שרשור יום רביעי

hadarinke

New member
עמוס...חח נראה לי..

לא הלכתי שוב לבצפר, ידיד שלי העיר אותי בבוקרD: ואז הלכנו אליו וממנו הלכתי לוועדת מושמושים.. עד עכשיו!

Retama

New member
יום עמוס :p

בבוקר מורה מהבי"ס ראיין אותי לאיזה דוקטורט שהוא עושה בנושא חינוך. היה ממש מוזר, כי הוא הקליט הכל, אז היה לי מקרופון קטן... היה נחמד
אחרי זה היה פרלמנט, ואוווואוווו אני בצוות פרלמנט החדש! (עם עוד 2 חברים) ובועדת ביקורים פרטיים. ואז 3 (!) שעות מתמטיקה... בצהריים נסעתי עם חברה לעיר, קניתי כמה דברים שהייתי צריכה והכנתי דברים לחברים שטסים לפולין עוד כמה שעות
חזרתי הבייתה והמשיך להכין במרץ את הדברים לחברים. הייתי אצל החברה הכי טובה שלי שטסה עוד מעט, הבאתי לך את מה שהכנתי לה.. עכשיו חזרתי הבייתה, וזהו זה כנראה.

אני עדיין זוכרת מה היה אתמול ../images/Emo3.gif../images/Emo219.gif

אני,מאי,מאי ורעות התלהבנו מיום שני בת"א [כי ביום שלישי לא הייתי כי לא רציתי ללכת לבי"ס,אז לא יכולנו להתלהב ביחד]. שאלו אותי למה אני מתלבשת מוזר. העיפו אותי ואת אופאל מאשכול פיס. התחלתי פאנפיק חדש ומדכא כרגיל. התחלתי לגלות משהו מוזר. ואני חושבת שהתחרפנתי בגלל זה. נתתי את הצמיד הסגול שלי לאופאל. שוב שאלו אותי למה אני מתלבשת מוזר. גיליתי שהפס האדום מתחיל להפוך לכתום-ורוד שכזה. וזה מה שאני זוכרת. איזה פירוט. אני עדיין עצובה ועצבנית בגלל מה שגיליתי ><.

למעלה