שרשור כוכביישן

shiratel

New member
שרשור כוכביישן ../images/Emo124.gif

אותו השיט, כוכבים מתחת לבגד שאהבתם. בבקשה בלי ביקורות, אפשר מחמאה ליד הכוכב ותו לא. הפעם אני מגבילה לשלושה כוכבים בלבד! סבבה? מזכירה - השרשור מיועד לכוווווווווווווולם... מעצבות שעוד לא הגישו, עד מחר בבוקר לשרשר לכאן את הסקיצה שלכם... [לכן קהל, מציעה לכם לחשוב טוב טוב לפני שאתם נותנים כוכב... כי אולי הסקיצות שיועלו מחר או היום בערב ימצאו חן בעיניכם]

shiratel

New member
וכרגיל, אני נעל

התאור - הפעם עיצבתי מהר בגד-מדים שמתאים לחברת ילדים+ספורטיבי עם צבעים יצוגיים לבית מלון יוקרתי. ההשראה שלי בעיקר משחקנית טניס צעירה.

shiratel

New member
הבגד של Love me two times

התאור - לא היה לי הרבה זמן השבוע וזה משהו מהיר של הרגע האחרון. אז הבגד הוא בצבעים ורדרדים כתומים כאלה משו שמתאים לילדים, יש 2 כיסים בבגד שאפשר לשים שם הרבה דברים, וגם הבד הוא בד נמתח, ככה שזה נוח לתזוזה ולפעילות. הסמל זה העיגול המוזר ההוא על הכיס בחולצה. ^^

shiratel

New member
הבגד של oFka7

התאור - אני עשיתי לעובדת מלון באירופה בהרים המושלגים. היא לובשת סריג ללא שרוולים עם צאוורון גולף וחולצה ארוכה דקה מתחת כשיש את סמל המלון על הזרוע[העיגולים השחורים האלה] ומכנסיי עבודה שנראים אופנתיים עם כיסים לשים דברים גרביונים שחורים ומגפיי UGG שאני מאוד אוהבת את הלוק שלהם סגננוי ויפה לעין?
מתאים לאדם שעומד על הרגליים כל היום?
ייצוגי לבית מלון?
נראה טוב ומסודר?
בהצלחה לכולם

shiratel

New member
הבגד של דנהד23

התאור - טוב אני בחרתי בכיוון יותר משעשע אבל לא לייצני כי בכל זאת זה צוות בידור וצוות בידור צריך לבדר. אז מה יש לנו, יש את השלייקס הכתומים עם הסמל של המלון באמצע והשלייקס הם בעצם סוג של חגורה עם כיסים (משהו שהעובדים צריכים ..) מכנסון קצר בכל זאת חם באילת :) כובע עם סמל המלון תוספת לנעל ספורט שניתן להוסיף בעזרת סקוץ (ד"א החגורה +שלייקס גם נסגר בעזרת סקוץ..) וחולצה בלי יותר מידי פרטים לשבור קצת.

dana449

New member
../images/Emo41.gif

מדהים!! מעולה לבית מלון, יפה, נוח וצבעים בול! בקיצור- מושלם!!

למעלה