שרשור ימי הולדת

EdisonGirl

New member
אם תמשיך להתאמן על זה מול הראי..

הסיכויים לכך נמוכים..
אה, וזה שאמרו לך את'זה הרבה מראה באיזו חברה אתה מסתובב..

חברה עם אנשים חכמים שיודעים מתי

היטלר נולד........ ואני לא מתאמן על זה מול המראה, יש מישהו מסויים שעושה את זה בצחוק איתי די לקחת הכל קשה זו בסה"כ בדיחה שחורה שכזו

EdisonGirl

New member
../images/Emo12.gif

כמוני כמוך. זו היה בהומור!
"די לקחת הכל קשה" בעצמך..

BambaCreature

New member
במבה-מן, 49 שנים אחרי ג'ימי הנדריקס

27/11/1991 נולדתי בתאריך לידה של סבא-רבא שלי (וגם של ג'ימי הנדריקס כאמור), צירוף מקרים קריפי בהחלט. אם הייתי נולד ביום שגי'מי מת, אז הייתי יכול להגיד שאני גיטאריסט קשוח ואפל. אבל אני לא.

EdisonGirl

New member
חח מצאת לך מי.. ../images/Emo152.gif

גם אני תפסתי לי שני משוגעים- צ'ארלס דרווין ולואיס קרול.. שניהם נולדו באותו מזל שלי, וגם באותן שעות..

BambaCreature

New member
מרשים ביותר!

גם מחבר אחד הספרים הטובים בעולם, שהיה גם מתמטיקאי בכיר, וגם אבי מדע הביולוגיה המודרני! בטח מצפים ממך ציפיות גבוהות.

EdisonGirl

New member
דרווין וקרול? כן.. כנראה.. ../images/Emo123.gif ../images/Emo3.gif

כל היתר בטח יעדיפו שאני אשב בשקט בפינה שלי..
אבל על אפם ועל חמתם..

BambaCreature

New member
תתנקמי בהם!

אם מישהו מזלזל בך - תתקפי אותו עם מהדורה עבת-כרס של מדריך הטרמפיסט עד לאובדן הכרה לצמיתות ומלמולים בלתי-פוסקים של מילים אקראיות, כדוגמאת "עכברוש", "חמאת בוטנים" ו-"אינטגרביל". זה עובד.

EdisonGirl

New member
חחחח

כמה אנשים המהדורה עבת-הכרס הזו יכולה לקטול במכה אחת? :)

BambaCreature

New member
תלוי באנשים.

אם זה ערסים - שואף לאינסוף (ניתן לתת מכה לערס אחד, שתשמיד [זמנית לצערי] את כל הערסים ברדיוס 5 מטר!). אם זה פקאצות - כמה שיותר - יותר טוב (אני משער שזאת תהיה תגובת שרשרת: פקאצה א' תפגוש לראשונה בביטוי "פלאנטה זרה", תתעלף, ואז כל הפקאצות יבואו לתמוך בה וגם להן תתני מכה ואז יבואו עוד פקאצות ובלה בלה בלה. בקיצור - גם אינסוף פחות או יותר). אבל אם תכי סטודנט למתמטיקה עם הספר, או סתם חנון מצוי - הוא יקבל כוחות על-טבעיים ויוכל לקפוץ לגובה של 41 וחצי מטרים!

EdisonGirl

New member
../images/Emo2.gif

ואז הערסים ירדפו אותי לכל משך חיי? וישלחו אליי עבריינים מהמאפיה שלהם?
ו..ו..אם אני אחליט להתעלם מכולם? מה יקרה?

BambaCreature

New member
First, Don't Panic!

ערסים לא רודפים אחרי אף אחד! הרי ערסים עצלנים. והם גם לא אינטיליגנטיים מספיק כדי ליצור מאפיה. אין לך מה לחשוש. ואם אכן בא איזה ערס פרימיטיבי לתקוף אותך, הגיע הזמן להשתמש בנשק מספר 2, שהוא המגבת כמובן! כרכי סביב פניו מגבת, ולפני שהוא מבין למה יש מול העיניים שלו פיסת בד לא מזוהה, בעטי באיזור חלציו כמה שיותר חזק (וככה תגרמי לכך שהדור הבא של מדינת ישראל יהיה איכותי יותר!), והוא יעזוב את זירת הפשע במבוכה ועם זנב וירטואלי בין הרגליים.

EdisonGirl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

בעוצמה שאני אבעט, הזנב כבר לא יהיה כ"כ וירטואלי..

BambaCreature

New member
הו, האכזריות!

הסאדיזם מתפרץ ממך. שירה ווגונית (שכידוע, יכולה לגרום לשטף דם תמידי במוח וחוויה טראומתית לכל החיים) זה שום דבר לידך. ארג, צריך לישון.

למעלה