שרשור יאוי ושונן איי. קדימה, בנות!

Fay Wood

New member
XDDDDDD איזה חמווווודד!!! ../images/Emo168.gif

טחחחחחחחח וואי איזה פשוש!!!! "אינויאשה מקסים, אבל הנזיר דיי סקסי, גם" XDDDD איזה הומו קטן וחמוודד!!
טוב לדעת שהיפנים לא גיזענים >.> טחחחח הרגו אותי התמונות.... חמוווווודדדד...

לי Li

New member
אההההה ^_^ איזה חמודי

הומואים זה חמוד ^_^ באיזה פרק הוא יופיע לראשונה? =O

s a n g o

New member
אני

מודה לך מקרב לב שפתחת את השירשור הזה , ככה אני אדע לאן להכנס ולאן לא !!!!!!!!!!! אה ו .... אפשר בהצלחה ? יש לי מחר חידון מורשת בבית הספר על 56 נושאים !!!! אני כבר התכוננתי על כולם ! אבל מצבנו השכבתי גרוע ... אף אחד לא התאמן !!! מה זה לעזאזל בית הלל ובית שמאי ?????

Bakura

New member
על לא דבר, וטונות בהצלחה!!!! ^_^~!

... אה, שמעתי עליהם פעם, לא זוכרת. נסי גוגל?...

Fay Wood

New member
היה לי על זה מבחן נראה לי...../images/Emo168.gif

אבל אני ממש לא זוכרת מה זה 0.0 אז בהצלחהה!!!

Bakura

New member
../images/Emo18.gifמזכירה לכולם!**אזהרה**../images/Emo70.gif!|

יאוי זה סקס בין שני גברים, לעתים מפורט. שניהם ערומים. אם אתם לא מוכנים לזה נפשית או שאתם צעירים, אנא אל תסתכלו בתמונות האלה.

ketty the sheep

New member
בבקשה בלי יאוי.

לא משנה כמה תזהירו, תמונות המכילות יאוי הן עדיין פורנוגרפיות ולא מתאימות לפורום עם טווח גילאים שכזה (תזכירו לי שוב, כמה מכם עברו באמת את גיל 18?). אני אעבור כעת על השרשור ואמחק תמונות בלתי הולמות, אבל אתם עדיין מוזמנים להמשיך לשרשר שונן(או גם שוג'ו)- איי, כי זה הרי טוב לנשמה.

Bakura

New member
...אבל העור הוא הבגד הטבעי של הגוף!

ערום לא עשה רע לאף אחד ^.^ יאוי כן >_>; אבל סתם ערום לא ^^; ... לא למחוק הכל, בבקשה?

ketty the sheep

New member
נהה, מחקתי רק את המוגזמות במיוחד.

יש גבול לכמה פאנגירל שכמותי יכולה למחוק תמונות כאלו. 3:

Bakura

New member
בוקר טוב לכולן!

ואיזה דרך נהדרת לפתוח את הבוקר עם שונן איי!

Bakura

New member
אבל בלי קשר, בנקוטסו נמוך ^^;

אבל חמוד מאוד.... ויש לו חרב מזה מגניבה. ריובאן או משו, לא אכפת לי ממש, אבל הוא ממש מזכיר לי את היטן, שד הרעם מפרק שלוש-ארבע, והוא גם משתמש בברקים >_>; יכול להיות שהוא גלגול נשמות שלו? למרות שלא נראה לי ^.^

Fay Wood

New member
וואי גם לי הוא הזכיר את היטן../images/Emo168.gif

הם באמת נורא דומים... זה למה הוא כזה חתייייךך.... --->נמוכים לשילטון!!!<--- אני מאוהבת עוד לפני שהראו אותו

Bakura

New member
אבל בלי קשר, בנקוטסו נמוך ^^;

אבל חמוד מאוד.... ויש לו חרב מזה מגניבה. ריובאן או משו, לא אכפת לי ממש, אבל הוא ממש מזכיר לי את היטן, שד הרעם מפרק שלוש-ארבע, והוא גם משתמש בברקים >_>; יכול להיות שהוא גלגול נשמות שלו? למרות שלא נראה לי ^.^

למעלה