אבל היא מצחיק בהתחלה, איך כקגומה וסאנגו הלכו אחורה כשמירוקו אמר שהוא ביקש ממנה לעשות לו ילד, וכשסאנגו אמרה שממנה הוא לא ביקש, חחחחחחח. אני לא אוהבת את קאנה >.< מילא, אם היא הייתה יפה ! אבל היא לא ! קוהארו טיפשה, תחת כישוף >.<
היא הייתה בת 11!!!!!!!!!!!!!!!!! ואיזה קטעים עם סאנגו "זה רק אתה" עולה בלהבות מרוב כעס... ושוב מירוקו פשוט קורע מצחוק .... איזו מאגניבה קאנה אני אוהבת אותה הרבה יותר מקאגורה!
אף אחד עוד לא פתח שרשור פרק יומי?! היה פרק כ"כ מגניב היום.... למדנו על מירוקו שהוא בעצם פדופיל, ולא סתם חרמן. ראיתם איך הוא הציע לילדה ההיא ללדת את הילדים שלו? אם אני הייתי אינו והחבורה שלו הייתי מפסיק להסתובב עם המטורף הזה! חוצמזה, נכון שקאנה מפחידה? היא קצת מזכירה לי את הילדה מהצלצול. אללה תגובות
דיייי קאנה כזאת יפההההההה!!!!!! אבל- מה את עושה לקגומה שלי!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!? עכשיו אני צריכה לחכות שלושה ימים עד שאני אראה את הפרק של מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז אני גם מפסידה את הפרק של יום ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! T_____________________T בעעעע למה?!?!?!??!!?! נאראקו הבן זונה הזההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת אותווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל חוץ מזה היה גם פרק קורעע.... חחח מירוקו: זאת שאלה שאני שואל כל אישה שאני מכיר סאנגו: אבל אף פעם לא שאלת אותי מירוקו: *מחזיק לה את היד* סאנגו האם...? סאנגו מחטיפה לו כאפה!!! חחחחחח זה היה כל כך קורעעע!!! מירוקו: אני לא רוצה שהיא תכנס להריון ואז תתצתרך ללכת איתנו שיפו: מה זאת אומרת? איך היא תכנס להריון? ופרופסור מירוקו מנסה להתחיל בהסבר אבל קאגומה וסאנגו צ'אן עוצרות אותו (תודההההה!!!) חחחח היה פרק ענק!!! קאגומה צ'אן שלי!!! T__T
קאנה יפה!!!! אבל קוהארו באמת גרמה לסאנגו לקנאות... סאנגו מתחילה לאהוב את מירוקו... (זה היה ספוילר?) איך היא עלתה בלהבות!! קאגומה חמוד כזאת אוינויאשה איך שהוא לא אוהבת ילדות בוכות... חחחחחחחח
היה מצחיק עם סאנגו.... מישהו יכול רק לספר לי עם היא ומירוקו יתנשקו בסידרה? בלי לפרט את הנסיבות ומתי זה יקרה, רק מילה אחת: כן או לא אינויאשה היה חמוד... טוב, כרגיל..