שרשור טיולי סוף השבוע

akivab

New member
אנחנו EZ ונשאר כאלו .

יש לי הרושם שישנה קצת אי הבנה לגבי ה EZ . אנחנו לא מתיימרים ליהיות אקסטרים וגם לא מתיימרים ליהיות או יותר נכון לעשות מסלולי משפחות. המוטו של EZriders הוא , "כולם וכווווולם יכולים ומסוגלים ." כלומר, אין מסלול "קשה" ואין מסלול "קל" , יש מסלול נטו באם הוא עליה או ירידה זה לא משנה. את ה"קשה" "קל" קובעים אלו שרוצים "לכבוש" את הטבע ולא להנות ממנו. אנו עושים את כל המסלולים ונהנים , כמובן שהקצב איטי ובין היתר קצת טכניקה מכניסים למתחילים שרואים שהם מסוגלים לעשות הכל ומאותגרים בהתאם, ולכמה מהאקסטרימים זה יראה אולי משעמם אבל אנו נהנים מהיופי וגם בלי להתפלא מהריחריחכן יש גם ריח. ובסוף הטיול משלימים במסעדה ואו בבריכה.

maoz277

New member
אני מכיר אותך ממעלה אברהם

אם אתה שם "אוכפים לוהטים" מתאים יותר מ-EZ

RockhopperJudy

New member
וכשנגדל יקראו לנו B Z

היי, מה עוגיות, מי עוגיות, עוד לא נחתתתתי וכבר שולחים אותי למטבח? חברה, אנ'לא מבטיחה. אני אשתדל, אבל אולי יצא לי רק "אוסם"... שלא תגידו שלא הוזהרתם!!! וואללה התגעגעתי לאופניים שלי ולחבורה.. והמסקנה שלי אחרי שבוע בפראג: רק רק רק אופניים!!!! מי שרוצה כתובות של חנויות שיאותת...

איתי נ

New member
ברוכים השבים

איך היה? לא הבנתי את המסקנות - אופניים בפראג או שעדיף להשאר בארץ? לפי החתימה את עדיין בעד סקנדינביה. אני לא יכול להצטרף מחר אבל מקווה להתראות בשבוע הבא (ואפשר גם אמצע השבוע).

XCrider

New member
EZ, BZ, רק לא TZ...../images/Emo8.gif

שיהיה לכם בכיף מחר וד"ש לחברה!

מ א ג י

New member
EZ ובטיח , החברה חבורת גברים מחפשת

בנות , הם אומרים לך ומבטיחים לך טיול קל, וכשאת באה את פתאום מוצאת עצמך על עליות וירידות של יותר מ-40 ק"מ שיכולות להתיש כל צנחן. הסיבה להתשה היא פשוטה לבוא לעזור לך בכדי לקבל את מספר הטלפון שלך. לפרוש כבר אי אפשר אחרי מספר ק"מ ויש דרך אחת לעבור את המסלול בכניעה .

tomercs

New member
מה רע בגברים שמחפשים בנות !

את סתם גורמת לזה שלא ירצו אותך באף קבוצה. אם לא עסקת אף פעם בספורט בצורה קבועה, אז גם הספורט הזה (בסופו של דבר זה ספורט, גם אם עושים אותו לאט) בהתחלה יהיה קשה, אבל לאט לאט נכנסים לכושר. דרך אגב גם הקבוצה של דרור גלר מורכבת בעיקר מגברים !!! נכון שאנחנו מוגדרים כמתחילים, אבל רובנו בכושר לא רע בכלל. יש לנו מדריך מדהים בשם יניב שגם כאלה עם ניסיון יכולים ללמוד ממנו הרבה. אני מציע לך למצוא פרטנר או אולי עדיף פרטנרית ולהתחיל להכנס לכושר לאט לאט בקצב שלך.

