שרשור יומי !

Naraku SeXy

New member
עוד פרק שווה !!

רין כזאת מתוקה ... וכמובן סאשי המושלם ! אין פרק מושלם בלעדיו ובלעדיי נאראקו שלי ... וכמובן !! קוגה!! יאההה !! שיפו וקגוה כאלה חמודים ! ואיך קוגה קינא בקגומה וגם אינויאשה קינא בה ! כזה ברור שהם אוהבים אחד את השני ! ואני יודעת לאן נאראקו נעלם ... הוא איתי !! עעשכיו ! אבל בשביל להיות יותר מציאותיים .. הוא עם קוהאקו עושים ילדים !! וקאגורה איך לא ! אני ממש אוהבת אותה ואת קאנה בתור זוג ! וגם כל אחת בנפרד ^^

לי Li

New member
סשומארו *.*

אררר אינו בתור בן אנוש מירוקו *.* קוגה אררררכ
היה פרק יפה. קאגורה מעצנת אותי, לא יודעת למה
היא אף פעם לא נלחמת בשביל עצמה >_> והריבים בין אינו לקוגה קורעים ^^ מחר עוד סשומארו *.*

פולי3

New member
איזה מטומטמת קגומה ! ארג,

למה היא עושה לו אוסווארי תמיד ?! כלבה. אבל קאגורה ממש ממש חמודה. אני כ"כ אוהבת את קאגורה !! חוצמזה שהיא גם ממש יפה
. חחח. פספסתי מה יהיה בפרק הבא- מה יהיה ?

Fay Wood

New member
קוגה-קוןןןןןןןן!!!! ^____^ ../images/Emo168.gif

יוווו איזה פרק עננקקקק!!!! קוגה-קוןןן!!!!!!!!! ^____^ יאיייי!!!! חתיייך!!!! איזה פרק גדוללל!!!!!! שאלה לי אליכם- מתי לעזאזל סשומארו-סאמה וקגורה נפגשו?!!?!?! ערוץ הילדים דילג על פרק!!!!!!
איזו חמודה ריןן!!!! ^_^ מבקשת מהכוכב נופל שהיא תהיה תמיד עם סשומארו-סאמה... ^___^ אני חולה עלייה!!!!
גוד אינויאשה אידיוט...!!!!!! למה לעזאזל הוא יוצא לטירה של נאראקו כשהוא בן אנוש?!?!? ובלי שום קשר, הוא אמור להיות במקום בטוח, עם קגומה!!!!! קוגה-קוןן!!!! ^__^ קאנההההההההה!!! יאיייי!!! למה היא לא מדברת?
היא חמודהההה!!!!!!! קגורה כזאת שולטתתת!!!! היא רוצה להיות חופשיההה!!! נאראקו תשחרר אותה לעזאזללל!!! שהיא תהיה עם סשומארו-סאמה!!!!!!!!
ומה היה הקטע שהראו את נאראקו עם כל השדים/דברים נורא מוזרים האלה מסביבו?!? כאילו, שיטה חדשה למזוכיסטיות?! אם אני אזכר בקטעים שלמים ("קוגה-קוןןןן קאנהההה קאגורההה!!!!" לא נחשב קטעים...
) אני אגיד לכם ^_^"

עוריט

New member
פרק שולת ../images/Emo98.gif

אבל שאלה לי אליכם. למה לעזאזל קאגורה אמרה "יו"? משעשע:p הוי ואיך קוגה משך את אינויאשה מקגומה-קרע אותי! היה במת פרק נחמט. אהבתי תקטע של "אני רוח אז אני צריכה להיות חופשיה" זה חמוד אבל קאנה יותר. וקוגה.וסושי^^איזה הבעה אדישה יש לו רר זה הורג אותי. אני מתארת לעצמי מה היה קורה אם *צינזור* האם הוא עדיין היה נשאר אדיש? (לדמיונכם הפרוע
)

GalaxyAngel

New member
וואי!

איזה פרק חמוד!! קאגורה וסשי פשוט כ"כ נועדו זה לזה!!!!!!!!!!!!! *-* "ככה זה כשמרחרחים על ארבע -.-" XD קוגה קון דרס את אינו צ'אן ;-; לא יפה!! קוגה כמה חמוד ^-^ וגינטה והאקקאקו סוף סוף דיברו יותר מחמש שניות XD נאראקו עולה לי על העצבים >.<" שפשוט ישחרר את קאגורה וקאנה *-* איזו חמודה הייתה קאנה.. "אנחנו רק כלי משחק בשביל נאראקו" אוו... והיא אמרה את זה בקול כזה מתוק.. :( דיייייייייייייי קאגורה וסשי לנצח!!! הם פשוט כ"כ מתאימים!!!!!! וג'אקן המתוסכל...XDDD "הילדה שמבלה את רוב זמנה בשינה" וכמובן בל נשכח את רין: "הלוואי שאוכל להשאר עם סשומארו לנצח.." מתוקה ^.^ קאגורה וסשו לנצח *-* שיציל אותה לא בעד הרסיסים....... הווווו הם כ"כ חמודים יחד ((לא נרגעת וצורחת בהתלהבות "הם כ"כ מושלמים יחד!!")) עכשיו מתחשק לי לכתוב פיק סשי\קאגורה.. אבל אין לי רעיונות TT__TT

Naraku SeXy

New member
הוא יצר אותן ..

כדי שישרתו אותו לא כדי לשחרר אותן .. את יודעת, אם הוא ישחרר אותן למה הוא יצר אותן מהתחלה ...

ככככככןןןןן סמאשי וקאגורה

יוווו יש לך קו מחשבה כל כך נסגד :| הם באמת נועדו זה לזה. יאיי, וזה היהי כזה יפה אם הוא באמת יבוא לעזרתה. חלומי.

Bakura

New member
לא, גל צ'אן. סשומרו-אינויאשה, קגורה

קאנה. אולי היא אוהבת אותו, אבל הוא ממש לא נמשך אליה. ממש. לא. יוכיח את זה פרק מסויים, לא אספיילר, אבל בקיצור היא ערומה והוא מתעלם ממנה בחינניות. קגורה- רין יכול להיות חמוד ^.^ ואני הכי בעד קגורה-קאנה , קיקיו-קגורה, וטסובאקי קיקיו.

J e i n

New member
פרק יפה!

קאגורה מדהימה
איזה חמודים היו אינויאשה וקוגה!

Kiku

New member
פרק יפה

באמת היה פרק נורא נחמד... למרות שלא יודעת, בזמן האחרון הפרקים כאילו פחות מרתקים...
מקווה שזה ייפסק בקרוב! קוגה באמת נורא חמוד... איך שהוא כעס על אינו שהתקרב לקגומה... ורין נורא חמודה! ^^ קאגורה די מסכנה... עם נאראקו... ועוד הוא עומד להבין שהיא בוגדת בו! אבל מה קורה לפנים שלו בפרק הבא?
יאי! גם מחר יהיה אינו בן אדם!!

DarkBrownLynx

New member
ידעתי שרין דלוקה ב סאשו!!

והיא תישאר איתו לנצח! ויום אחד הוא גם יהיה (אם הוא לא מאוהב בה כבר עכשיו)והיא תעשה לו דברים שמירוקו חולם כל לילה שיעשו לו!!!!

לי Li

New member
היא לא דלוקה עליו

הוא סתם כמו אב בשבילה ^.^ וגם אם כן, זה לא כאילו זה ייתן לה משהו כי הוא רואה בה רק בת ^^" בכל אופן, הקטע עם המשאלה שהיא הביעה באמת היה חמוד ^.^

למעלה