שרשור יומולדת !!!

raisingirl

New member
שרשור יומולדת !!!../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo23.gif

זה מחר !!!! והיום המסיבה הגדולה שלהם ! :] את לא קצת מפחדות? :/ אני די מפחדת על טומביל שיתפרעו להם יותר מדי במסיבה שלהם ושטומביל יתחרמנו עם הרבה בנות ופתאום ידעו שביל הוא חרמן מעצבן לא פחות מטומי :( לאדעת אולי זו סתם הרגשה שלי.. יש עוד מישהי ? * שיהיה לנסיכים שלנו את היומולדת הכי שמח בעולם !
*

SpongBobit

New member
גם אני חושבת ככה !XD

כזה בגלל שהם יהיו בני 18,הם יתחילו כזה לחוש יותר. לא יודעת איך להסבירXD. ולא רק להם יש יומולדת מחר...XD

YuviR

New member
כן :S

חחח. זה באמת קצת מטריד XD אבל אני מחכה בקוצר רוח לשמוע מה הלך שם

dorkiflitz

New member
אעהעה את לא מאמינה

אני כבר מתארת לעצמי את התמונות שרואים את ביל וטום עם החליפה ואת התמונות של אימא שלהם וכזה.. טוב שאני לא מפנטזת על זה XD אבל לא יהיו תמונות עם הקעקוע כי הוא אמר שהוא ילבש חליפה וכאלה..

YuviR

New member
:(

נו אולי זאת תהיה חליפה קצרה. או משו. XD מעניין אם משהו מעניין יקרה ^______^

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif חח ביל אמר שהוא ילבש אבל משהו מיוחד

חליפה מיוחדת חח "פטעום רואים חור בחליפה בגודל הקעקוע למרה העיין"(שירהו את הקעקוע חח )

dorkiflitz

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

(בדיוק חשבתי מעניין מי יפתח את השרשור יומולדת..
) אעהעהעה לתאומים הכי סקסייייייייים בעולם יש יומולללדת 18
אנשים מוכשרים שכמותכם
(די אני מרגישה כל כך סתומה שאני כותבת את זה) בקיצור, כל הברכות והאיחולים שבעולם בלה בלה בלה.
ואחד לשנה הבאה-
(תחשבו שיש כאן נר אחד, אני לא אשים להם נר זיכרון.. כן?)

LiHiLuSh

New member
../images/Emo69.gifאינ רציתי לפתוח אותו

אבל לא הייתי פה ביקרתי את אמא שלי בבית חולים.

LiHiLuSh

New member
תודה ^^ אמ

לא יודעת כול השבוע היא הייתה חולה וביגלל שיש לה כול מיני דברים אני יודעת מה משהו עם המעיים ושחסר דם וברזל אבל היא בסדר גמור תודה לאל ורק נותנים לה נוזלים

../images/Emo191.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifלקקות הקטנים :

שיהיה לכם הכי מזל טוב שבעולם, הרבה בנות! הרבה כיף! הרבה הופעות! הרבה גיאורג ^^ XD מאאזל טוב :]

dorkiflitz

New member
תני להם, יומולדת 18 שלהם. שיהנו כמה שיותר..

שינצלו את היומולדת שלהם הכי טוב שאפשר ואם זה מה שגורם להם לאושר.. אז אין מי שימנע את זה.

למעלה