שרשור ילדים קרציות

Charmed24

New member
אדם ניומן

עד היום לא ברור אם ויקטור זוכר את קיומו של בנו השלישי

Charmed24

New member
בילי אבוט

דווקא יכול להיות נחמד לראות את ג'יל נושאת בזרועותיה ככה את בילי, גם בימינו

Charmed24

New member
נואה ניומן

נוח עאלק... תראו לי אמא ישראלית שתקרא לבנה נוח רק דבר אחד לי לשרון: נוחי.

Charmed24

New member
אבי קרלטון

קרלטון my foot הבת של אשלי, והאבא לא נודע (עאלק) האבא הוא ויקטור ושלא יעבדו עליכם

Charmed24

New member
קייל ג'נקינס

והמהדרין יגידו: קייל ג'נקינס-אבוט. גם לגנוב זרע, דיאן לא יודעת כמה שצריך. ניסתה לגנוב זרע-שפם, וקיבלה סמיילינג-זרע. והמבין יבין

ומי יודע מי הילדה החמודה הזאת../images/Emo35.gif

נראה מי יודע מתי הילדה הזאת שיחקה בצח"מ?

אתם כבר יודעים...../images/Emo66.gif

זאת כמובן יב"זז... היא כמובן לשמחתנו לא שיחקה בצח"מ וגם לא תשחק.. אבל היא נגעה בכוכבים שלנו שאנחנו כה אוהבים בצורה שהלוואי וכל אחד מאיתנו ייגע בהם...

Charmed24

New member
קולין קרלטון

איפה כל אלה שאמרו שמק דומה לג'ואי מדוסון קריק
שימו לב היטב לתמונה הזו |שמאלה| מעניין אם גם ג'ואי היא הבת של טרייסי אבוט...

קולין לא כזאת יפה כמו מאק או ג'ואי|

קולין בכלל לא מיוחדת, היא ממש לא יפה ובטח שלא כמו ג'ואי... בכל אופן מאק צ'יקן יותר מזכירה את ג'ואי כי היא גם מהממת כמו ג'ואי... (אולי קצת פחות מהממת, אבל למי אכפת?)
ג'ואי

שאלות בקשר לילדי צח"מ החמודים...

אני כבר לא זוכרת וגם קצת מבולבלת... אז מי זה בעצם הילד של לורן שמת? ואבי זה שם כזה יפה!!! אני שמחה שאבא שלה זה השפם... ובקשר לבייבי של דיאן, כנראה שהיא עיוורת אם היא חושבת שילד של ויקטור יכול לצאת כזה לבנבן... מעניין איך מאקוש נראתה כשהייתה בייבי...

Charmed24

New member
לורן, דילן, סקוט, סקוטי, שילה

שילה ולורן היו שתיהן בהריון מסקוט, ושילה הפילה, היא לא סיפרה לאף אחד, העמידה פנים שהיא עדיין בהריון, קנתה תינוק בשוק השחור, וכשלורן ילדה, היא לקחה לעצמה את סקוטי הבן הביולוגי של לורן וסקוט, ונתנה ללורן את דילן, התינוק מהשוק השחור. כיאה לתינוקות משווקים שחורים, דילן מת בטרם מלאה לה שנה...

miss chief

New member
צ'ארמי../images/Emo70.gifמלך כרגיל../images/Emo47.gif../images/Emo140.gif

אין עליך... תגיד לי משו.. מה קרה לסקוטי גריינג'ר? ולמה קימו נעדר מהרשימה
למה אין ילדים לא מעצבנים בצח"מ? זו אשכרה תכנית שהיא פרסומת מצויינת נגד עידוד הילודה ופיצוץ אוכלוסין...

Charmed24

New member
../images/Emo23.gif

תודה קושקוש
סקוטי כמובן בפנימיה יחד עם כל הילדים האבודים

SupeRonit

New member
../images/Emo51.gif

אם תקפוץ לפורום "היפים והאמיצים" או לאתר של גיא-תראה/תלמד שהשרשור הזה,כאילו הוא במיוחד בשבילי . . . .

למעלה