שרשור יום רביעי

תהההני..../images/Emo110.gif

חחח איזה כיף לך שהתרגלת לשעות. אני גם אחרי שבוע שקמתי ב6 וחצי [אבל הלכתי לישון ב2-3
] לא התרגלתי ממש

בוקר אור בוקר טוב!=]../images/Emo41.gif

אני עם מצברוח על הבוקר...חחחחח...=] הייתי אתמול במסעדה היה מזה כייףף וטעים והיה מצחיקקק גם..חחחח..אני הצחקתי את כולם..חחח..ואישה אחת דפקה ת'ראש בדלת..חחחח..היא באה להיכנס והיא חשבה שדוחפים קדימה והיא באה בתנופה ואז בום היא דפקה ת'ראש..חחח..מסכנה.. ושחזרנו עשיתי להורים שלי מקהלה..חחחחחח..סתם לא אבא שלי שם דיסק לאדעת מאיפה הוא הגיע בכלל אבל היה שם שירים שגם היו בשבת חתן אז התחלתי לשיר..חחחחחחח ואז חזרנו והלכתי לישון זה היה 1 ככה וחלמתי חלום אבל חשבתי שזה מציאותתתתת חלמתי שמצלצלים מלאאא באינטרקוםםםם כאילו ככה זזזזזזזזזזזזז ואז אחרי כמה זמן שוב זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז וחשבתי שזה מציאותי ושאמא שלי קמה וזה והכול היה חלום..חחחחחחחח...ואני כל הזמן חושבת מי זה ופחדתיייי מי זהההה כי זה היה איזה 3 בלילה ואז שקמתי שאלתי את אמא שלי מי צלצל באינטרקום?אז היא עושה לי אף אחד אז אמרתי לה האאא חלמתי..חחחחחח..אז היא אמרה לי טוב שלא הלכת לפתוח להם..חחחחחחחח יום מקסיםםם לכולם!=] זיוושש אוהבתותךךך מלאא יפשייליי אולי אני אתקשר..=] -שירק'י-

einatit4

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo119.gif

מסכנה האישה.. חחחחחחחחחחחחח שמחה שנהנת
גם אני חלמתי לא מזמן על "זזזזזז" "זזזזזזז" אבל כאילו מישהו שם לי רטט של פלאפון מתחת למיטה

בוקרררררר../images/Emo42.gif

ישנו אצל דודים שלייי
איזה כיף היה פה בלילה
יוואוו הענייםםםםםםםם קמתי על דלקת
איזה כואב בכיתיי

תרגישי טובב../images/Emo110.gif

יו אמאלה שיר
את מכירה שיש פלאשבקים כאלה כשאנשים אומרים משו? אז אמרת שקמת עם דלקת בעיניים
נראלי שחלמתי משו שקשור לזה
חח אני לא מצליחה להזכר בבירור

למעלה