ כדי להרחיב... אני רואה את כל התמונות. ואני עובד בכרום.
מ מושון הישן2 Member 17/10/20 #85 נכתב ע"י טוני החתול: בהחלט הרבה ריר כאן! תודה רבה על העלאת השרשורים האלו מהאוב אני רואה את כל התמונות. ואני עובד בכרום. לחץ כדי להרחיב... בשמחה רבה! דאגתי לשמור את כל מה שחשוב
נכתב ע"י טוני החתול: בהחלט הרבה ריר כאן! תודה רבה על העלאת השרשורים האלו מהאוב אני רואה את כל התמונות. ואני עובד בכרום. לחץ כדי להרחיב... בשמחה רבה! דאגתי לשמור את כל מה שחשוב