שרשור טרום לילה

כמו תמיד - זה היה בעבר, היא עשתה שינוי

היום היא במקום אחר והיא מצטערת על מה שעשתה. אני לא יודעת אם אורן יקבל את זה. היא שיחקה לו יותר מדיי באגו עם המלודרמות שלה...נצפה ונראה. יש בה דואליות, היא צריכה ללמוד לחשוף יותר ואז לא תצטרך לפחד.

או שהיא תהפוך את זה עליו ותשחק אותה פגועה

תתפרץ על משהו, תפנה לו את הגב, תלך תבכה, תתמסכן ותנגן לו על הרגשות. מה שכן, יש לי הרושם שהחברים שלו יאמרו לו 'אמרנו לך שאתה לא יכול לסמוך עליה'

talibatata

New member
מעניין באמת לראות איך היא תסביר זאת

אני מקווה שהפעם היא תהייה אמיתית.

goodpink

New member
מעניין שאתי ידעה ודווקא את זה לא סיפרה לאף

אחד לפי מיטב ידעתנו.

אם אתי ידעה על נערת האגו, כעת זה מובן

למה אורטל למרות הכל נשארה צמודה אליה ועזרה לה בהדחה. זכור לי שכתבו פה שאורטל עדיין ממשיכה לחבק את אתי ולתמוך בה. לא יודעת מה הקשר ביניהן כיום, אך מצד שני אתי תמיד צורחת שעדיף שהיא לא תפתח את הפה חחחח

goodpink

New member
כן אורטל סיפרה לה. סיפרה את זה וכנראה הרבה

שעשתה מיד אחרי שהיא סיפרה לה על אגו העבירו את המצלמה.

goodpink

New member
אורטל סיפרה את זה לאתי והרבה דברים אחרים

שעשתה אחרי שהיא סיפרה את זה לאתי מיד העבירו את המצלמה כי אורטל עמדה לספר לה עוד דברים .... עובדה שאתי ידעה ולא אמרה לאף אחד השאלה למה?

היא מבועסת רצח! מסכנה...אבל אולי לא ישדרו את

את הקטע עם "אגו"...הם הראו שלושה קטעי וידאו, יכול להיות שאם היא תבקש לא ישדרו את זה במשדר המרכזי וישדרו רק את הוידאו קליפים... בכל מקרה, איזה חוסר טאקט של ההפקה- פויה!

thisisme4

New member
לא נראה לי שהם יכולים, אי אפשר לשדר

את זה בפריים טיים.... וואי כן היא די מסכנה.. אבל מצד שני, היא טעתה. לא בזה שהיא הצטלמה לאגו.. נו בסדר, אני לא מאחלת לאף אחת להצטלם לדבר כזה בתור גוש בשר מעורר תאווה ותו לא.. אבל - זה עוד מילא, זו לא הבעיה. הבעיה היא הדיסוננס שנוצר בין התדמית שיצרה לעצמה לבין הדברים האלה.

למעלה