שרשור כוכביבונים! או ש...

shiratel

New member
הבגד של ניקולה 13

התאור - הבגד שלי עוצב בהשראת המאכל האהוב עלי סושי . הבגד מחולק לשני חלקים : מעיל ושימלה . המעיל ( האצה בסושי ) : צבע המעלי הוא ירוק כהה כמו האצה של הסושי . הכנתי מעיל בצבע של האצה מפני שבבגד המעיל הוא העצה . המעיל הוא מעיל הדוק ומוקפד מפני שגם הסושי מאוד הדוק והצורה שלו מאוד מוקפדת . השימלה ( המילוי של הסושי ) : השימלה היא לבנה כמו האורז שבסושי . ישנם פסים בשימלה בצבעים - ירוק , אדום , כתום וורוד כהה . כל צבע מסמל משהו אחר בסושי : ירוק - מלפפון או אבוקדו . צהוב - חביתה ( לא הרבה יודעים זאת אבל משתמשים בחביתה במילוי של הסושי ) . כתום - גזר . ורוד כהה - דג שיכול להיות סלומון או טונה אדומה . הפסים דקים בגלל שאת הירקות בסושי חותכים למעיין גפרורים ארוכים ודקים . הכנתי שני חלקים לבגד- אחד המעיל ושני השימלה . המעיל עוטף את השימלה כמו שבסושי האצה עוטפת את האורז .

flower children

New member
../images/Emo41.gif

נראה לי מיותר לגמרי לפתוח הודעה, ולהודיע לכולם שאני חדשה בפורום.
אז אני אעשה את זה תוך כדי ההצבעה פה (
או שמה זה מיועד רק לשופטים?) בכל מקרה, מאוד אהבתי את הבגד! גם אם הצבעתי לא תחשב
המשחק הזה באמת נהדר, סחתיין על הרעיון! (מרב סקרנות אפילו דיפדפתי אל השלבים הקודמים). אשמח אם יום אחד אוכל להשתתף בו גם
בכל מקרה בהצלחה לכולם.

shiratel

New member
ברוכה הבאה!

אני שירה, מנהלת פה את התחרות, בת 17 מזכרון יעקב... וכן, נתינת הכוכבים פתוחה לכולם, אז בכיף!

shiratel

New member
הודעה חשובה! ../images/Emo124.gif

שיניתי את דעתי, רק שלושה חוזרות. סתאאאאאאאאאאם!!!
חח כולם עדיין בפנים
רק רציתי להגיד שצריך לתת כוכבים עד יום רביעי, שכחתי לציין את זה בהודעה

shiratel

New member
שלא תתבלבלו

זה היה תיקון לשוני בלבד להודעה הקודמת, עדיין כולם חוזרים. יואו, איזה חפרנית אני
חח

דנהד23

New member
נראה לי קצת לא לעניין...

אנשים השקיעו זמן בשביל תחרות אומנם וירטואלית ואומנם בשביל הכיף אבל ואללה אם הייתי יודעת שזה רק הפסקונת הייתי מעדיפה גם להיות בחוץ...

תכל'ס, זה קצת מוזר ../images/Emo4.gif

אני מאוד נהינת מהתחרות ולהשקיע בעיצובים אבל אין מה לעשות שזה קצת לא במקום. בכל אופן בהצלחה למתמודדים

shiratel

New member
אוקיי, תראו

אם זה ממש מפריע ליותר מדי אנשים, אני אבטל את זה, רק נראלי חבל. חוצמזה שתחשבו על זה ככה, זה עוד משימה בשבילכן במשחק עצמו... האמת, לרגע לא חשבתי שזה יקבל כאלה תגובות, אלא רק ישמח

shiratel

New member
אני לא בטוחה שהבנתי

אבל תראי, לא תכננתי את זה מראש או משהו, החלטתי את זה ממש אתמול בגלל ההשתתפות הנמוכה יחסית... אם עוד מודח אחד היה חוזר אני ממש לא חושבת שהייתי מחליטה ככה... ככה שאף אחד לא ידע שזו הפסקונת... כולם עיצבו בתקווה שיוכלו לגבור על הרוב ולחזור לתחרות, והנה - כולם חוזרים. ובלי קשר למה שאמרתי - מזל שאת לא בחוץ! את מעצבת מצוינת!

זה משמח

וזה נחמד לחשוב שהם קיבלו היזדמנות שניה. פשוט זה כזה כמו שאמרתי קצת מוזר. לא נעים לי לצאת ביץ' ככה אבל 5 זה באמת המון. אני חושבת שלשניים-שלושה בהחלט מגיע (בעיקר בגלל שהיו פה גם בעיות של הגשה שלא היתה בזמן ובגלל זה הם הודחו וחבל כי הם מוכשרים) יאללה חדל חפירה. הם חוזרים וזהו ובאמת בואו נמשיך במשחק כמו שהוא חחח

אז תצביעי לה ../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מאוד התלבטתי בין שלושה,היא אחת מהן.

shiratel

New member
היא הצביעה להילה

אז היא גם מציינת שגם היא אהבה את של יעל

למעלה