~שרשור יומי!~

enjye

New member
~שרשור יומי!~

לא עשיתי כל כך מוקדם... 40 דקות לפני השעה המינימלית... בבקשה אל תסקלו אותי!!!

HANSAMA

New member
חחח זה כבר מתחיל להיות מוגזם השעות

מחר אני פותח ב6-30 בבוקר! סתם... יאללה חבר'ה לא כל כך מוקדם..

enjye

New member
טוב זה רק שש ועשרים... ../images/Emo3.gif

השעה המינימלית היא 19:00 אז זה לא כל כך נורא ארבעים דקות לפני הזמן... ובאמת מישהו פתח שרשור יומי ב-7 בבוקר? אוו מיי איזה אנשים משועממים!

די די.. אני לא סוקלת אותך....

יש כאלה שפתחו הרבה יותר מוקדם... אני מבינה את רצונותייך לפתוח שרשור ולהטביע את חותמך בפורום על ידי העובדה שמצרפים שרשורים יומיים לקישורים..... (או שאני סתם מחרטטת לך תשכל, ואת בכלל לא ידעת דבר וחצי על זה וסתם בא לך לפתוח שרשור). בכול אופן, אני לא סוקלת!

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifלא נורא!

וואי, היום הולך להיות אחלה של פרק, קורבי משפחה של ה-Thunder Brothers (אני חושב שככה קוראים להם באנגלית) מציעים לשיפו דו-קרב, כנקמה על זה שהוא (עלק הוא, אינויאשה וקאגומה) הרג את האחים. על מה מתערבים שאיכשהו הוא יצליח להתחמק מזה, ובסוף אינויאשה יכסח לכולם ת'צורה?

Naraku SeXy

New member
מגניב ^^ אני אוהבת אותם !!

במיוחד את מי שיותר דומה לבן אנוש .. >_> ולא את היצור המכוער הזה..

barbara777

New member
במקום לעשות תחרות מי יעשה ראשון

{ומוקדם} יותר אולי נעשה רשימה של האנשים שיפתחו את השירשור היומי כל יום וככה לא נצתרך לפתוח מוקדם כל כך {וגם ככה לא יהיה את הקטע הזה של ה"אוי לא שמתי לב שפתחו לפני...}...

enjye

New member
רעיון טוב!

צריך לפתוח על זה שרשור. מי מתנדב? אני לא...

יאאא אהבתי ת'פרק!!

היה כל כך חמוט! "ילדה?!" "את.. תהיא ילדה טובה הינה קחי" *זורק את קופסאת הצבעים* סוטאן:*עיניים מנצנצות^^ 'ני לאוהב סוטאן!

Naraku SeXy

New member
יאההה!!! איזה צחוקים !!

אני נקרעת !!! כל הפרק , למה הוא בת ?!!!!!! הוא היה כזה חמוד בתור בן !!!!!! יאהה.. איזו אכזבה, טוב בשבילי הוא בן שהתאהב בשיפו !!!! ^___________^ איזה מתוק הוא היה , ואיך לא אינו צ'אן כזה פוש !! הוא מצחיק, ומירוקו אני מתה עליו ^^ ועל סאנגו !!! ושיפו חמוד, הוא והיטן חמודים יחד !!!!

Naraku SeXy

New member
וליי !!! בפרק הבא יהייה חסר הפנים !

שייהייה ערום כל הפרק !!! וגם נאראקו ארררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר סקסי !!! יאהה @!!! אני מתה רוצה לראות כבר !@! הוא יהיה ערום !! שונן אי !@

לי Li

New member
אאאההההההה *מתעלפת*

סתם לא ^^" אני לא מתעלפת מכאלה דברים XD בעצם, אני בכלל לא מתעלפת >_> נמ, לא משנה =X בכל אופן, מה שרציתי להגיד זה: אהההההה
בישי בישי בישי *.* מחר בישי ערום עם נאראקו ^_^ בישי בישי
עכשיו אני שמחה ^.^

אהההההההההה

נפל לי האסימון דמאט! יש בגלריה של נראקו תמונה של גב חשוף עם צלקת כמו של נראקו. ואני כזה פאק, איזה סקסי! ומסתבר שזה בכלל עוד אחד מיצירותיו של נראקו
. יש לו שיער קצר ^^ לא ארוך ומדהים כמו של נראקו. אבל למה חסר פנים????? שיסיפו לו תוים בישיים כמו שצריך! שלא יהיה ריקני >_>

לי Li

New member
נכון ^^

למרות שיש לו פנים כאלה, אבל יש לו נקודת חן מחשידה מתחת לעין 0.0;

Naraku SeXy

New member
עוד עבד מין של הבישי שלנו ^^

ואין לו פנים כי הוא נקרא, מחוסר הפנים.. הם אמרו את זה בסוף >_>

למעלה