שרשור יומי
XD

karyn

New member
סליחה איקס די האנגלית לא פועל לי משום מהמ

המה

Yoley

New member
זה פרצוף צוחק, כמו ../images/Emo6.gif

(אם תסתכל על ה-XD במאונך, תראה שה-X זה העיניים ו-D זה הפה.)

פולי3

New member
מה זאת אומרת, לפעמים ?! XDDD

אוי,קאגורה, כפרעליה. איזה פשושהXDD איכ, זה היה ממש דוחה שהוא הכניס אותו לגוף שלו. איזה בישי !!!!! שיעשה לי ילד. אלוהים.

איררון

New member
אוחחח קסוווו ../images/Emo93.gif

פרק מדהים (כמו תמיד
) אבל הם לא שמים את התקציר
זה כזה מעצבן

Kiku

New member
לא שמתי לב שגם היום לא היה... ../images/Emo3.gif

ערוץ הילדים באקווווות!

GalaxyAngel

New member
פרק חמוד

רומיקו מאזינה לכל מיני פאנגירלז שלא אנקוב בשמן <__< ומראה את מוסו ערום, אבל כמובן שלא רואים את מה שלא אמורים לראות ^^ ככה אמורים לפצות על זה שלא רואים את נאראקו באותה פוזה? Oo האמנם?? בכ"מ, פרק ממש חביב, אם לא נחשיב את זה שבהתחלה לקאגומה היה צוואר של ג'ירפה XDD "אני קיקיו, אבל אני גם לא" :\ את חושבת שאת מגניבה, אבל את גם לא "למה לבי משתוקק?" אה??? יש לך לב בכלל? אה, אם את מחשיבה את ערמת האדמה והאפר הזו שם.. OO"

GalaxyAngel

New member
אה, וכמובן

קאגורה מושלמת קטנה! לאן הדרדרת?? אין סאשי אז את מציצה למוסו?? הוא לא משתווה בכלל!! לכי לסשי, עכשיו!!

Kiku

New member
פרק נחמד

הסוף היה ממש יפה היו תקריבים ממש יפים של הדמויות!
וזה היה כל כך יפה איך שבסוף קגומה ואינו ראו את הכוכבים!!! ואז פתאום באה קיקיו... לא שאני ממש שונאת אותה, אבל עדיין קצת הרס...
קגומה כזאת חמודה איך שהיא טיפלה באינו!!!! ואז איך שמירוקו דיבר!
"אינויאשה, אתה ממש חכם לפעמים!" "מה זאת אומרת לפעמים?!" XDDDDDD וראיתי איך שקאגורה הסתכלה על נאראקו נלחם עם אוניגומו הערום! [שכחתי את השם החדש שלו...]
לסיכום- פרק נחמד +

מית צאן

New member
הניתוח היומי שלי:../images/Emo3.gif

פרק חביב ביותר...
איזה חתיך נאראקו
בהתחלה חשבתי שהוא אונס אותו...
איזה בישי...
אוי...
אוי...
אבל כשקגו טיפלה באינויאשה אז כזה אמרתי :"גררררררררר" ליד אחותי הקטנה והיא התפחלצה...
איזה חמוד הוא
נעם- בשבילך:
איזה חכם מירוקו
הוא חושב טוב
חכם חמוד של נעם...
וגם אינויאשה לא קצת חשב... (אלא הרבה
)
תודה לאל מוסו חזר לנאראקו...
מפרק לפרק אני יותר ויותר מרחמת על קאגורה המסכנה... מסכנושה...

מית צאן

New member
ועוד משהו:

מירוקו: "אינויאשה, אתה ממש חכם לפעמים
"
אינויאשה: "מה זאתומרת לפעמים
"
קגומה*לוחשת לסאנגו*: "הוא כזה אופטימי לפעמים נכון
" (מה הקשר
)
סאנגו: *מהנהנת*
למה *פחם*פחם* באה
היא הרסה את הכל
זה היה כזה רומנטי כשקגו ואינו עמדו ככה ודיברו... גרררררר
*פחם*פחם*: "אני "קיקיו"(טפוטפוטפו), אבל אני לא "קיקיו"(טפוטפוטפו)"
מה הקטע שלה
להרוס הכל
*פחם*פחם*"למה ליבי משתוקק
"
מעניין ת*ביפ* שלי למה הלב שלך משתוקק...
יש לך בכלל לב

אוף איתם!!

