שרשור כוכביבונים! או ש...

shiratel

New member
שרשור כוכביבונים! או ש... ../images/Emo124.gif

אתם יכולים לחשוב שאני הכי עלובה בעולם בערך, אבל בגלל ההשתתפות הנמוכה (לא שאני מזלזלת חלילה במי שהגישו, אבל 6 מתוך 11 שלא הגישו זה מאכזב) החלטתי החלטה - אני לא יכולה לתת לשתיים את ההזדמנות לא לחזור ולכן... חמשתיכן חוזרות!!! כן כן - Gali Girl, hila491, yaele2, ניקולה 13 והשטן השחור - כולכם בפנים!
אבל... כדי שבכל זאת יהיה איזשהו עניין לסיים איתו את השבוע, המנצחת האחת במשימה תקבל חסינות (כן כן, ביחד עם LLLSSS) ולכן כן אפתח את שרשור הכוכבים... נותני כוכבים יקרים - כוכב לבגד אחד שאהבתם בלבד! בהצלחה
(ואני מאוד מקווה שמעכשיו לא יהיו בעיות בזמנים... שזו הסיבה שרוב המשתתפות כאן יצאו מהמשחק... ואם יש, להודיע!)

shiratel

New member
הבגד של Gali Girl

התאור - האמת, אני חובבת גדולה של פיצה... אבל לא של זיתים
השמלה שעיצבתי היא שמלה קלילה וטרנדית. היא בצבע בז' , צבע הפיצה הנצחי, והיא מבד סאטן מבריק. היא "נמתחת" אל נקודה מסויימת מתחת לחזה, כמו הפיצה שחתוכה מנקודה מסויימת באמצע. הגימור של השמלה הוא תחרה שחורה - כמו הזיתים, וכמו הגימור של הפיצה. מהנקודה מפוזרים קריסטלים שחורים קטנים , המסמלים את הזיתים. חשבתי על מה שמשקף פיצה בצורה הכי טובה P: הנעליים - שחורות, הסרט שחור, והתיק בז' והכפתור שלו שחור. חשבתי על טוטאל לוק בבז' ושחור... אחרי מחשבה עמוקה וכמה נסיונות צביעה כושלים, החלטתי לתת לבז' נגיעה אדומה בהירה ויצא סוג של וורוד עתיק שאני מאוד אוהבת. ה"כתמים" של הלבן הם בעצם הרוטב - הוא אף פעם לא מפוזר באופן אחיד. חוצמזה זה גם יפה P: , ה"כתמים"של הרוטב גם מזכירים מאוד בד טישו - אני מתה עליו! אני יודעת שהצביעה לא נראית מושקעת, אבל השקעתי הרבה כדי להגיע למראה הלא מושקע הזה P: לא קשור -- אני חושבת שמגיע לי לחזור בגלל שלא הועפתי בגלל עיצוב רע - הועפתי בגלל שלא יכולתי להגיש את המשימה!

shiratel

New member
הבגד של hila491

התאור - שקראתי את המאכל שלי ישר חשבתי על איטליה.. הרי ספגטי בולונז מאיטליה... עיצבתי מראה איטלקי ומחוספס.. העיצוב מתאים לאישה שאוהבת להשקיע בעצמה מבחינת המראה החיצוני.. הסבר: עיצבתי ג'קט עור קצר בגזרה מעניינת ומחמיאה ,הצווארון הגבוה נותן משהו דרמטי וארופאי.הג'קט בצבע חום וזה מסמל את הבשר שברוטב. מתחת לג'קט יש חולצה ירוקה וקלילה שכמו הפטרוזיליה או הבזיליקום מקשטים את הספגטי היא מקשטת את המראה.. על החולצה יש חגורת עור עבה, החגורה מחטבת ונסגרת עם כפתורים. את החגורה אפשר להוריד מתי שרוצים ואם מורידים אותה אז מתגלה החולצה הירוקה שהיא בגזרה קלילה ומחמיאה(נמצא ציור שלה בדף..). המכנס שעיצבתי מאוד קלאסי אבל הצבעים שלו עדכניים וצעירים. המכנס בגזרה ישרה.. הצבעים שלו זה אוף-וויט כמו המקרוני וגוונים אדמדמים כמו העגבניות שברוטב. עיצבתי את הבגד בצורה שמי שלובשת אותו תרגיש נוח ולא תצטרך להיות דקיקה.. כמו תמיד הוספתי אקססוריז כמו תיק קטן ליציאות או ליום יום בצבעים של סגול ושחור וכמובן מגפונים שמאוד הולכים עכשיו(איטליה-ארץ המגף).וגם כמה שרשראות שתמיד יכולות להוסיף להופעה. מקווה שאהבתם!

shiratel

New member
הבגד של yaele2

התאור - הבגד הוא בהשראת המאכל המבורגר בלחמנייה. הבגד: הבגד הוא שמלה, בשני צבעים: כתום-חום בהיר וחום כהה-אדום.(הלחמנייה והבשר). שרוולי השמלה- רציתי להוסיף לשמלה מראה "מאוורר" ומתוחכם אז שרוולי השמלה הם גדולים ו"נופלים", מה שמקנה לשמלה מודרניות, תיחכום, יופי. האביזרים- השרשרת הירוקה היא בהשראת המלפפון החמוץ- מוסיף יופי וצבע. הכובע הוא בהשראת העגבניה- מוסיף יופי וצבע- ולאלה שלא אוהבים את הכובע יכולים פשוט להוריד. החגורה- החגורה היא בהשראת הבצל הסגול הטעים, החוגרה לא רק מוסיפה צבע ויופי, אלא גם מודרניות ויחודיות(לדעתי). אם תשימו לב תראו שהבפנים של הבגד הוא בצבע סגול כמו החגורה, בגלל השרוולים הגדולים אפשר לראות את הבד שבפנים לכן החלטתי להוסיף צבע ונוי. **בדף עצמו יש יותר פרטים.

puma25

New member
../images/Emo41.gif הבגד שלך אוכל כאן את כל הבגדים ../images/Emo3.gif

תרתי משעמע.

shiratel

New member
הבגד של השטן השחור

התאור - אוקיי אז המאכל שלי היה שניצל וצ'יפס הדבר הראשון שעלה לי לראש זה שאני רעב:p אחרי שאכלתי ניתחתי את המנה ולראות איך אני יכול לתרגם אותה לבגד קג'ואל שכל נערה תרצה ללבוש ושזה לא יצא תחפושתי אז החלטתי לעשות חולצה בגזרה מענינית שהיא תהיה אופנתית חדשנית ולבישה אז כמו שאתם שמים לב לב החולצה הסטרפלס הוא בצבע כתום ממש כמו שלב המנה הוא השניצל השניצל הוא הבסיס וכן גם הסטרפלס הצ'יפס זאת התוספת העיקרית שמשלימה את המנה וככה גם התוספת שהוספתי לסטרפלס וזה ממש משלים את החולצה ונותנת לזה את היחודיות והחלטתי לעשות גם שורטס קטנים וחמודים בצבע אדום כמו קטשופ מה שמשלים את המראה.

למעלה