שרשור כוכביישן

shiratel

New member
הבגד של השטן השחור

התאור - אני מודה זאת הייתה משימה לא קלה בשבילי אבל ניסיתי אוקיי אז כמו שאתם רואים הכנתי לה חולצה מגניבה צבוענית ויפה לעין של הילד לפי דעתי האישית לא חושפנית מידי בגלל שהיא עובדת עם ילדים המלון כן מאשר ג'ינס אז הכנתי לה ג'ינס עם כתמי צבע שיהיה יותר ססגוני ויתאים לעבודה שלה הפפיון שעל החולצה הוא הסמל של המלון אין נעליים כי התוכנה נדפקה ולא נותנת לי

shiratel

New member
הבגד של זוהר משה

התאור - אז הנה חברת צוות ההוי שהכנתי
היא לבושה בחולצה ורודה מכופתרת עם עניבה בצבע אפור-עכבר. מעל החולצה יש וסט בצבע חום עם סמל המלון עליו. בחרתי לצוות לזה מכנס מחויט שחור באורך קצת יותר קצר מברמודה. המראה משלב שני מראות עיקריים: המחויט והמעונב והמראה ה"קז'ואלי" בדמות המכנס הקצר והגוונים הורדרדים. זהו מראה נח וקליל שמתאים לחום האילתי הטיפוסי: מאוורר אך לא חשוף. הבובה ביד ימין מנסה לכפות על הדיסטנס שנוצר בגלל המשקפי שמש

shiratel

New member
הבגד של אחות של mordillogirl

התאור - הבחורה הזאת לובשת חולצה קצרה לבנה עם סמל המלון, שהוא עץ דקל, בגב. מעל החולצה היא לובשת גופייה כחולה וקלילה שגם עליה נמצא סמל המלון. היא לובשת חצאית באורך הברך שעליה יש הדפס משבצות כמו של פלנל וסמל במלון בתחתית. איפה שנגמר ההדפס יש פס בד שקוף. כדי שלא תהיה הרגשה של יותר מדי כחול-לבן יש לה נעלי אולסטאר ירוקות ונוחות שמתאימות לעבודה שצריך לעמוד בה על הרגליים. בגלל שזאת עבודה עם ילדים וצריך לשחק איתם ומי יודע מה יקרה, יש לה מכנסונים כחולים מתחת לחצאית.

shiratel

New member
הבגד של ניקולה 13

התאור - אני החלטתי לעצב סרבל מבד ג'ינס שחור ולא כחול כי גם שחור יותר בולט וגם שחור נראה יותר מכובד וקלאסי . במשימה כתבת שבמדים חשובה היעילות לכן הכנתי סרבל עם כיסים גדולים ( ניתן לשים בכיסים פרסים ,מפתחות של המשחקייה , כלי כתיבה ועוד ) . שמתי בסרבל רצועות גומי ציבעוניות שתפורות אחת מתחת לשניה ( כמו שיש בקלמרים ) שניתן לשים בהם כלי כתיבה שונים . במותניים שמתי חתיכות של בד ציבעוניות עם צורות הנדסיות שתפורות כמעיין חגורה . הוספתי לסרבל ז'קט קטן בצבע אדום בהיר , על הז'קט יש את סמל המלון ( כוכב לבן ) ובצד השני יש תגית עם שם . כדי להחיות את הבגד שמתי סרטים בז'קט ובסרבל ( למטה ) .

למעלה