~שרשור יומי!~

Naraku SeXy

New member
כייף ^^

נאראקו מחר !! כולי התרגשות !!!!! אבל יש ל"ג.. בע.. נראה לכם שיש פרק ?

Buyo H

New member
הפרק הגיע מהר

הוו.. אני אוהבת את הפרק הזה^^ "אינויאשה וקאגומה הם הכי מסוכנים".. כאילו שהפקצה עזרה כל כך הרבה
"אם זו מלכודת אני אקבל אותה בשמחה"XD הקטע הכי מצחיק היה עם החיציםXD בלוטים צוחקיםXD פרק גאוני^_ "תפסיק להעמיד פנים"XD ולמה הפקצה כל כך טיפשה?>< למה היא אומרת לו אסווארי? באאאאקה>< הא! מחר! מחר! מחר!^________________________________________________^

Bakura

New member
הפרק הראשון שגרם לי לצחוק ^_^

זה היה גדול XD ובאמת התפלאתי שלא אומרים שסוטן בת, אבל אז אמרו ^_^... קצת מאכזב. הייתי מעדיפה שתישאר בחור >_>; והציור שלה בסוף היה ממש יפה *-* למרות שנאי בספק שאפשר לעשות אותו עם סתם צבעים >_>;;; וזה היה מצחיק איך סוטן עשתה תוכנית להכל ^.^ ~ אה, וקגומה בסוף >_> איך היא עיצבנה אותי ><!~!@~!~!~ הוא ביקש לא, הוא התחנן. אני יודעת שאני בחיים לא הייתי עושה לו את זה. היא באמת סתם פריק קונטרול מעצבנת. והקטע עם החצים גם היה מצחיק. אבל במקום אינויאשה, הייתי נותת לקגומה פשוט להתפגר. ככה לא היה אף אחד שיגיד לי אוסווארי. ^.^ ופרק הבא הבישי שפחת מין החדשה של נאראקו!!!! *-*

פולי3

New member
זה היה פרק מעולה ! XDDDDDD

הוא היה כ"כ מצחיק [= XDDDDDDDDDDDDDDDDDD איזה חמוד ששיפו שהוא אמר "אינויאשה ועוזריי" חחחח עאלק. כ"כ חמוד [= וזאת ילדונת ?! חשבתי שזה ילדון .. מוזר. הדרקונית כ"כ מתוקה !! חחח. בקיצור, זה היה פרק מעולה.

Stinki Winki

New member
גמני חשבתי שזה ילד../images/Emo3.gif

כי היא דומה להיטן
אני מתה לצייר אותההההההה

Stinki Winki

New member
איזה פרק חמודדדד!!!!!!!!../images/Emo99.gif

מלא בצ'יבים!!!!!!
וואי התפקעתי מצחוק!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כשאינו' הרביץ לנחש הזהXDD והתברר שסוטן בכלל ילדה!!
והם רבו על הצבעיםXD עם הפטריות והבלוטים המגוחכים האלה! שיפו כזה חמודדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קגומה טיפה עצבנה אותי עם כל ה"קאוואי!!!!!!" הזה שלה~.~ שיפו בטוח שהוא חזק! איזה מאמיייייייי^_______________^ פרק מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מחר נראה מפחידo_O

s a n g o

New member
זה ...

היה פרק ממש טוב . זאת אחת הסדרות הבודדות שיש בהן פרקים שלמים המוקדשים לדמויות שפחות שמים עליהן . אבל ראיתי רק מהאמצע .... מישהו יכול להסביר לי את הפרק ????? איזה מצחיק היה בסוף : לא ! חכי קגומה ! לאאא ! "אוסווארי !!!" זה היה מגיע לו !!!!!!!!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

שיפוכוסיט: "קגומה, אינויאשה נטפל אליי!" *מתבכיין* קדומהכוסיט: "אינויאשה..." אינו: "לא, קגומה חכי! לא!-" קגומהכוסיט: "אוסווארי!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני נופלת מצחוק כל פעם שהיא עושה אוסווארי. אני פשוט נקרעת XDDD ועכשיו זה היה כזה טובבבב D: סוטן ככ חמודההההההה
והדרקונחשית שלה XD קורין/קוריו [?] XD אעאעאעא איזה חמודותתתתתת ושיפוווווווווווווו גוש שקסיות קטן XDDD איזה פרק מצחיק D: שיפו כזה גברבר D: ואיך אינויאשה החזיק את קגומה כשהסלע הענק התגלגל! D:
זה היה ככ רומנטי
וחמוווווווווווווד ^.^ איזה פרק שאווה D: חוחו חהחה
|דיסלקציה| *בורחת*

פחחחחחחחחחח

יווו זה פרק קורעעעע XD כבר הפסקתי לספור את הקטעים המצחיקים!!!! שיפו היה קצת מעצבן, אבל יש לו רגליים כאלה חמודותתתת ^____________^ ואיך שהדרקון הזה חשב שאם הוא יעשה בובת קגומה, וידובב אותה לאסווארי, אז זה יביס את אינויאשה. XDDDD זה היה כזה קורעע. ובסוף, פחחחחח סיום מוצלח! איזה אסווארי חזק :|

enjye

New member
איזה פרק קורע!!!