מאגי

הטיולים שלנו לא מיועדים לרוכבים מתחילים. אף פעם לא הגדרנו את עצמנו כקבוצת מתחילים וכבר כתבתי לך על זה. אנחנו רוכבים בקצב שלנו - כל מסלול. גם מסלולים קשים גם ארוכים וגם קשים מאד. לא היה לנו טיול עם מסלול קל וגם כפי הנראה לא יהיה. כך שאנחנו כפי הנראה לא הכתובת עבורך לפחות בשלב זה. לא לרכיבה ובטח לא להשמצות שווא. לא רכבת איתנו אף פעם,אני מכיר כל אחד ואחת באופן אישי. אצלנו בקבוצה רק אני מקבל מספרי טלפון אי-מיילים ,כולפ ללא יוצא מן הכלל עוברים דרכי לפני שהם רוכבים איתנו. את לא איתנו ולא היית איתנו,לא בטיולים ולא בתקשורת. היה אחד שרכב איתנו בשמורת אלונה וחורשן שהיה לו קצת קשה,הוא היחיד שפרש מהקבוצה - כל השאר והם לא מעט - כולם נשארו. ומכיוון שאני רוכב כמאסף אני אולי היחיד שיודע בזמן אמת למי קשה בעליות או בסיטואציות אחרות.אצלנו לאף אחד/אחת לא גררו את האופניים באף טיול. נו,אז מה עבר עליך היום ששוב את תוקפת אותנו לחינם? הרי לא רכבת איתנו וממילא אם הוטרדת זה לא בקבוצה שלנו - כולם בפורום כבר יודעים את העובדה הזו. אז אולי תנקבי סוף סוף בשם הקבוצה או האנשים שהטרידו אותך. כך את טוענת, נכון? אם הוטרדת את יודעת איפה עם מי רכבת ומתי..ובאיזה טיול.. ומי הטריד אותך, אולי תספרי לכולם? חבל,הפורום הזה הוא פורום "נקי" , את מנסה להפוך כאן את התכנים לויכוחים. נתתי לך את הכתובת של דרור גלר - קבוצת מתחילים הכוללת הדרכה עם מסלולים קלים - שמחת מאד - אז תנסי שם. באתר הרים יש המון רוכבים שרוצים להצטרף לקבוצת מתחילים. תקימי קבוצת מתחילים לפי הראש שלך. יהיו לך רוכבים - בטוח שיהיו. אולי תנסי את קבוצת הזולה? אולי תתאמני לבד עד שתגיעי לרמה שתוכלי להצטרף לטיולים בלי הגבלת קושי. לי למשל לא מתאים לעשות סנפלינג וסקי,אולי אופניים זה לא הספורט המתאים לך,כספורט? לא כל מי שיש לו אופניים לרכב בעיר מתאים פיזית לרכיבות קשות בשטח. שיהיה לך שבת שלום והנאה מהאופנים יורם

מ א ג י

New member
אני לא חושבת שזה בשבילך לומר לי אם

אופניים זה עבורי או לא עבורי בטח אתה לא תיקבע לי . אני עניתי לאדון עקיבא אחרי שחבר פורום בשם של- maoz277 הכיר את עקיבא אצלכם ממעלה אברהם ואחרי התשובה של עקיבא שנימחקה דרך אגב ע"י הנהלת הפורום, בתחילת השבוע שבו עקיבא משלח את פיו על המין הנשי ביכלל. היה ראוי לתת לעקיבא זה שהוא אחד המארגנים של הקבוצה הזו כמו שאומרים "על הראש" כי אני בטוחה שכל אישה לא היתה רוצה לראות הודעות כאלו. ודבר שני אתם בסך הכל התחלתם לפני כחודש וחצי המוטו שלכם היה לרכב קל ולא להזיע , אני לא חושבת שרכיבה של 40 ק"מ בשטח עם עליות , הרים, ירידות אף גרועות לפעמים מעליות, אני לא חושבת שזה הוגן מצדכם להכריז הכרזות כמו לטייל מבלי להזיע בכדי למשוך מקסימום אנשים ובמיוחד בנות לחבורה שלכם.וההערה שלי לגביכם באה מתוך ניסיון של ידידתי איתכם בקבוצה ולא אומר לך את שמה. ואני במפורש התבקשתי להעמיד דברים על דיוקם. אין לי בעיה שיבואו בנות לקבוצה כמו שלכם אך בנות אלו חייבות להיות עם ניסיון של רכיבת שטח מתאימה ובעלות כושר וסיבולת מתאימים שמסוגלות לעשות מסלולים קשים כאלו ולאורך המון שעות של שמש חמה ומתישה. חלילה אם יבוא או תבוא אליכם לקבוצה אדם עם מגבלות רפואיות שקורא בפורום לטייל בלי להזיע, והיה ואדם כזה נישבר בזמן המשא מה יהיה אז ?????? חברה תהיו רציניים הטיולים שלכם חייבים להיות מוגדרים כטיולים למיתקדמים ויש הרבה בנות עם יכולת פיזית וכושר למסלולים כאלו ויכולות אף להוביל קבוצות כאלו. מדוע שלא תיפנו לפלח הרוכבים שמתאימים לכם למה לעמלל מישהיא או מישהוא בטיול קשה.

