שרשור טכני חדש - אנא קראו לפני כתיבה בפורום

faery18

New member
כל הכבוד שהחזרתם את פרצופי האייקונים התפוזיים!

לצד החדשים. רק שחסר התפוז הצועק:-0 וגם ה"בוקס". אבל בעיקר הצועק כי הוצאתם גם את התחליף החדש שלו.
&nbsp
לגבי האייקונים החדשים שהשארתם, יש אייקונים יפים של חיות ופרחים שהוצאתם, הייתי רוצה שבעיקר תחזירו את הפרחים שהם תמיד שימושיים.
&nbsp
כמו כן יהיה טוב אם גם אפשרות הוספת האייקונים בהודעה מהירה תחזור, ושהתמונות שמעלים(משתיים עד שלוש)יראו בצורה נורמאלית מתחת להודעה ולא בשורה קטנה שאמורה להיות רק אם מעלים הרבה תמונות יחד.
&nbsp
מקווה שתקחו לתשומת לבכם, תודה.

em28

Well-known member
אין אייקונים בהודעה מהירה מ-השעה האחרונה ו-ההודעות שלי

כמו כן, לא ניתן לעבור בין דפי השעה האחרונה ו-ההודעות שלי, אין את הקוביה של כלים ומידע.

PooKiPsiT

New member
אני מקבלת התראה על הודעה

גם כשאני מגיבה לעצמי או מגיבה בשרשור שאני פתחתי. מיותר ומציק. לא היה ככה במערכת הקודמת. התראות מעניינות רק כשהן מגיעות ממשתמשים אחרים...

GILADOS

New member
יישר כח על שעשיתם מעשה ופתרתם את בעיית האייקונים
מקווה שיישאר כך

littlerunaway

New member
מה עם הפורומים שלי?

אמרו שיחזירו אותם בחזרה שמאלה, אצלי זה עדיין למעלה ואני עדיין לא יכולה להשתמש בזה. מאוד מקשה על המעבר בין הפורומים בשבילי.

kagome10

New member
לא מצליחה להיכנס למסרים

ניסיתי למחוק קאש (וגם עוגיות, ליתר ביטחון) וזה עדיין לא עובד. אני לוחצת על הקישור, אבל מופיע לי עמוד לבן ריק לחלוטין. אפילו לא הודעת שגיאה

זה קרה לי כמה פעמים כשניסיתי להיכנס לעמוד הפורומים הראשי, בדיוק אותו אפקט.
אני משתמשת בפיירפוקס, ווינדוס 8.1
&nbsp

kagome10

New member
הסתדר חלקית

אני מצליחה להיכנס למסרים, אבל עדיין לא מצליחה להיכנס לעמוד הראשי של הפורומים. מקבלת אותו עמוד לבן מהתמונה בהודעה הקודמת.

חנהפ

Active member
אכן דברים משתפרים, אבל מה עם החתימה שלי שלא חזרה?

ועוד דבר, אני מבינה את הצורך בפרסומות, אבל כשממהרת לכתוב תגובה, פרסומת נדחפת לה לפני , מעצבן!

מחשבות

New member
אבל איך אפשר בלי זה? בחתימה יש הפניה לבלוג ואפילו שם

הורדתם את התשלום. מדכא.

מישהו 2

New member
מומחה פורום

בתור מומחה של אחד הפורומים בצפוז, הניק ניים שלי מזווית הראייה שלי צבוע בצבע שחור רגיל, למרות שאם אני יתנתק מהחשבון הוא נראה בצבע אדום.
&nbsp
שינוי שולי אמנם, אבל הייתי שמח שיתוקן

Renat Zeitune

New member
לגבי התראות להודעות שלי

פעם כשקיבלתי מספר התראות על תגובות להודעות שלי הייתי פותחת את ההודעות ואז מספר ההתראות היה מתאפס אוטומטית מבלי שהייתי לוחצת עליו כל הזמן, מאז החלפת שרת זה כבר השתנה וזה לא נוח ועכשיו אחרי השדרוג הפורומים אני מקבלת התראות על התגובות שאני כותבת להודעות שלי מכיוון ואני לא יכולה לערוך הודעות דרך הסמארטפון וזה מעצבן שזה יוצר עומס בהתראות ולא מתאפס בעצמו, מה קרה שביטלתם את האיפוס האוטומטי?

nike001

New member
הוספת הודעה

יש תקלה בפורומים. אני לוחץ דאבל קליק על "הוספת הודעה" וזה לא מוסיף.
אני יכול רק להגיב. המחשב יחסית חדש הכל תקין והתקלה אצלכם.

nike001

New member
בפורום תמיכה נפשית

אני לוחץ דאבל קליק על הוספת הודעה אבל זה לא נותן סימן שאפשר ללחוץ עליו דאבל קליק.

למעלה