אהההה טוב.......
L L i R o N u S h New member 26/10/03 #9 הארוס של לואיסנה כנס../images/Emo26.gif אתה יודע להכין חתימות לפורמים
Y y a ® d e n a New member 26/10/03 #10 חלאס../images/Emo70.gif../images/Emo6.gifנ../images/Emo11.gif נושנוש וקושקוש הנכבדים, תמצאו חדר בבית מלון סתם סתם...
חלאס../images/Emo70.gif../images/Emo6.gifנ../images/Emo11.gif נושנוש וקושקוש הנכבדים, תמצאו חדר בבית מלון סתם סתם...
ה הארוס של לואיסנה New member 27/10/03 #12 כמה דברים: לירונוש-כן אני יכין לך בשמחה רק תגידי לי על מי את רוצה..... ואנחנו משכירים חדר למחר זהו המשחק המקדים חחחחחחחחחחחח חחחחח (זה בצחוק לקשי הקליטה)
כמה דברים: לירונוש-כן אני יכין לך בשמחה רק תגידי לי על מי את רוצה..... ואנחנו משכירים חדר למחר זהו המשחק המקדים חחחחחחחחחחחח חחחחח (זה בצחוק לקשי הקליטה)
L L i R o N u S h New member 28/10/03 #31 הארוס של לואיסנה תודה רבה אני רוצה חתימה של סאב עם התמונות ששמתי למטה (בפורום הזה, ההודעה שרינת פתחה) ושיהיה כתוב עליה LiRoNa ואת האייסי שלי בבקשה......: 317493269
הארוס של לואיסנה תודה רבה אני רוצה חתימה של סאב עם התמונות ששמתי למטה (בפורום הזה, ההודעה שרינת פתחה) ושיהיה כתוב עליה LiRoNa ואת האייסי שלי בבקשה......: 317493269
H H i L o N e T New member 28/10/03 #34 ../images/Emo54.gif../images/Emo26.gif היה לי משעמם אז הכנתי לך גם סתם חתימה, לא משהו... סורי, הכל משעמום.
../images/Emo54.gif../images/Emo26.gif היה לי משעמם אז הכנתי לך גם סתם חתימה, לא משהו... סורי, הכל משעמום.
ה הארוס של לואיסנה New member 28/10/03 #35 וואי הכנת לה יותר יפה!!!! פשוט אין לי הרבה פונטים!!! למי יש קישור להורדת פונטים?!
H H i L o N e T New member 30/10/03 #37 ../images/Emo54.gifאמממ../images/Emo26.gif יש כל מיני אתרים עם פונטים להורדה [אתרים של ילדים שבונים] אתה יכול גם לכתוב בנענע: "פונטים" או "fonts" ויופיעו מספר אתרים עם םונטים להורדה [בחינם]
../images/Emo54.gifאמממ../images/Emo26.gif יש כל מיני אתרים עם פונטים להורדה [אתרים של ילדים שבונים] אתה יכול גם לכתוב בנענע: "פונטים" או "fonts" ויופיעו מספר אתרים עם םונטים להורדה [בחינם]
L L i R o N u S h New member 30/10/03 #36 ואי תודההה איזה מתוקיםםםםם../images/Emo99.gif מישהו יכול להעלות לי אותם לשרת