נמאס כבר שהם קוטעים את הסוף!! כל פעם שמתחיל השיר וכתוב "אינויאשה" ותורגם ע"י.. אז אני יודעת כבר שהם קוטעים! אררררר אבל חוץ מזה היה פרק נחמד כאילו לא היה בו משהו מעניין..

Fay Wood

New member
פרק נחמדד... ../images/Emo168.gif

מוסו- ערום לגמרי, נאראקו- מושך אותו עליו-ערום לגמרי... אוקייי.... זה לא נראה טוב!!!!!!
טחחח כמה אנשים פה עומדים להתפגר מזה... XDDDD אני כזה מתפקעת מצחוק.... XDDDDDDD אינויאשה- אידיוט מטומטם, למה לעזאזל אתה חושב שאתה תצליך להרוג את נאראקו?!?!?!? אתה צריך תיכנון מסודר בישביל זה, ואתה ממש לא תעשה את זה לפני סוף הסדרה!!!!
"אינויאשה, לפעמים את ממש גאון" "לפעמים?!!?!?!" "הוא תמיד כזה אופטימי?" טחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!! ניקרעתי!!!!!!!!!!! קיקיו היתה כזאת חמודה בפרק הזה.... לא מזיקה ולא עושה שום דבר לאף אחד... קאגורההה!!!!
פור גוד סייק- נאראקו אולי תשחרר אותה כבר??!!?!?!? היא כזאת מהממתתתת!!!! והיא רוצה להיות חופשיה!!! מאוד רוצה!!!! ואני חולה על הפרצופי הלם שלה!!!!!
קיצר- פרק נחמד ביותר

וואו וואו וואווווו!!!! פשוט וואו!

פרק נסגדדדדדדדד, נראקווווו בהמונים!!!! נראקו כשלגופו הפרווה הלבנה הזאת, הייתי רוצה ליהות מוסו, ברגע שהוא נצמד לגוף של נראקו
מעניין איך ההרגשה ^__________^ נראקוווווווו
איזה תקריבים, איזה פנים, איזה גוף, איזו נחישות, איזה סקסייייייייייייי גרררררררררר... לנבוח! לנהום! נראקו ^^ זה פרק שצריך לשמר טוב טוב. פרק בלתי נשכח:) פרק נסגד! פרק שכולו נראקו
טוב דיי... נרגעתי. *צורחת*

Naraku SeXy

New member
האמת שזאת התגובה שרציתי לכתוב ..

אבל כבר כתבתי לכם מגילות בפרק הקודם .. ארר !! נכון שהוא צעק "תאנסו אותי.. עכשיו !!"

DarkBrownLynx

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!! מוסו שלי!!

למה, למה???? אני רוצה את מוסו שלי!!! אבל לפחות עדיין יש נאראקו, ובפרק הזה היה הרבה נאראקו והרבה מוסו, אבל מעכשיו אני אצטרך להסתפק בנאראקו.. ומה הבעיות של קגומה?? היא מלא זמן בימי הביניים ורק עכשיו היא שמה לב שיש הרבה כוכבים???? אז לא משנה, פרק שולט!

Naraku SeXy

New member
טוב ....

פרקקקקקקקקק מקסייייםםםם !!! שונן איי !!! בעע !! יאיי !! נאראקו , אני לא רוצה להתחיל לכתוב לכם מגילה כל פעם כשהוא מופיע..אז אני אשתדל לקצר את זה... איזה סקסי !! למה לו לא מראים את את התחת כמו לאוניגומו... >_> לא פיר.. והמשפטםי הקורעים שחייבים לצטט "אינויאשה, אתה חושב גם מהראש !!" חחחחח אני מתה עליו, ועל הצחוק שלו .. כזה מחרמן ^________^ וגאקורה כזאת חמודה , אני מתאהבת בה מפרק לפרק.. והסוף כזה עצוב.. מסכנה קיקיו שלי !! חיים, אל תדאגי אני איתך, תמיד !@!!! פשוט קורבן ! מסכנה שלי, אל תדאגי ביחד נסדר לקאגומה מצבה יפה ומושקעת... איך הורסים סדרה יפה ?!?!?!?!?!?!??! מביאים את קגומה .. >_>

למעלה