שרשור יום רביעי

שרשור יום רביעי ../images/Emo98.gif../images/Emo60.gif

אז... איך עבר עליכם היום, אנשים קטנים?

../images/Emo41.gifאני אתחיל../images/Emo41.gif../images/Emo60.gif

הממ. היו לי בבוקר שעתיים בביצפר- אנגלית, ושעה אחת חינוך שבסוף הייתה בעצם חזרות לטקס רבין. אח"כ ישנתי איזה שעתיים וחצי
ועודמעט צריך להיות לי שיעור גיטרה. <:

נחמדנחמד. ../images/Emo13.gif

לקחתי לעצמי מן יום חופש כזה, של להשאר בבית. [כן, כן... אני עדיין בפיג'מה שלי] סידרתי את כל המגירות והמדפים בחדר, קראתי קצת... פשוט הייתי עם עצמי, דבר שלא עשיתי מזמן. והיה נחמד, למרבה הפלא.
[עוד מעט חברה שלי באה אליי, בשביל העניין.
]

לאלא, זה לא נחמד בכלל. ../images/Emo10.gif

זה לסדר ערימות של דברים - ספרים, מחברות ישנות, נרות שקיבלתי לימי הולדת וכאלה, מזכרות, תכשיטים, קופסאות חסרות שימוש, מכשירי כתיבה, סיכות לשיער.. הכל אחד בתוך השני, לא נגעתי בזה שנתיים והייתי עוברת עוד כמה שנים בלי לגעת בזה בכיף... אבל ביום ראשון מגיעה אליי ילדה מגרמניה, להתארח אצלי שבועיים... אז נאלצתי לסדר.

m i c k e y 15

New member
יאוו

זה כל כך כיף שמישו בא להתארח
אצלי באה ילדה אמריקאית שהייתה איתי בפולין...והיא אפילו סידרה לי את הידיד הכי טוב שלה
הוא כזה חמוד
וזה כיף..כל היום דיברנו אנגלית וזה חחחח היה אחלהה

קשה..

הרגע חזרתי מהחדר כושר.... אז אין לי כוח לשום דברר!! אפילו לכתוב כואב לי .. אז ביי

Over My Head

New member
אני בהתמוטטות עצבים../images/Emo42.gif

ונמאס לי
וכן אני יודעת שיש דברים גרועים יותר וזה, אבל גם לי מותר לבכות מדי פעם.

../images/Emo201.gifיהיה טוב...

מה קרה?
ומותר לבכות תמיד. זה פשוט לא מומלץ... תחשבי על כל הדברים הטובים שיש לך...

Over My Head

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

בהחלט הייתי צריכה את החיבוקים האלו. מה שקרה זה שהלימודים שלי בהדרדרות עצומה, אני בלחץ תמידי כי כל יום יש לי 2000 דברים לעשות ודווקא עכשיו החברה הכי טובה החליטה להתנהג כמו ביץ', וחסרות לי שעות שינה.מלא שעות שינה.ואני לא מצליחה להתרכז בשום דבר. אז נכון שיש לי גם דברים טובים-שההורים שלי לא כועסים עליי, ושהמצב עם אח שלי משתפר, ויש לי גם חברים אחרים, אבל עדיין...זה קשה. אני מקווה שהתקופה הזאת תעבור.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif תקופות נועדו לעבור...

מקווה שהתקופה הזאת תעבור מהר... הלימודים של כולם בהדרדרות, את לא היחידה... בכל-זאת, שביתה... ככה זה. תשני טוב, ותשתדלי לעשות קודם את הדברים החשובים מתוך ה-2,000,
ואז את הפחות חשובים... כדי שאם יקרה משהו ולא תספיקי, לא תתאכזבי יותר מדיי. ובעצם, כדי שתוכלי לנוח אחרי שסיימת את הדברים החשובים. ותושיבי את החברה שלך לשיחה, תגידי לה שההתנהגות שלה לא נראית לך. ותחשבי תמיד חיובי, על כל מה שכתבת שטוב. מקווה בשבילך שהתקופה המגעילה תעבור מהר.

צו ראשון

הייתי אמורה להתייצב בתל השומר... לא הלכתי O_O וחוץ מזה..סתם יום מעייף /:

למעלה