אני אתחתן איתך!!! בואי לוגאס!
V Vampiria in a night New member 17/1/06 #42 *תשע נשים. שני בעלים וגרוש למה בעלים אין לי עד שמצאתי בעל התגרשנו... אבל לפחות בעלי השני לוקח אותי לירח דבש לפינלנד אז.. הו וול מה אכפת לי
*תשע נשים. שני בעלים וגרוש למה בעלים אין לי עד שמצאתי בעל התגרשנו... אבל לפחות בעלי השני לוקח אותי לירח דבש לפינלנד אז.. הו וול מה אכפת לי
M milkshakit New member 16/1/06 #8 ענבלוש, בקשר למה שאמרת ברור שלא אבל אבל היא אמרה כזה "הוא עומד למות" אז נבהלתי
V Vampiria in a night New member 16/1/06 #16 מה ../images/Emo32.gif בטופו?! *טבעונית מתרתחת* ורציתי לציין], מצאתי לי בעל שייקח אותי לפינלנד בירח דבש ונוקי תגיד לי שיונתן לא חמוד [אני יודעת שהיא לא אמרה][ ו.. פינלנד רולז וג'ינג'ים יותר וטים בארטון וג'וני דפ [דה ז'ה וו מישהו ] לה לה לה זה היה כי משעמם לי וקר לי וזה אוף- אז מותר לי
מה ../images/Emo32.gif בטופו?! *טבעונית מתרתחת* ורציתי לציין], מצאתי לי בעל שייקח אותי לפינלנד בירח דבש ונוקי תגיד לי שיונתן לא חמוד [אני יודעת שהיא לא אמרה][ ו.. פינלנד רולז וג'ינג'ים יותר וטים בארטון וג'וני דפ [דה ז'ה וו מישהו ] לה לה לה זה היה כי משעמם לי וקר לי וזה אוף- אז מותר לי
I inbal287 New member 16/1/06 #19 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo3.gif זה שרשור טופו, אבל אין אייקון של |טופו| . אז נו, צריך לשים . מה שאומר שזה שרשור טופו [ ] במסווה של . ואלה היו 60 שניות על שמות של שרשורי . תודה שהייתם איתנו. בפעם הבאה - 60 שניות על במסווה של [אם רק הייתי יודעת מה זה אומר ].
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo3.gif זה שרשור טופו, אבל אין אייקון של |טופו| . אז נו, צריך לשים . מה שאומר שזה שרשור טופו [ ] במסווה של . ואלה היו 60 שניות על שמות של שרשורי . תודה שהייתם איתנו. בפעם הבאה - 60 שניות על במסווה של [אם רק הייתי יודעת מה זה אומר ].
V Vampiria in a night New member 16/1/06 #23 בפעם אחריה ../images/Emo55.gif במסווה של ../images/Emo118.gif לא שאני יודעת מה זה אומר אבל הו וול
V Vampiria in a night New member 16/1/06 #26 אם היית באה לקומונת נייטוויש מתוך רצון ואהבה אליהם, גם את היית מכירה את בעלי אבל באסה. הוא שלי ורק שלי
אם היית באה לקומונת נייטוויש מתוך רצון ואהבה אליהם, גם את היית מכירה את בעלי אבל באסה. הוא שלי ורק שלי
M milkshakit New member 16/1/06 #29 אהבה לפינלנד, אבל לא לנייטוויש ../images/Emo6.gif ודי כבר להצחיק אותי כל דבר שאת כותבת מצחיק אותי משום מה
אהבה לפינלנד, אבל לא לנייטוויש ../images/Emo6.gif ודי כבר להצחיק אותי כל דבר שאת כותבת מצחיק אותי משום מה
M Moonlight Lady New member 16/1/06 #34 אווווףףףףףףףףףףףף היום הייתי בעיר.. ורציתי ללכת לליאונרדו.. והוא היה סגור!! כ"כ שחכתי שיום שני היום וסתם הלכתי.. למרות שקניתי חולצה אבל ליאונרדו יותר שווה
אווווףףףףףףףףףףףף היום הייתי בעיר.. ורציתי ללכת לליאונרדו.. והוא היה סגור!! כ"כ שחכתי שיום שני היום וסתם הלכתי.. למרות שקניתי חולצה אבל ליאונרדו יותר שווה