שרשור טכני

תקלות בקומונות

חזרנו מחופשת פסח ולכן לא היה מענה בפורום קומונות משוב.
מעבר לך, התקלות בקומונות מקבלות התיחסות גם על גבי פורום זה ומועברות לטיפול.

tsaa53

New member
חזרתם מחופשת פסח?!

הגיע הזמן לתקן את מה שמבקשים מכם הגולשים.

רחליקה האחת

Member
מנהל
בלוג - תקלה בשמירת רשומה ובהעלתה

טרחתי לכתוב רשומה וניסיתי לשמור ולפרסם אבל מספרפעמים עלתה הודעה שיש תקלה בשמירת הנתונים.

לטיפולכם,

יום טוב :)

רחליקה

צילום מסך

עליך ללחוץ על כפתור "print screen" שנמצא במקלדת בצד ימין למעלה, ולאחר מכן לפתוח את תוכנת הצייר, ללחוץ על הלחצן הימיני בעכבר ולהדביק.
לאחר מכן יש לשמור את הקובץ ולצרף להודעה.

אני לא מצליח לפרסם רשומה בבלוג

לחיצה על "שמירה ופרסום" גורמת לפרסום הודעה "חלה שגיאה בשמירת הנתונים"

רצ"ב צילום מסך

הצלחתי לפרסם בשישה חלקים

הצלחתי לפרסם את הפוסט בשישה חלקים נפרדים [שישה פרסומים]. הפירסום הצליח רק כאשר צמצמתי את האורך של פוסט אחד. אבל, ככל שפרסמתי עוד חלקים האפשרות לפרסם הצטמצמה לרשומות קצרות יותר ויותר.

הפרסום היה כרוך במאמץ של חלוקת הפוסט לחלקים בקבצים שונים בוורד כאשר לא תמיד גם אחרי החלוקה לחלקים הצלחתי לפרסם ונאלצתי בדרך של ניסוי ותעיה לצמצם את כמות התווים עוד ועוד עד שהצלחתי לפרסם. הנשמה יצאה עד שבסוף הכל התפרסם.

שמירת רשומות

לאחר בדיקה, לא קיימת בעיה בשמירת הרשומות. נסה למחוק את קבצי הקוקיז מהדפדפן, או לגלוש דרך דפדפן אחר.
עדכן אותנו במידה והתקלה לא תפתר

חתולי8

New member
יש לי, ככה, שאלה פשוטה....

עזבו את זה שהעורך הישן לא עובד כבר מינואר,
עזבו את זה שהעורך החדש מתחרפן כל דקה,
עזבו את זה שאי אפשר להשאיר תגובות כי הן נעלמות,
עזבו את זה שהפוסטים האחרונים שהעליתי מיותמים מתגובות (טוב, יחסית...),
עזבו את זה שאי אפשר לשלוח מסרים כבר לא מעט זמן,
עזבו את זה שאתם מספרים לנו סיפורים כבר מינואר על חווית הגלישה הנפלאה שמחכה לנו. ומי שלא נוסע לאלפים, איך תראה חויית הגלישה שלו?
עזבו את זה שבמו ידיכם את ממיתים את תפוז כי הבלוגרים נוטשים כמו שנוטשים ספינה טובעת,
עזבו את זה שאתם מנסים, ולא ממש בהצלחה, לארגן מפגש בלוגרים עם ההנהלה (בשביל מה בדיוק?),
אתם יודעים מה? עזבו את זה...
אתם לא צריכים מפגש בלוגרים. אתם צריכים לפטר לאלתר את כל האגף הטכני שלכם ולשכור במקומו חדש, אמיתי, של אנשים מקצועיים, אתם צריכים לשלם להם משכורות שמשלמים למי שזה המקצוע שלו ואז תוך יומיים יפתרו כל התקלות. אז בבקשה אל תמרחו אותנו יותר אנחנו כבר לא מאמינים.

תקלות

אנו מתנצלים על כך שזו התחושה שלך, ומודעים לכך שקיימות תקלות. אנו פועלים על מנת להסדיר אותן בהקדם האפשרי ומתנצלים על אי הנוחות שנגרמת.

חתולי8

New member
תודה על התשובה. זו תשובה יפה אך לא מספקת

מתי אפשר יהיה לגלוש בתפוז בלי לשאת תפילה קודם??

dannygoosh

New member
הוספת קוביית תוכן חופשי בבלוגיה

היי,
&nbsp
אני נתקל בתקלה חוזרת: כאשר אני פותח בלוג ומנסה להוסיף לו קוביית תוכן חופשי, התהליך נכשל ואני מקבל את קוד השגיאה הבא: eventID=7344227667713418093
&nbsp
אציין כי לקוביית התוכן אני מנסה להוסיף תמונה ובתוכה קישור, משהו שעשיתי פעמים רבות בעבר בהצלחה. התמונה בפורמט ובגודל הנכון, אך כשאני שומר - צצה הודעת השגיאה.

dannygoosh

New member
אגב

לאחר פתיחת הבלוג אתמול, ניסיתי לפרסם רשומה ולא הצלחתי (קיבלתי הודעה שהייתה שגיאה בשמירת הנתונים). לא יודע אם זה קשור.

dannygoosh

New member
אין לי עכשיו

אבל זו הודעת השגיאה הרגילה שמתקבלת ("ניתן לפנות אלינו לפורום משוב או בדוא"ל....") עם הקוד שציינתי בהודעה הקודמת

שנינה1992

New member
בעיה בפתיחת תמונות מקובץ jpg

אני לאחרונה( כבר שבוע וקצת) מנסה לפתוח בפורום עיצוב וריטוש את התמונות שבנות מעלות על jpg כדי לשמור אותן בגודל גדול יותר, אך כשאני לוחצת על התמונה נפתח מסך שחור שטוען את עצמו אך לא מסתיים לטעון, בקיצור אני לא רואה את התמונה. גם לחבורת לשי במחשבים אחרים זה קורה?
להבנה- אני מצליחה לראות את סמל התמונה בקטן אך כאשר אני לוחצת על התמונה המוקטנת כדי לראותה גדול יותר התמונה לא נטענת..

למעלה