שרשור יום חמישי

../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

במקום להתחיל ב10 כמו כולם התחלנו בעשרה ל-8 :| למה?! כי ישלנו בצפר מעפפפןןןןן אבל היה צחוקים
היה לנו שיעור אנגלית ואז כזה פתאום שמענו אעזקה כזאת וחשבנו שזה של מכונית ופתאום המורה אומרת זה של בצפר! ואני כזה נכנסת מתחת לשולחן
ואז ירדתי למטה לראות מזה ולא היה כלום זו סתם היתה אעזקה אבל אז אחרי 5 דקות הרחנו ריח מוזר ואז קלטנו שזה ריח של שריפה
אז קראתי לחברה שלי כי אני והיא אחראיות על מכבי אש, כאילו אם יש שריפה אז אנחנו צריכות לדאוג שכולם יצאו מהבצפר ושנכבה את האש והמורה שלה לא נתנה לה לצאתת ואז צרתחתי למורה שלה "יש שריפהההההה את רוצה למותתתת?????" ואז כזה היא רצה מהכיתה
וירדנו מהר ועזרנו לאנשים שם לכבות את האש,. וזהו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואז היה שעתיים חופשיות ומבחן במתמטיקה שהיה קללללל ואז רעות באה אלי ודיברנו עם נתיבה בגלל שהיא מסרה לנו ד"ש אתמול בשידור היא היתה ממש מגעילה
רצינו להיפגש איתה ולא היה אכפת להה
אוף אני לא מסוגלת להמשיך בכלל,.

יעל 13

New member
חרא צהריים...../images/Emo4.gif

היה יום כל כך כיף ומצחיק עד שידיד טוב שלי שלח לי אס אמ אס... הוא כתב לי "יעל אני בבית חולים... יש לי אפנדציט... אני עובר ניתוח" התחלתי לרעוד ולהיכנס ללחץ... עוד מעט אמא שלי מקפיצה אותי לבית חולים... אני לא אהיה פה כל היום... אני אחזור בסביבות 9 או 10 בלילה.. אולי יותר מאוחר אפילו.. נראה כבר...

hadas m

New member
ווואיי מאמי שלללללייי../images/Emo204.gif

סליחה שלא יכולתי לדבר.. אם הייתי יודעת הייתי יוצאת מההרצאה
. כפרעלייך, תהיי חזקה
. אני אדבר איתך...מווווואה ותודה רבה שהתקשרת..

hadas m

New member
חזרתיי...:)../images/Emo204.gif

סמינריון מיותר לאללה, לא חידש כלום, אבל היה כיף מבחינה חברתית..אמממ אני אספר למי שירצה.. זה לא נראלי יעניין אפחד.. שריתוש דברי איתתיי:]. ותודה רעותי *ומזל טוב.. עדיין לא איחלתי לך.. רעה שכמותי* ויעלוש שלי
. חמודות שתיכן.. נזכרתן בי.. עשה לי כיף
יאללה.. אמבטיה.. ואני אחזור:).

2ניצי

New member
חזרתי מהבית חולים../images/Emo203.gif

חזרתי מהבית חולים היו לי בדיקות לפני הניתוח שיהיה ביום שני אני צריכה להיות בבית חולים ביום שני בשעה 8 בבוקר מחר אני הולכת עם בנות דודות שלי ודודה שלי לפסטיגל באשקלון מחר הולך להיות סוער איזה באסה................... אוהבת אותכם ניצי

ערב:]../images/Emo110.gif

נמממ באנו לבצפר ב10 ומורה אחת חולה אז היה חופשי... ואז שעתיים אזרחות.. ואז שיעור עם אותה המורה אז הוא היה גם חופשי ושחררו את הכתה הביתה.. אבל חלק נשארים לערבית.. הקבצה א.. ולא היה לנו כח להשאר ולחכות שעה.. אז הלכנווו והלכתי בצהריים לקניון [בערך מרבע ל4 עד עכשיו] וראינו תסרט החופשה.. מומלץץץץ ביותר!! סרט מהמם:) והסתובבנו פול:p וקניתי [שוב] מחזיק חדש לפלא.. וכובע...:p והיה מצחיק ואחלה:] מחר חונכוווות.. וואי כמה זמן לא ראיתי תחניכים.. 3 שבועות:p ערב טוב וסופשבועע נעים

למעלה