*מוחאת כף*
S Swimmer2love New member 3/10/06 #100 חחח אבאל'ה מה זה השרשור כופרים שעשיתם פה? חח הפעם הצלחתי לצום!!! ומה מוזר לא לאהוב במבה? זה הדבר הכי גועלי ומסריח ומצמיא שאי פעם נתקלתי בו( אני גם שונא מסטיק)
חחח אבאל'ה מה זה השרשור כופרים שעשיתם פה? חח הפעם הצלחתי לצום!!! ומה מוזר לא לאהוב במבה? זה הדבר הכי גועלי ומסריח ומצמיא שאי פעם נתקלתי בו( אני גם שונא מסטיק)
R RJlake New member 3/10/06 #101 חיחיח אתה סתם מוזר לך מפה../images/Emo13.gif לא סתם תישאר אבל במבה זה הכי מגניב שיש! זה חטיף כזה שלא משנה מתי תאכל אותו הוא תמיד יחזיר אותך לימי הילדות העליזים בהם אכלת במבה כמו ילד ברברי והיה כיף ומסטיק אני גם לא הכי אוהבת במיוחד אחרי שניסיתי לשרוף אחד פעם וגיליתי דברים שזיעזעו אותי
חיחיח אתה סתם מוזר לך מפה../images/Emo13.gif לא סתם תישאר אבל במבה זה הכי מגניב שיש! זה חטיף כזה שלא משנה מתי תאכל אותו הוא תמיד יחזיר אותך לימי הילדות העליזים בהם אכלת במבה כמו ילד ברברי והיה כיף ומסטיק אני גם לא הכי אוהבת במיוחד אחרי שניסיתי לשרוף אחד פעם וגיליתי דברים שזיעזעו אותי
C chen010189 New member 1/10/06 #11 אצלי כבר התחילו ../images/Emo122.gif ועוד יש פה גן משחקים והבית כנסת מתחת לחלון אז גם מוזיקה "טובה" יש
אצלי כבר התחילו ../images/Emo122.gif ועוד יש פה גן משחקים והבית כנסת מתחת לחלון אז גם מוזיקה "טובה" יש
B b o n c h New member 1/10/06 #13 חחחח כן גם פה התחילו הצרחות עכשיו... מצטערת, אם היה אפשר לנסוע הייתי מביאה לך קצת גלידה... את לא אוהבת במבה??? זהו את מוחרמת מבחינתי!!!
חחחח כן גם פה התחילו הצרחות עכשיו... מצטערת, אם היה אפשר לנסוע הייתי מביאה לך קצת גלידה... את לא אוהבת במבה??? זהו את מוחרמת מבחינתי!!!
S ShukyD New member 1/10/06 #15 מודה- כופר הרגע קמתי עוד לא אכלתי וכלום אבל אני במחשב אז אבד הסיכוי שאלוהים יסלח לי מחכה ללילה, אני לא עושה דווקא לאף אחד
מודה- כופר הרגע קמתי עוד לא אכלתי וכלום אבל אני במחשב אז אבד הסיכוי שאלוהים יסלח לי מחכה ללילה, אני לא עושה דווקא לאף אחד
S ShukyD New member 2/10/06 #22 אכן אבל בדיוק זז לראות סרט צום קל ומועיל <מה מועיל מה? למה כולם אומרים את זה?! לא מועיל בכלום>
B b o n c h New member 2/10/06 #23 כי כאילו אסור להגיד "צום קל" כי אמורים להתענות בצום, אז אומרים "צום מועיל"
I Inbar789 New member 2/10/06 #26 יש פה מישהו?../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif שרשור כופרים בלי כופרים .