שרשור טכני חדש

תחזירו בבקשה את האפשרות לראות אם קיבלתי מסרים

על תגובות בפורומים! זה מתיש שאני צריכה לזכור בכל פעם איפה כתבתי משהו ולהיכנס לראות אם הגיבו לי, ולראות שם תגובות מלפני כמה ימים, כי לא זכרתי להיכנס קודם... כמה שלא סימנתי בריבוע הקטן בעורך המלא שאני רוצה לקבל מסרים זה לא עוזר!!! בבקשה טפלו בזה. מחקתי קוקיז ושמוקיז וכלום לא עוזר. בבקשה תחזירו את זה לקדמותו!
&nbsp
וכן, תעיפו גם את הכוכב עם המספר שכרגע עומד אצלי על 379.
&nbsp
ולדעתי עשיתם טעות שמיקמתם את ה'שלום אלומת האור' בצד השמאלי העליון של המסך. העין של הקורא הישראלי הולכת לצד ימין באופן טבעי, ולא לצד שמאל.
&nbsp
אבל בבקשה, הכי דחוף לי זה המסרים. תסדרו את זה בבקשה!

האופציה הזו קיימת...

אנחנו לא "מעיפים" מספר עם כוכב, תיכנסי ותקראי את ההתראות שלך ואז זה יעלם

לגבי מיקום ה"שלום" - אנחנו סבורים אחרת, לא יבוצע שינוי בנושא.

לא מעניינות אותי ההתראות

מעניינים אותי המסרים שמהבהבים בכתום. אין לי מסרים על תגובות בפורומים. תחזירו את זה בבקשה.

חוץ מזה שהמספר שם לא מתאפס

לא מעניין אותי להיכנס ולראות מה מישהו הגיב למשהו שפעם הגבתי עליו, כולל התראות שאני מגיבה כביכול לעצמי. לא מעניין אותי. ואני בטח לא אכנס לקרוא 373 התראות, ואני בטח לא אזכור לפעם הבאה שהיו 373 הודעות או 385 הודעות, אין שום סימן שיש שם משהו חדש מלבד המספר, אבל כאמור, זה לא מעניין אותי, אלא המסרים.

גם אצלי אותה הבעיה. אין התראות על מסרים.

מתיש לחלוטין.
חיכיתי בסבלנות, והיא נגמרת לי...
אני נמנעת מלהכנס לפורומים.

עוד שני דברים:
"הפורומים שלי".
וכבר שלושה ימים שאי אפשר להכנס ל"השעה האחרונה".

לי הם מאוד שימושיים ולא נראה שמחזירים אותם - חבל מאוד.

אגב, אתמול שלחתי 3 שאלות בפורום הזה, והן עדיין לא מופיעות.

לטיפולכם אודה.

פולספגן

New member
למה הרצון לקבל מסר על תגובות מתאפס כל הודעה?

זה מעיק, כי שכותבים תגובה מהירה, החלון של הסימון של
לא מופיע ובשביל לרצות לקבל מסר צריך להיכנס לעורך תוכן מלא.

פולספגן

New member
כשמגיבים תגובה מהירה, לא מקבלים הודעה על קבלת תגובה

אלא אם כן עוברים לעורך תוכן מלא.

לירונעע

New member
היי תפוז, לא עובדת לי אופציית ה"תגובות הסגורות"

עד עכשיו היתה לי אופציה של תגובות סגורות - רק כשאני לוחצת על מספר התגובות, התגובות מופיעות לי.
בממשק החדש אני לוחצת על מס התגובות אך שום דבר לא קורה. כעת שיניתי את האופצייה לתגובות פתוחות רק כדי שאוכל לקרוא את התגובות...אבל איך מסדרים את זה?
אני גולשת במוזילה פיירפוקס ועד לפני ששיניתם את הממשק לא הייתה לי את הבעיה הזו...
גולשת בווינדואוס 7.

תודה!

גם אצלי התגובות לא נפתחות

נראה לי שזה קרה אחרי שהפיירפוקס שידרג את עצמו לגירסה 40.0.3
&nbsp

BlueFairy10

New member
לאן ומדוע נעלם כפתור "החלף משתמש"?

כדי להחליף יוזר אני צריכה כל פעם ללחוץ "יציאה", לחכות לרענון הדף ואז להכנס מחדש עם היוזר השני. בקומונות ובתיבת המסרים זה עדיין קיים.
מה קורה בפורומים? הכפתור עבר דירה או פשוט ירד מהארץ?

BlueFairy10

New member
למה ככה?

זה מעיק, למה לא לעשות את אותו תהליך בפחות לחיצות ורענונים?

שמות הכותבים עדיין כמעט בלתי נראים

שכן הם כתובים באותיות אפורות וזעירות, וכשפותחים הודעה הם נעלמים לגמרי, משום שאז רקע הכותרת נצבע שחור.

jen711

New member
בעיות

1. כמעט כל פעם שאני נכנסת לפורום כלשהו אני מייד מקבלת הודעה "לא מצאת את מה שחיפשת?".
מה המטרה לשים את ההודעה בכניסה לפורום לפני שאני יכולה לראות האם מצאתי את מה שחיפשתי?
2. כשההודעה פתוחה והכותרת שלה נעשית לבנה על רקע אפור כהה, קשה מאוד לראות את שם המשתמש של הכותב, אולי עדיף לשנות את הצבע של הכתב?

הי

1. לא סביר - כנראה שאת לוחצת על לינק ששמור אצלך והוא לא קיים באתר יותר. מדובר בעמוד שנמחק, אולי את נכנסת דרך קישור במועדפים שלך שלא קיים? אנא מחקי אותו ותצרפי עמוד אחר.
&nbsp
2. ידוע ובטיפול

למעלה