שרשור יומי

meytar

New member
אני עכשיו..פשוט נרדמתי../images/Emo199.gif../images/Emo122.gif

remundo

New member
לא ראיתי טיימרס עד הסוף

לכן אני לא רואה AMVs של זה מחשש לספויילרים. הAMV של אדוונצ'ר 02 נהדר! אני לא מתמחה בAMVs אז אני לא יכולה לכתוב על זה יותר מידי, אני כן יכולה לכתוב שנהנתי מאוד לצפות בו ובהתחלה הייתי סקרנית לדעת איזה שיר זה (לא קראתי את כל מה שכתבת על הקליפ-רק אחרי שהשיר התחיל תהיתי מה כתבת שם ובדקתי) וכשגיליתי שזה השיר של ריואיצ'י צחקתי הרבה ^^" שוב פעם נזכרתי בהרבה דברים מהעונה הזאת כמו שקורה לי בכל פעם שנאי רואה קליפים עליה (וזה גורם לי לרצות לראות אותה שוב ;_; וביפנית, אם אפשר, אבל אם לא אז גם כל שפה אחרת תתקבל בברכה.) (בעצם, ראיתי רק שני קליפים על העונה הזאת-כולל הקליפ שלך.) הוא היה ערוך יפה מאוד ומותאם יפה לשיר ברקע ועד כמה שאני מבינה בAMVים הוא מוצלח בהחלט! (ועל זה את באמת ראויה להערכה, כי אפילו האנימה עצמה של דיג'ימון ערוכה בצורה גרועה מאוד-או שאלה רק האמריקאים שערכו את זה בצורה גרועה מאוד כי לא זכור לי שסבלתי במיוחד כשראיתי את העונות שראיתי ביפנית. גם העונות שראיתי בעברית לא גרמו לי סבל אבל אז הייתי צעירה יותר ואל שמתי לב לזוטות שכאלה. בכל אופן, שלוש שנים אחרי האובססיה הגדולה לעונה הראשונה הצלחתי להשיג קלטת עם שני פרקים והאנימציה היתה פשוט גרועה O_O יש שם את הפרק ההוא שמט וטאי הלכו מכות בשלג, ורואים פשוט סצנות בחוזרות על עצמן שוב ושוב, למשל: 1. מאט רץ בשלג. 2. שוב פעם מאט רץ בשלג-אותו הדבר בדיוק. 3. כנ"ל. 4. כנ"ל רק בהילוך מהיר. 5, כנ"ל רק בהילוך יותר מהיר. 6. כנ"ל רק בהילוך עוד יותר מהיר. וחוזר חלילה. זה היה ככה גם כשהם הלכו מכות- היתה שם סצנה שבה הם התגלגלו בשלג, ואת ההתגלגלות בשלג הציגו באופן דומה לריצה של מט. כשראיתי את זה פשוט התפוצצתי מצחוק, וזה חבל כי נראה לי שאמורים להזדהות עם הדמות ולא לצחוק על הדרך המצחיקה שבה מציגים את הסיפור. בכל אופן אולי לילדים קטנים זה לא באמת משנה כי אני זוכרת שכשראיתי את זה בגיל צעיר לקחתי את הסדרה מאוד קשה ולא שמתי לב לעריכה האיומה. טוב, בקיצור, כל הסוגריים האלה באו להגיד רק שלערוך דיג'ימון כמו שצריך זה הישג כביר, אז כל הכבוד!)

למעלה