שרשור יומי.

פולי3

New member
שרשור יומי.

[כן. סתמו
]

Fay Wood

New member
היום פרק עננקקק!!!

היום קאנה!!!!!!
ו...השעות של השרשור היומי הוכות וחוזרות לעצמן... אני גאה בכם ^___^

yael1311

New member
חייב להיות פרק ענק!

אחרי הכל קאנה מגיעה! ומה שהולך עם קאגורה די מצחיק אז... מעניין מה יקרה עם צמד האחיות הזה ^-^

יאאאאאאאאאאאאא

פרק ממש גדול!! אהבתי :) מסכנה קגומה...מה מגיע לה שיקחו לה את הנשמה?! חחח רק לא הבנתי דבר אחד - איך זה שקאנה לקחה לקוהאקו [אמממ?] את הנשמה ואז הראו את קוהאקו [אמממ?] שוב חייה?! ~מבולבלת~ L i o r a
פרק שווה

רק...

חחחחח אמממ נו טוב...נראה כבר בפרק מחר...:) מירוקו פדופיל!! מתחיל עם בנות בנות 11...פחחחחחחחחחחחח L i o r a

sintesis

New member
קוארו

אבל אף אחד לא חושב שהם מגכילים שלא נתנו לה ללכת איתם??

Buyo H

New member
קאנהD:

כל כך אדישה ומאגניבה^_^ סאנגו ומירוקו משעשעים^_^ הוו.. אני כל כך אוהבת את האנשים האלו שהיוצרים משקיעים כל כך הרבה בפרצוף שלהם
אינויאשה כל כך חמוד^^ אני מאוד אוהבת את הקול של קאנהXD מדובבת מוכשרת^^; שיפו כל כך חלש>_>

פרק... אדיר!

"היא הייתה רק ילדה!" איך שהיא צרחה עליו "אתה צריך לקחת אחריות!"[ "את ניראת קצת מתוחה לאחורנה או שזו רק הרגשה שלי?" *פנים מעוצבנות האש מסביב לסאנגו* "זו רק הרגשה שלך!" מירוקו "אם אני אכניס אותה להיריון בטעות היא תרדוף אחרי כל החיים" שיפו "מה זאת אומרת אם תכניס אותה להיריון בטעות?" מירוקו: "זאת אומרת" *נקעט על ידי קגומה* קגומה: "אל תספר לו הוא עדיין ילד!" אהבתי שהוא חיבק אותה...הזכיר לי איך אינו חיבק את קגומה לפני שהוא זרק אותה לבאר..... וזה גם הזכיר לי את הקטע שמירוקו הצמיד את שיפו לסלע כדי שלא יראה מה קורה. שיפו: מה קורה שם?! עזוב אותי! מירוקו: זה לא לילדים.... וגם את "עד לאן הגעת עם קגומה? וגם: "מה?! עשית את "זה" מול קגומה?!!!!" בקיצר פרק קורע!

y a m i girl

New member
הפאנארט../images/Emo99.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

זהו הפאנארט הדגול!*סגידה* מצחיק אותי כל פעם מחדש

דופיאשה

New member
מעו ^^ >.<

איזה פרק מגניב הילדה הקטנה הזאתי היא אחות הגדולה שלה?! בעע קצת לא הגיוני ואני לא חוששת למירוקו הרי הוא לא יכולה למות בפרק הבא נכון?!

keshush

New member
פרק קורע

איך קגומה עושה "הצעירים של היום" ומירוקו בכלל וסאנגו עוד יותר סאנגו- לי לא אמרת את זה מירוקו- סנגו התרצי סאנו- איני רוצה לשמוע!!!!! ואיך שסאנגו עלתה בלהבות!!!!!!

De-Panther

New member
../images/Emo6.gif הצעירים של היום|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

נדמה לי שהיא התכוונה לצעירים של פעם

למעלה