שרשור יומולדת !!!

florgirl20

New member
עכשיו הם בטח...

מתארגנים לכבוד המסיבה!! D: כי הם חוגגים היום. זתומרת מחר >< OMG איך הייתי רוצה להיות שם. לראות את ביל בחליפה
לראות את כל המשפחה,החברים. :[

YuviR

New member
אני באמת ארגיש מפגרת

לכתוב להם פה ברכה, אבל חפיייייףףףף! מזללל טווובבבב לבנים הכי מדהימים שראיתי בחיי! אני מאחלת להם שכל מה שהם ירצו יתגשם, אם זה לא קרה כבר
ושגיל 18 יביא איתו את כל מה שהם מצפים לו! ושהם יהנו במסיבה ויעשו כיף חיים ושתמיד יזכרו שאנחנו אוהבים אותם ותמיד תומכים בהם!! ושימשיכו להתבח עם השנים!

S h A y K i

New member
לדעתי אתן טיפה מגזימות..

כאילו..אז מה אם יגלו עליו כל מיני דברים וכאלה? זה החיים שלו ולדעתי אתן לא צריכות לחיים הפרטיים שלו להפריע לכן...כאילו זה רק בתנאי שאתן אוהבות את הלהקה בזכות המוזיקה =\\ וחוצמזה נראלי שהשרשור הזה טיפה מיותר כי מחר זה היומולדת לא היום..ולכול ההודעות האלו יהיה מקום מחר בשרשור לא? אבל בכלמקרה, שיהיה להם מלאמלאמלא מזל טוב בהגיעם לגיל ההשתכרויות החוקיות והכול.

keren eckshtein

New member
מזל"ט לבילטום - הגיל הזה כ"כ חשוב להם XD קיצר

שיהיה להם הכי הרבה מזל"ט ושיתבגרו קצת D: שישתכרו כמה שבא להם וילכו למועדונים כמה שהם רוצים כי סה"כ זה חיים שלהם
ומחר אני יעשה את זה הרבה יותר מושקע

dorkiflitz

New member
צודקת בקשר לפסקה הראשונה.. ../images/Emo45.gif

ואני עכשיו אצחק מעצמי שאמרתי "פסקה". (סורי אבל המילה הזאת משעשעת אותי.)

LiHiLuSh

New member
או אינ לא אמרתי כלום שיעשו מה שבא להם

והחיים הפרטיים שלו לא מפרעים לי
ואינ אוהתב את הלקה דבר ראשו ןבזכות המוזיקה! ולדעתי היינו צריכות לפתוח את השירשור ב 12:00 בדיוק כי זה היה בדיוק בהתחלת המסיבה והתאריך משתנה לתאריך של היום הולדת שלהם ובעצם ליום של היום הולדת שלהם

Rukia nik

New member
../images/Emo45.gif

אני גם חושבת שזה ממש מיותר היום, ואת ההודעה היה צריך לפתוח מחר.

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gifשהיה להם מזל טוב XD../images/Emo65.gifשיחגגו

לא נירא לי שהם התחרמנו כולכך חח אחרי הכול הם עמרו אק משפחה וחברים קרובים לא ^^ אהאה אליוו והפפרצי יחדור אבל שאף אחד לא ידעה בישביל שביל וטום לא יתחזהו ואז הוא ישים באתר וכולםנו נוכל ליראות אותם איך הם חגגו והיה תמונות והוכל אהאה חחחחחחחחח *שונאת פפרצי* הם נידחפים לכול חור והורסים תכיף חח

dirty look

New member
אני מאוד מקווה בשבילו שלא!!!../images/Emo6.gif

והמון מזל טוב לבייבי שלי

ElinorLahav

New member
מזלללללללל"ט למדהימים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

יאאאאאאאמא הם בני 18 אני לא מאמינה חחחחחח
כ"כ גדולים . אני לא חושבת שהם יתחילו לחוש עכשיו כאילו מה ביגלל שהם בני 18 הם ישנו את האישיות שלהם !!!!!! שטוויות ! קיצר שיהיה להם הכי כיף בעולם ושיטקטקו הרבה חחח
מזל"ט מכל ה-

raisingirl

New member
אוי אז מה אם פתחתי מוקדם...

ביל כבר בטח עם הספריי על השיער וטום הרגע יצא מהמקלחת ושם את הכובע D:

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif דיייי ><זה מגרה אותיייייייי עוד יותר להיו

להיות שם *

tissue

New member
מזל טוב מוקדם [ ? ]