שרשור יאוי ושונן איי. קדימה, בנות!

Bakura

New member
שניהם שונן איי, ואחלה תמונות,

למרות שיש לי את שתיהן ^^;

PakoLina

New member
אפרת, הצילו ;.;../images/Emo187.gif

תגני עליי מפניהן 0.0 *מתגמת* *מתחבאת מאחורי הרגלים של אפרת* *פאפי אייז*

Fay Wood

New member
אני אגן עלייך! *מבט סופרמן* ../images/Emo168.gif

"מבט סופרמן"??!?! מאיפה זה היגיע?!?!? לא נורא.. נעם!!! אני אגן עלייך!!!! אף אחד לא פוגע בנעם כשאני פה!!!
כי אני גרה כמה מטרים ממנה
אבל זה לא משנה

../images/Emo107.gifואני יעזור לך! ^-^

אם הכלבה הגדולה והמפחידה שלי, ששוקלת שלושים וחמש קילו [שקלתי אותה אפילו], ריצ'י! היהיהי! *צחוק מרושע* אני: בואי לקרב, ריצ'י! ריצ'י: *ממשיכה לישון* אני: בו~אי ריצ'י! ריצ'י: *אין תגובה* אני: רי~צ'י!!! בואי ה~נה!! ריצ'י: *פוקחת עין מנומנמת* *קמה בחינניות של פרה* *רצה אלי בדילוגים, שלעומתם פרה היא רקדנית בלט* אני: יו~פי, ריצ'י! פרה- אה אופס סליחה- כלבה, טובה! תפסי אותם! ריצ'י: *רצה ללק ולקפוץ על כל אחד מהנוכחים, ומפילה את כולם בדרך* אני: פרה. *נאנחת ביאוש תהומי* ריצ'י: *קופצת גם עלי*

מתפוצצת על כל הבנות מצחוק....

*מגייסת גם כלבה שלי* לילי! בואי! *לילי רצה כמו מטורפת ומתחילה ללק אותי* לילי!!!! אליהם! *מתחילה לקפוץ את כל הבנות וללק אותן למוות ולשטות אותן בבקשה לצומי* *נאנחת ברצינות תהומית.*

../images/Emo107.gifאוי XD

אני קוראת עכשיו את ההודעה שלי, ופתאום אני קולטת, שההודעה הזאת היא בשרשור של בישים XDDDD אולי אפילו יהיו לכלבה שלך פאנגירלז? XDDD

PakoLina

New member
ורק לי אין כלבה ;.;../images/Emo187.gif

אז אני אגייס את פאקו! התוכי שלי! - פאקו! בוא הנה! *שורקת* *בורח כמו תמיד* נו, בוא! *מתחיל לצרוח עליי* נו, תצרח עליהם! לא עליי! *נשיפת אזהרה* *שמה לו אצבע שיעלה ומדביקה אותו לקיר* *עולה* *קופץ* *עף לחלון* *נתקע בזכוכית* *חבול* - טוב, נו, כנראה שאי אפשר לגייס תוכים פחדנים, שרוטים על כל הראש, מחורפנים וחרבנים מצויים למשימה כל כך חשובה..

Bakura

New member
אני שפויה. >_>;

ואתם לא תפגעו. יאוי עושה רק טוב ^.^ !!!

../images/Emo107.gifאת לא >_>

ויאוי עלול להיות מגעיל בעיניהם של אנשים. כי בכל זאת, לפעמים מציירים אותם ממש עושים את זה, ויש כאלה שמעדיפים לא לראות שום תמונות סקס, אפילו אם הן מצויירות.

למעלה