שרשור יומי XD לא לסקול, רציתי לראות פעם אחת איך זה לפתוח שרשור יומי.
Y Yoley New member 29/5/05 #1 שרשור יומי../images/Emo70.gif XD לא לסקול, רציתי לראות פעם אחת איך זה לפתוח שרשור יומי.
א אלונית 2006 New member 29/5/05 #2 *לא סוקלת* ותראי שזה ממכר בגלל זה כולם רוצים לפתוח שרשור יומי... פעם ראשונה, בגבולות הזמן!!! קבלי צל"ש!
*לא סוקלת* ותראי שזה ממכר בגלל זה כולם רוצים לפתוח שרשור יומי... פעם ראשונה, בגבולות הזמן!!! קבלי צל"ש!
N Naraku SeXy New member 29/5/05 #4 אני לא חושבת שנחזיק מעמד .. עד הפרק האחרון .. בקצב הזה בפרק האחרון נפתח שרשור יומי ביום לפני ..
F Fay Wood New member 29/5/05 #5 טחחחח כן גמני חשבתי על זה.. ../images/Emo168.gif ולפני שנשים לב היום הזה יגיע ונפתח שירשורים יומים יומיים לפני הפרק וכולם יהרגו אחד את השני ויותר גרוע- הסדרה תגמררר!!!!! TT____TT XDD
טחחחח כן גמני חשבתי על זה.. ../images/Emo168.gif ולפני שנשים לב היום הזה יגיע ונפתח שירשורים יומים יומיים לפני הפרק וכולם יהרגו אחד את השני ויותר גרוע- הסדרה תגמררר!!!!! TT____TT XDD
N Naraku SeXy New member 29/5/05 #6 XDDDD... אני כבר יודעת מה הסוף >_>..... אני לא מבינה למה אני רואה את הסדרה בכלל ... >_> אולי רק בשביל הבישים !!!
XDDDD... אני כבר יודעת מה הסוף >_>..... אני לא מבינה למה אני רואה את הסדרה בכלל ... >_> אולי רק בשביל הבישים !!!
ל לי Li New member 29/5/05 #13 ../images/Emo58.gif שמעתי שהסוף דפוק ביותר >_> טוב, זה כנראה כי יש המשך לזה במנגה ולא יכול להיות סוף נורמלי בו קאגומה מתה או משהו =X בכל אופן, בישים זאת סיבה מספיק טובה לדעתי XD
../images/Emo58.gif שמעתי שהסוף דפוק ביותר >_> טוב, זה כנראה כי יש המשך לזה במנגה ולא יכול להיות סוף נורמלי בו קאגומה מתה או משהו =X בכל אופן, בישים זאת סיבה מספיק טובה לדעתי XD
N Naraku SeXy New member 30/5/05 #17 אל תדאגי לי .. נולדנו כדי לסבול .. אבל, אני חושבת שהסיום האמיתי זה הסרט הרביעי, בגלל זה לא ראיתי אותו... כדי להשאיר תקווה בליבי^^
אל תדאגי לי .. נולדנו כדי לסבול .. אבל, אני חושבת שהסיום האמיתי זה הסרט הרביעי, בגלל זה לא ראיתי אותו... כדי להשאיר תקווה בליבי^^
S S O R A New member 30/5/05 #40 בכנס עולמות אמרו לי ש....../images/Emo58.gif שיישאר רסיס אצל קוהאקו 2 אצל קוגה ואחד מתעופף לא אי שם ובסרט הרביעי ייחפשו אותו בטיזינבי ורק אז תיגמר הסדרה
בכנס עולמות אמרו לי ש....../images/Emo58.gif שיישאר רסיס אצל קוהאקו 2 אצל קוגה ואחד מתעופף לא אי שם ובסרט הרביעי ייחפשו אותו בטיזינבי ורק אז תיגמר הסדרה
N Naraku SeXy New member 30/5/05 #18 אמ.. bishounen-נער יפה/בחור יפה (בדרך כלל בצורה נשית ^^) Bishi- קיצור של ישונן ... חח
ל לי Li New member 30/5/05 #43 או במילים אחרות בישי זה כוסון/חתיך על בעל יופי נשי (יעני שיער ארוך וכאלה ^^")
F Fay Wood New member 29/5/05 #11 הקפצהה!!! ../images/Emo168.gif כי אתם נהיים עיוורים כשזה נוגע לשירשור פרק יומי....