שרשור יופי ט
י

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

e t a

New member
גם אני חולה על ../images/Emo32.gifרה חזה ../images/Emo99.gif

שלום שלום, גבירותיי וגבירותיי! מקווה שהחופש עובר עליכן בכיף
הרי לכן שרשור אוף משובח מאין כמוהו, אני מת לדעת מה אתן עושות בחופש הזה ואיך הוא עבר לכן! אוהב, דניאלוס המנהלוס

e t a

New member
הפלאפון שלי ../images/Emo9.gif

היי בנות, מה שלומכן? רק רציתי להתנצל, בשבוע האחרון הייתי ללא פלאפון, כך שלא הצלחתי להזכיר לכן על הפינות שלכן ולענות לכן במקרה שחיפשתן אותי. בכל אופן, עכשיו יש לי פלאפון חלופי, כך שישובו התזכורות היומיות, וכל בעיה/פניה בקשר לפורום או סתם להגיד שלום, אתן מוזמנות להתקשר למספר שלי: 0528314876 - דני
אגב, בקשר לעבודה הישנה שלי.. התעודדתי! הבנתי שעכשיו לא אכפת לי שיפטרו אותי.. אז או שיפטרו אותי ואני אקבל פיצויים, או שאני סתם אוכל לעבוד ולעבוד בלי להתאמץ כי לא אכפת לי!! חח אלה החיים הטובים גבירותיי ורבותיי

e t a

New member
נ.ב - החולצות שלי

סתם רציתי לספר לכן ששמתי לב שבשבוע האחרון אני מסתובב המון המון עם חולצות טוקיו הוטל שלי.. חח פעם הייתי רק ישן איתן
יאיי ביללללל!!!

e t a

New member
בנות, סקר - מה אתן חושבות על השם "לוקאס"?

א. האם לדעתכן זה שם יפה? ב. לאיזו מדינה אתן מקשרות את השם הזה? ג. איך לדעתכן השם הזה נראה בישראל? חח אחרי שתענו לי אני אגיד לכן למה אני שואל

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gifאני משוחדתתתת!!

זה אחד מכמה השמות שאני חולה אליהם וככה אני אקרא לבנים שלי!! השם הראשון ברשימה שלי, ומי שייקח אותו ימות!! זה אדריאן!XD מייקל ולוקאס ויש עוד כמה.XD אבל עם יהיה לי בן? אני אבחר בשמות האלה.~ עכשיו לתשובה של השאלות שלך.~ א. האם לדעתכן זה שם יפה?
ב. לאיזו מדינה אתן מקשרות את השם הזה? לשום מדינה.
כאילו, לא משנה לי מאיפה השם הזה או עם הוא לא "יהודי" וכאלה. אבל הוא מתאים לטקססי כזה. D: יאהה D: ג. איך לדעתכן השם הזה נראה בישראל: נראה בישראל?XD לא יודעת, אחלה שם? אני אוהבת אותו ולא ממש אכפת לי.^^" והשם הזה ממגרש ביתי לצ'אד מייקל מורי.XDDDD האע גם ג'וני זה שם מושלם וגם צ'אד תכלס.XD

e t a

New member
../images/Emo45.gif כנראה יש לנו אותו סגנון בשמות..

חח ממש אהבתי את השמות שבחרת לילדים שלך

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif תפוז טיפש!XD

חחח תודה, תודה!!XD בתקווה שהיו לי 3 בנים אלה השמות ועם לא חלק מהשמות היו שמות שניים. וכמובן שאני רוצה בתתתת!!! ולה עדין אין לי שם.. הופ זה לא מתגלגל לי בלשון אבל אני אוהבת את השם הזה.XD זה כאילו תקווה והכול.XD בכללי אני רוצה 3 ילדים.XDDDDD מה שיצא אני מרוצה.^^

e t a

New member
כשהייתי קטן רציתי שני ילדים.. היום ארבע ../images/Emo9.gif

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif יאללה, אני רוצה גם XD

א. אחלה של שם
ב. ארגנטינה ? ג. סבבה לגמרי נראה לי XD

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifיאאאאאאא D:

חח אנוכי אוהבת סקרים. -אם זה שם יפה? חביב ביותר
-מרגיש לי אוסטרלי משהו. או אמריקאי שגר ליד הים. וגולש יעני. זה שם של גולש.. OO" -אם זה לא תייר, אז מוזר לאללה.

Tommy89

New member
מה הוא לא נשמע לך גולש כזה...?

יכול להיות שהחופשה הזאת עם כל הגולשים מסביב קצת השפיעה עליי..?

PerfectSP

New member
בגלל הכרות שלי עם אחד, ../images/Emo190.gif

אני לא מחבבת
והוא היה מגרמניה, אז לשם אני מקשרת את זה XD שם מוזר בישראל
כאילו יישמעו שהוא לא מקומי

PerfectSP

New member
חחח לא,הוא נשמע גרמני לחלוטין../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif D:

א. האם לדעתכן זה שם יפה?כןןןןן ! |ריר| ב. לאיזו מדינה אתן מקשרות את השם הזה?ממממממממ אמריקה [ולא לכזה שגולש XD ] לבלונדיני חמוד XD או אוסטריה XD ג. איך לדעתכן השם הזה נראה בישראל?מממממ לא מפה כזה XD ושמעו , לוקאס טיל חתיייך |ריר| XD [הוא משחק בסרט של האנה מונטנה -חרא סרט ואני רצינית רק בגללו שווה לראות את זה XD , והוא מופיע בקליפ של טילור סויפט -המלכה
- יו בילונג וויפ מי , ובעוד איזה סרט ששכחתי את שמו XD ]

למעלה