שרשור ימי הולדת ומזלות
|מזל|

linoy7

New member
../images/Emo45.gifהוא צודק.. זה באמת ככה../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אבל אולי באמת מחשיבים גם את היום שנולדים אז זה שנה 19, אבל בעצם יומולדת 18?
לא יודעת

זה לא קשור-למדתי על זה!!

זה פעם ב-19 שנה, לא כל 19 שנה....אם תרצה הוספתי פה אתר ובו תראה שזה כן הגיוני...גם חברה שלי התווכחה איתי על זה וזה ממש מעצבן! אני לא מתבלבלת בדברים כאלה...בכל השאר כן, אבל בזה לא! http://rotter.net/luach.htm?month=4&year=2004

לי יש תאריך משותף עם הרבה....

4.6- אנג'לינה ג'ולי, בר רפאלי, ויצפאןןןןן
חיחיחי מתי שהם חוגגים עם המיליונים שלהם, אני חוגגת עם השקל שלי
יאאאא
ואני כמובן מזל תאומים

linoy7

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif חוגגת עם השקל שלי../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

danduni

New member
כי אסור!!! ../images/Emo123.gif

תני לאנשים איזה חוק או כלל, והם יפרו אותו סתם כי אסור.. באופן כללי לא קשה לא לאכול יום אחד, ובכל זאת יש "כופרים" שבכוונה אוכלים ביום כיפור
.

ואולי הם אוכלים ביום כיפור

כי לא נראה להם ש"לא לאכול" זו הדרך לכפר על המעשים שלהם?! ואני, בתור חילונית מושבעת-תקראו לי כופרת-חושבת שיום כיפור הוא במועד הכי יהודי והכי קדוש ליהדות שיש, אבל אני כן אוכלת ביום כיפור! וכם יוצאת לטיול אופניים! לא נוסעת, לא ראוה טלויזיה ולא משחקת במחשב, וכם חושבת קצת על כל מה שעשיתי בשנה שהייתה וכן הולכת לבית כנסת בסוף היום-כי כל המושב שלי נמצא שם וכל החברים שם.

danduni

New member
אוקיי... ../images/Emo4.gif

ברור שזה לא הדבר של "לא לאכול", אבל זה מנהג ולעשות דווקא ולאכול בחוצות ולפרסם את זה ברבים לדעתי זה לא בסדר. למכור בפומבי חמץ בפסח זה לא בסדר. מה יש, קצת כבוד לעולם הדתי!
אותי מעצבן לא זה שאנשים לא לא אוכלים אלא העובדה שאנשים עושים דווקא מתוך איזה ערך נעלה של אנטי למוסדות דת שונים, ביניהם הרבנות וכו'. מי ישמע איזה ערך עליון

זה לא כ"כ המקום אז אני לא אגיב

אבל יש לי מה זה מלא על זה..וחצמזה שזה לא המקום, גם הרבה יותר קל לי להסביר דברים מסוג זה כשאני מדברת, ומי שאני מדברת איתו רואה אותי..וזה ממש לא רמזעבהבמיוחד...פשוט אני לא הכי בלהתבטא בכתב...יום אחד נדבר על זה..או שלא...מי יודע...

danduni

New member
בכייף - דיון בשבילי זה מעולה ../images/Emo45.gif

(כמובן שהוא נעשה ברוח טובה), ולפיכך אשמח מאוד מתישהו לדון איתך בנושא ארוכות

TheIs258

New member
24.9.91 [רציני חפרת../images/Emo122.gif]../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מיכמיך3

New member
../images/Emo15.gif

אני נולדתי ב-15.6.91 ביום שבת בבוקר נראה לי, מזל תאומים. הלידה שלי הייתה מעניינת, אני לא רציתי לצאת לאוויר העולם עד שפשוט משכו אותי החוצה.

למעלה