akivab

New member
מאגי, את באמת אשה או טרול ???

אני חושב שאת טרול !!!

akivab

New member
תמשיכי כך וסוף סוף יהיה שקט

ואולי סוף סוף תגלי\ה את הפרצוף האמיתי שלך ?

timon1

New member
אף אחד לא חייב לך כלום!!!!!!!!!!!

את [או חברתך] לא שילמת/ן עבור הזכות להשתתף בטיול,בנאדם הכריז על טיול, הזמין אנשים להצטרף, אנשים הצטרפו וזהו!!! איש לא הכריח אף אחד להצטרף ואם כבר מי חייב למי אז מחובתו של המצטרף לוודא שרמת המסלול מתאימה לו, לא ווידא? זבש"ו. לגבי ההכללות שלך על נשים, יש נשים שרוכבות לא פחות טוב מגברים [אם לא יותר] ויש גם נשים שרוכבות פחות טוב, אבל הן, להבדיל ממך, פשוט רוכבות בזמן שאת משגעת את כל הפורום עם השגעונות שלך!!!!!!!!!! תחזרי למערה שלך ל100 שנים נוספות ותניחי לנו ממך, אני בטוח שגם לכמה נשים בפורום נשבר הז_ן ממך...

viczan1

New member
התחלנו את השבוע עם סיפורי מאגי ו...

כנראה שנסיים אתו גם עם סיפורי מאגי. ok ברצינות, תקשיבי מאגי,אני רוצה לשבח אותך על זה שהצלחת למשוך את תשומת הלב של כל הפורום(כמעט)עם הסיפורים שלך. אבל לצורך זה אני מציע לך לפרסם את עצמך באתרי הכרויות כגון jdate או http://www.cupid.co.il/index.html?portal=15 אני בטוח ששם סוף סוף תמצאי את בחיר ליבך ,ושיהיה לך בהצלחה. אל תשכחי לספר לנו על ה happy end . כווווולנו מאחלים לך, ב - ה - צ - ל - ח - ה

tomercs

New member
מ א ג י - עברת יותר מ - 40 ק"מ וזה

לא משנה איך, אני לא מבין למה את רואה את זה ככניעה. את תראי שככל שתצאי ליותר טיולים ( ודווקא עם איזי ריידר ) תרגישי יותר ויותר טוב. חוץ מזה כנראה שטעיתי, את כן בכושר עברת יותר מ - 40 ק"מ !!! כושר יחסי

moshep10

New member
מאגי" יקירתי"

אני קורא את מה שאת כותבת וזה מרגיז אותי מאוד. את לא מכירה אף אחד בקבוצה ואת מכפישה אותם סתם.אני יכול להגיד לך שהקבוצה מאוד מגובשת והאוירה נעימה מאוד,והאמת היא שאנחנו מזמינים כל אחד שרוצה לבוא לרכב איתנו בכיף.אבל אנחנו לא מחפשים אנשים שחושבים שיש לנו רק כוונות רעות או שאנחנו רוצים לנצל את האנשים החלשים לכל מיני מטרות לא יפות.( האמת,אני רוכב בקבוצת EZ מהטיול הראשון ואני חייב להגיד לך שאת צודקת.כל הגברים בקבוצה מחפשים רק להתחיל עם ה"בנות".הם באמת עוזרים ל"בנות" רק כדי לקחת את מספר הטלפון שלהם.אני מציע לך תתרחקי מהם כי את רק תפגעי.אפילו לי -שאני גבר, הם עזרו,ואחרי זה הם בקשו את כתובת הדואר האלקטרוני והטלפון-מי יודע בשביל מה).

למעלה