חסימה האם ניתן לחסום משתמש מסויים, כך שאני לא אראה את הודעותיו והוא לא יראה את שלי
I inbal321 New member 1/6/18 #21 חסימה האם ניתן לחסום משתמש מסויים, כך שאני לא אראה את הודעותיו והוא לא יראה את שלי
I inbal321 New member 3/6/18 #23 אז ממליצה לחשוב על אופציה כזאת (כמו שכבר קיימת בפייסבוק) כי זה נחוץ מאוד מאוד
G GILADOS New member 24/7/18 #1 הפייסבוק הוא דבר אישי יותר לעומת זאת, ממשק הפורומים בתפוז הינו ציבורי ולכן לדעתי מוטב שהכל גלוי.
ג גורג42 New member 31/7/18 #24 מה הקשר? האפשרות להגדרת friends & foes קיימת כמעט בכל פורום מדובר בפיצ'ר סטנדרטי לחלוטין (ושימושי מאוד)
מה הקשר? האפשרות להגדרת friends & foes קיימת כמעט בכל פורום מדובר בפיצ'ר סטנדרטי לחלוטין (ושימושי מאוד)
G GILADOS New member 1/8/18 #1 ודאי ששימושי, עבור סיפוק היצר של האדם להעלים מהעולם את החלק שלא נוח לו. ואז מה הטעם בפורום ציבורי? אדם יכול לפתוח לעצמו קבוצה פרטית סגורה ולאשר את אלה שמוצאים חן בעיניו... זה אפילו יותר קל. בקיצור, לא כל מה ש"שימושי" הוא גם ראוי.
ודאי ששימושי, עבור סיפוק היצר של האדם להעלים מהעולם את החלק שלא נוח לו. ואז מה הטעם בפורום ציבורי? אדם יכול לפתוח לעצמו קבוצה פרטית סגורה ולאשר את אלה שמוצאים חן בעיניו... זה אפילו יותר קל. בקיצור, לא כל מה ש"שימושי" הוא גם ראוי.