הכי אהבתי את הסוף ששיפו אומר משהו כמו "אני גבר ויהיו לי עוד הרב מלחמות" ואז אינויאשה נותן לו צ'אפחה ואומר לו "תפסיק להעמיד פנים!" "אינויאשהההההה!" "לא! קגומה! בבקשה! לא חכי!" "אוסווארי!" חחחח

Kiku

New member
זה היה פרק מצחיק!!!!!!!

מזמן שלא היה פרק כזה מצחיק! ואני אתמול באמת חשבתי שהאחים רעם הזמינו את סיפו לדו קרב ושזה יהיה רציני... ובסוף התברר שזו ילדה קטנה! XDDD והיא באמת נורא חמודה! ^^ אבל למה היא נתנה לכולם לחשוב שהיא ילד כל הזמן?! שיפו קצת הגזים עם הביטחון העצמי... "אני מטייל עם העוזרים שלי" חחחחחחחח חמוד! ואיך שהוא הביא לה בסוף את הצבעים ועשה את עצמו חכם ורציני!!! כל הפרק היה כזה משעשע!!! והסוף באמת מצחיק! שיפו: "יש עוד הרבה שרוצים להילחם בי ולבחון את כוחי..." אינו: "תפסיק כבר לדמיין!" *מרביץ לו* שיפו: "קגומה!!!!!!! אינויאשה מרביץ לי!!!!!!!!!!"
קגומה: "אינויאשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אינו: "לא!!!!" קגומה: "אוסווארי!!!!!" שיפו: "זה הגיע לו..." זה היה מצחיק!!!!!! צריך עוד פרקים כאלה! הפרק הבא נראה מעניין! מאוד! התגעגעתי לציפייה גדולה לפרק הבא! סליחה על חוסר הדיוק בציטוטים מהפרק...

Kiku

New member
ועוד משהו...

סוטן הייתה כזאת חמודה כשהיא ציירה את סיפו!! והסמיקה כשהוא נתן לה את הצבעים!!!! שיפו+סוטן!!!!!!!! ^^ והקטע עם הפטריות והבלוטים היה קורע! כל הקרב היה כזה! אני אומרת שטויות? כן! יאי!

Fay Wood

New member
איזה פרק קוואי!!!! ^__^ ../images/Emo168.gif

טחחחח סותן בסוף הייתה בת!!!! איזו חמודהההה!!! זו כבר ילדה שנייה שמתאהבת בשיפו!! ^___^ איזה מתקפות חמודות יש להם!!!! והציורים!!! XDDDDDD גוד זה היה פרק כל כך קורעע!! חמודה סותן!!! ^_^ "ככה עובר עוד יום בחייו של לוחם שדים אמיץ כמוני"
טחחחח!!!!! שיפו-צ'אן אתה כזה חמווד!!!! ^____^ איך שהוא בסוף נתן לסותן את הצבעים...
איזה יפה היא ציירה אותו בתור בוגר!!!!!
חמודיים!!!!! מירוקו-סאמה XDD אידיוט... מחר פרק נורמלי...
מה עבר על היד של נאראקו?!?!?!?

לי Li

New member
XDDDDDDDDDD

וואי, שיפו כזה בטוח בעצמו XDDDDDDD אני כל כך רוצה שיום אחד הוא ישרוף את עצמו >_> עלאק "אני לוחם חזק והשאר הם עוזרים שלי" XDDDD הוא קרע אותי בקטע הזה טוטאלית. בכלל, כל הפרק הזה היה הזוי וקורע, מהקטע של המלכודות ועד לסוף. הקטע עם הגרקון הזה היה מצחיק אינו: "אה?" קאגומה: "אתה בסדר?" אינו: "החץ הזה אפילו לא שרט אותי" *תופס חץ* "תראי, זה נעים" קאגומה: "אוי זה יכול לעזור לגב התפוס שלי" XDDDD הקטע עם תחרות הציורים היה קורע XD וגם הבלוטים (החמודים) והפטריות (המעצבנות) ואיך שקאגומה תפסה את סוטו (ככה קוראים לה?) וחיבקה אותה XDDDD היא כזה "קוואי" *מלטפת שיער* סוטו: "אל תגעי לי בשיער" אני: XDDDDD והמ, מה עוד? אה, כן, כשאינויאשה מרביץ לשיפו זה טוב ^^ אבל למה קאגומה אומרת לו "שב" בגלל זה? >_> ארג >< והמממ... זהו אני חושבת ^^" היה פרק קורע ^^"

לי Li

New member
אה LOL

שכחתי את הקטע ששיפו הלך בסלואו מושן וראו אותו רועד XDDDDD נמ, כבר אמרתי שהוא צריך לשרוף את עצמו? 0.0

לי Li

New member
והידיים שלו

לא מגיעות לקצה של הראש שלו =X שמתי לב לזה היום שהוא ניסה להחזיק את הבלוטה שאינו (איזה שולט ^^) עשה לו על הראש XD

HANSAMA

New member
אחד הפרקים היחדיים שצחקתי בהם...

התחלה, אמצע, וסיום קורעייייייייייייםםםםםםםםםםםםםם...חחח תגעי בזה קאגומה זה יעשה לך טוב... לא בבקשה קאוגמה לא דיי תקשיבי.. אינויאשההההההההההה....

J e i n

New member
איזה פרק יפה!!!

שיפו שקסי..... חח מחר יהיה מצחיק עם אינויאשה והחברות של קאגומה...

למעלה