שרשור יומי.

keshush

New member
בכתוביות היה כתוב

הצעירים של היום אבל זה העבר שלה בגלל זה זה כל כך מצחיק

פולי3

New member
הו לא !!!!!!! קאנה רעה :( רעה :(

אבל היא מצחיק בהתחלה, איך כקגומה וסאנגו הלכו אחורה כשמירוקו אמר שהוא ביקש ממנה לעשות לו ילד, וכשסאנגו אמרה שממנה הוא לא ביקש, חחחחחחח. אני לא אוהבת את קאנה >.< מילא, אם היא הייתה יפה ! אבל היא לא ! קוהארו טיפשה, תחת כישוף >.<

The Snow fox

New member
פשוט פרק ענק!!!../images/Emo63.gif

גם מצחיק לאללה, גם מותח בטירוף, פשוט... אין מילים...

tnאיזה פרק יפה!

איזה מצחיק מירוקו!
הוא באמת סוטה כאילו הלו ילדה בת 11 לבקש מימנה לעסות לו ילד מה עובר לו בראש! אבל הוא חמוד!

HAN2005

New member
חחח פרק קורעעעעע

ששאנגו אומרת :רק תחושבת בטן ויש לה כזה אש ואינויאשה רועד.. והוא אומר לילדה בת 11 לעשות לו ילדים.............. חחחחחחחחחח פרק יפה וקורע

ליסאן

New member
אוי ואבוי מירוקו הזה ../images/Emo41.gif

היא הייתה בת 11!!!!!!!!!!!!!!!!! ואיזה קטעים עם סאנגו "זה רק אתה" עולה בלהבות מרוב כעס... ושוב מירוקו פשוט קורע מצחוק .... איזו מאגניבה קאנה אני אוהבת אותה הרבה יותר מקאגורה!

GalaxyAngel

New member
היה היום פרק שולט

ובא לי לתת לקוהארו סטירה, למי אכפת שקאנה שלטה בה?!?! אני כל כךךךךךך שונאת אותה!!!!!! להשתגע!! גרמה לסאנגו צ'אן לקנא

NarakuDaBoss

New member
מירוקו הוא סתם פדופיל מטורף,

וקאנה הזאת מפחידה לאללה, היא מזכירה לי את הילדה מה"צלצול".

sintesis

New member
אבל מירוקו לא באמת מתכוון לזה

עובדה שהוא פחד להכניס את קוארו להריון, והיא אפילו הסכימה לזה

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo46.gifתגידו אתם דפוקים?!

אף אחד עוד לא פתח שרשור פרק יומי?! היה פרק כ"כ מגניב היום.... למדנו על מירוקו שהוא בעצם פדופיל, ולא סתם חרמן. ראיתם איך הוא הציע לילדה ההיא ללדת את הילדים שלו? אם אני הייתי אינו והחבורה שלו הייתי מפסיק להסתובב עם המטורף הזה! חוצמזה, נכון שקאנה מפחידה? היא קצת מזכירה לי את הילדה מהצלצול. אללה תגובות

keshush

New member
מגיבה

1. פתחו שרשור יומי 2. אתה צודק 3. לא ראיתי את הצילצול אבל לפי מה שסיפרו לי אתה שוב צודק

Fay Wood

New member
יווווווו איזה פרק מדהים!!!!!!!!!!!!

דיייי קאנה כזאת יפההההההה!!!!!! אבל- מה את עושה לקגומה שלי!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!? עכשיו אני צריכה לחכות שלושה ימים עד שאני אראה את הפרק של מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז אני גם מפסידה את הפרק של יום ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! T_____________________T בעעעע למה?!?!?!??!!?! נאראקו הבן זונה הזההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת אותווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל חוץ מזה היה גם פרק קורעע.... חחח מירוקו: זאת שאלה שאני שואל כל אישה שאני מכיר סאנגו: אבל אף פעם לא שאלת אותי מירוקו: *מחזיק לה את היד* סאנגו האם...? סאנגו מחטיפה לו כאפה!!! חחחחחח זה היה כל כך קורעעע!!! מירוקו: אני לא רוצה שהיא תכנס להריון ואז תתצתרך ללכת איתנו שיפו: מה זאת אומרת? איך היא תכנס להריון? ופרופסור מירוקו מנסה להתחיל בהסבר אבל קאגומה וסאנגו צ'אן עוצרות אותו (תודההההה!!!) חחחח היה פרק ענק!!! קאגומה צ'אן שלי!!! T__T

גהה

New member
חביב...

קאנה מזכירה לי קצת את הילדה מהצלצול... חוצמזה, מירוקו קצת מצחיק, מבקש מבת 11 שתלד לו? פחח האדם הזה נואש...

פרק קורע!!!!!!!

קאנה יפה!!!! אבל קוהארו באמת גרמה לסאנגו לקנאות... סאנגו מתחילה לאהוב את מירוקו... (זה היה ספוילר?) איך היא עלתה בלהבות!! קאגומה חמוד כזאת אוינויאשה איך שהוא לא אוהבת ילדות בוכות... חחחחחחחח

J e i n

New member
איזה פרק יפה!

היה מצחיק עם סאנגו.... מישהו יכול רק לספר לי עם היא ומירוקו יתנשקו בסידרה? בלי לפרט את הנסיבות ומתי זה יקרה, רק מילה אחת: כן או לא אינויאשה היה חמוד... טוב, כרגיל..

למעלה