../images/Emo205.gifלמה אין אוף למעלה?!??!! תקשיבווו ../images/Emo99.gif
ייייאאאאאאאוווווווווו הרגע חזרתי מטקס סיום קורס, היה מדהייייים!
! אני יודעת שאני חופרת לכם אין סוף על מד"א, אבל סורי, זה כמו בית שני שלי, וזה בית יחסית חדש אז אני מניחה שמותר לי להתלהב XDDD אז ככה, היום בבוקר אמרו לי [בניגוד למה שידעתי לפני] שצריך להיות בתחנה ב-4 וחצי כדי לעשות חזרות. טוב, סבבה, מצאנו טרמפ והגענו בארבע וחצי. עכשיו הגענו והיו אולי חצי מהאנשים שבקורס.. היה עלוב. והמדריכים שלנו בכלל לא היו בתחנה. מה אמרו לנו? הם יגיעו עוד מעט. סבבה, ישבנו חיכינו, 10 דק', חצי שעה, פאקינג 45 דק' והמדריך עוד לא הגיע. בינתיים המדריכה הגיעה עם מצלמה והתחילה להרביץ שוטים חחח... ההורים התחילו להגיע ולא עשינו אף חזרה... [לא שהיינו צריכים, הצוות שלי היה תותח חבל"ז
] המדריך עדיין לא הגיע. חיכינו עוד איזה 20 דקות ופתאום הוא נזכר.. אז כולם הצטופפו בחדר הדרכה לנאומים וסרטונים מביכים ושוט'... הראו כמה תמונות לא ממש אידאליות שלי ושל כל השאר XDDD היו הרבה צחוקים וכמה חניכים הביאו מתנות למדריכים והקריאו ברכות וזה... ואז הקריאו את המצטיינים [שאגב היו מפתיעים מאוד. אחד מהם לפחות..] ואז התחילו לחלק מדיםםם DD: אני יושבת וכותבת לכם פה עם חולצה לבנה ופסים אדומים ^^ ~מרגש~ אחרי שכולם קיבלו מדים ואני כמעט בכיתי מהתרגשות וכולם התחבקו עם כולם בסוג של אורגיה המונית שכזו, חברה שלי האמריקאית חסרת הטאקט הזו החליטה שחייבים לשיר את השיר שכתבנו ביום שני בשביל הקטעים. אז נגררתי... עם עוד כמה חבר'ה... ושרנו... ז'תומרת, זייפנו. אבל ההורים אהבו את זה והמדריכים אפילו יותר אז יצאנו מזה בשלום. אחרי זה ההורים והאחים וכל השאר נקראו לצאת לטחון דברים משמינים מחוץ לחדר ואותנו הוציאו החוצה על מדים כדי שנתארגן לעלייה לאמבולנסים.. הייתי כ'כ לחוצה שחפרתי לעצמי פצע בתוך האצבע. זה עוד כואב, כן, לא לקחתי פלסטר למרות שהייתי בתחנת מד"א. אז כולם התארגנו וקיבלו עוד חולצות, טריקו כאלה עם הדפס מיוחד של הקורס שאנחנו עיצבנו... חמוד לאללה... ואז הוציאו את ה"קהל" החוצה לרחבת האמבולנסים לקראת התרגיל ואנחנו יצאנו לכיוון האמבולנסים. עכשיו, היו שם מלאאאאאא חובשים מלחיצים כאלה שהיו הנהגים שלנו, ואף אחד לא חשב לעזור לנו, ואנחנו כמו חבורה של מפגרים 40 ילדים הולכים באמצע הכביש וצועקים "הלווווווו אמבולנס חילוץ!! הצוות של X!! איפה אתם?!?!?!" ודברים בסגנון חחח.... מצאנו את האמבולנסים, בדרך ידידים שלנו מע"רים בוגרים החליטו לעשות לנו חיים קשים ולהלחיץ אותנו קצת יותר, עלינו וארגנו ציוד והכל... התחלנו לריב כמובן, אבל הכל הסתדר. אני חטפתי אצבע לעין. לא בכוונה, אבל גם החזרתי
חיכינו קצת באמבולנס, התבשלנו קצת, ואז הנהג שלנו התחיל לזוז. גאד כמה צרחות חח.. אנחנו היינו צוות החייאה2, היחידים שחברו עם נט"ן [ניידת טיפול נמרץ] והיחידים שבאמת פינו את הפצוע
ירדנו לאט ובזהירות, הוצאנו את כל הציוד והתחלנו לעבוד כמו מקצוענים. לא היו צעקות, לא היו ריבים, הכל הלך חלק. השפרצתי קצת מים על המטפל האחראי שקצת כעס אבל בקטנה, גם איתו אפשר ללכת מכות חחח D: עכשיו, המדריך ההזוי שלנו החליט לקחת קבוצה של חבר'ה מהקורס ולתת להם תפקיד "מיוחד" - הם היו צריכים להפריע לנו -.-" התמודדנו איתם. פחות או יותר. חח.. ואז הגיע הנט"ן והם התחילו לתת לפצוע שוקים כאלה עם מוניטור והכל... אנחנו סתם עמדנו בצד כמו מפגרים אבל בכל זאת DDD: היה סופר מגניב! אחרי שבערך סיימנו את ההחייאה המדריך החליט לתת להורים להתקרב ולצלם מקרוב.. הרגשנו כמו סלבס XDD חח לא ראיתי כלום מרוב פלאשים.. הכל היה לגמרי לבן.. כולם ביקשו שנסתכל אליהם.. ואז צילמו אותנו לעיתון D: הצטלמנו מלאאאאאאא... היו המון צעקות וחיבוקים ונשיקות גאאאאאאדדדד היה כזה מדהים! המשמרת הראשונה שלי תהיה ביום שבת בערב, יהיה כיף אני מקווה, מקרה שווה אני גם מקווה, וחונך מגניב כזה D: ו...זהו. כל השאר כבר לא יעניין אתכם
אה בקטנה ככה - אם יש מישהו שהולך לרוק עצמאות ורואה איזה אמבולנס בכוננות ככה, תבדקו - אולי אני בפנים D: אוהבת אותכם, סליחה על החפירה, אני עפה לחפור לאנשים אחרים עכשיו חחח XDDDDD סופ"ש מעולה!